jose Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2006 Χρειάζομαι πρόγραμμα που να κάνει ικανοποιητικό Capture απο Video CameraΕχω μια MINI-DV - SONY Handycam , την εχω συνδέσει με USB καλώδιο και δούλεψα το πρόγαμμα της SONY Vegas 6.0 .Tο πρόβλημά μου είναι οτι κάνοντας το Capture δεν συγχρονίζεται ο ήχος και η εικόνα , δηλαδή μιλάει πιο γρήγορα απότι δείχνει η εικόνα!!τί μπορώ να κάνω??Thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Αύγουστος 28, 2006 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2006 Ξέχνα το USB καταρχήν. Πάρε firewire καλώδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stamatis Αύγουστος 28, 2006 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2006 Όπως είπε και ο gdp77 χρειάζεσαι ένα firewire καλώδιο.Τώρα σχετικά με το Capture, ένα καλό προγραμματάκι που χρησιμοποιώ είναι αυτό εδώ: WinDV Είναι ένα απλό και καλό πρόγραμμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo13 Αύγουστος 28, 2006 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2006 Pinnacle studio 10κάνει το καλύτερο capture. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Αύγουστος 28, 2006 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2006 Οπως σου ειπαν πάρε firewire Εμένα ο υπολογιστής μου δεν είχε firewire θύρα και αγόρασα θύρες firewire σε κάρτα PCI (~ 15 ευρώ) και σαν συνοδευτικό software ειχε ενα cd με το ULEAD VIDEOSTUDIO 8Το χρησιμοποίησα με κάμερα σαν την δική σου και κάνει καταπληκτικο capture σε όποιο φορματ θέλεις (AVI,MPEG κ.α) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.