dpresv Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2006 καλώ τους γνώστες του matlab να δώσουν τα φώτα τουςτο πρόβλημα μου είναι το εξής : έχω φτιάξει με την εντολή surf(x,y,z) τα 3D διαγράμματά μου αλλά δεν ξέρω πως μπορώ να προσθέσω δεύτερο και τρίτο διάγραμμα στο πρώτοθέλω δηλαδή απλά να αναπαραστήσω 3 επίπεδα μέσα σε ένα και μοναδικό διάγραμμα, μπορεί κανένας να βοηθήσει;
dpresv Αύγουστος 28, 2006 Author #2 Αύγουστος 28, 2006 κανείς δε νοιώθει από matlab?αν ξέρετε και άλλο πρόγραμμα που το κάνει σίγουρα, πείτε το να πάω να το "αγοράσω"
Uchiha_Sasuke Σεπτέμβριος 1, 2006 #3 Σεπτέμβριος 1, 2006 Hello, Δηλαδή θες σε ενα 3D χώρο να εμφανίσεις τρια διαφορετικά τρισδιάστατα διαγράμματα (τρείς σφαίρες ας πούμε)? Με την mesh το προσπά8ησες? Γίνε λίγο πιο αναλυτικός σε αυτό που 8ες να κάνεις Επίσης ρίξε και μια ματιά στο Matlab Function Reference, έχει πιο πολλές λεπτομέρειες από ότι δίνει η εντολή help. Το reference υπάρχει Online στο www.mathworks.com ή κυκλοφορούν και σε .pdf . Για όποια βοή8εια 8ες, μίλα...
Uchiha_Sasuke Σεπτέμβριος 1, 2006 #4 Σεπτέμβριος 1, 2006 Αν δεν τα βρίσκεις τα pdf pm να στα στείλο σε κάποιο mail.
Uchiha_Sasuke Σεπτέμβριος 1, 2006 #5 Σεπτέμβριος 1, 2006 Επίσης δοκίμασε και με την holdΗ hold κρατάει το υπάρχον διάγραμμα σε ένα figure και μπορείς να βάλεις κάποιο άλλο.Λ.χ στην περίπτωση σου 8α ειναι κάπος σανx1 =[];y1 =[];z1 =[];x2 =[];y2 =[];z2 =[];x3 =[];y3 =[];z3 =[];surf(x1,y1,z1) %ανοίγει το figurehold %εμφανίζει το μήνυμα Current plot holdsurf(x2,y2,z2)hold %(off) βάζω δύο hold για το 3ο διάγραμμαhold %(on)surf(x3,y3,z3)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.