fazeriozos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2006 Eπεσαν στα χερια μου σημερα τα ακολουθα,ευγενικη χορηγια πλουσιου....κολητου.....ΑSUS P5N32 SLI SE DELUXE Conroe ready2 x 7900 GTX2 x 2 GB KIT ramE6700Fortron 700w epsilonΤην δοκιμαζω αυτην την στιγμη και μεχρι στιγμης ειμαι απολυτα ικανοποιημενος..σιγουρα η ενεργη υποστηριξη SLI,ειναι κατι που απασχολει κοσμο που θελει να μεταβει στην τελευταια πλατφορμα της Intel,αλλα τον αποθαρυνε η υποστηριξη μονο crossfire.Tα αποτελεσματα αναμενονται με ιδιαιτερη αγωνια.....:nuke: Y.Γ.Κλαψ,δεν θα χαρω ακομα την Χ1900ΧΤ μου.....:X: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Αύγουστος 28, 2006 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2006 Nαι αλλα το φσβ σε νφ4 μητρικες για ιντελ κολλαει πολυ χαμηλα και δεν ειναι οτι καλυτερο για οβερκλοκινγκ.. Μεγειες φιλε μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fazeriozos Αύγουστος 28, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2006 Σε ευχαριστω φιλε Gorillako....δυστηχως εχω ενημερωθει για το συγκεκριμενο προβλημα ,αν και ευελπιστω οτι θα ειμαι λιγο τυχερος ....να ρωτησω και κατι λιγο-ως πολυ off topic...Δηλωνω παντελως ασχετος με το ευγενες αθλημα του ....υπερχρονισμου.Σαν καλο νιατο-ασχετα που 30αρισαμε-θα ηθελα οποιοδηποτε labitη δεν αποτελει μεγαλο κοπο,να μου ανεφερε ποια προγραμματα δοκιμαζουμε αφου αρχικα κανουμε την συναρμολογηση,και κατα δευτερο εχω καταλαβει οτι να αρχισεις λιγο το τσιμπιμα στον επεξεργαστη θελει μια το ρευματακι,μια το fsb,μια το multiplier....Υπαρχει κατι αλλο που θελει προσοχη?Ξερω οτι αυτο που ρωταω δεν ειναι κατι που μπορει να απαντηθει περιληπτικα.....εριξα και μια ματια στον οδηγο overclocking σε αλλο Post,αλλα ομολογω οτι δεν καταλαβα και πολλα...:OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Αύγουστος 28, 2006 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2006 Ας μεταφερθει εδω το θεμα....http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=30155 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gprhellas Αύγουστος 29, 2006 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2006 Ελα και μια βόλτα από δάσος (χαϊδαρίου) να δοκιμάσω αν παίζει καλά και η 7900GX2:whistling κάθε βοήθεια σε γείτονες θεωρείτε δεδομένη. (μιάς και εγώ ψάχνω για το συγκεκριμέμο Μ/Β και το έχω βρεί μόνο γερμανία στα 171 Ευρω). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.