midkin Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2009 Καλησπέρα παιδιά.Θέλω να αγοράσω μία κάρτα sd εώς 4 GB με μοναδικό γνώμονα την ταχύτητα ανάγνωσης! Θα την τοποθετήσω στο gps μου το Navigon 2100 max(PNA) και θέλω να πηγαίνει σφαίρα!Έχω βάλει στο μάτι αυτή. Παίζει να βρω κάτι καλύτερο;Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Νοέμβριος 24, 2009 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2009 Μηπος η 4αρα θα σου βγει λιγο ακριβη? Γιατι μια 2αρα απο οτι βλεπω βγαινει πολυ φθηνοτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Νοέμβριος 24, 2009 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2009 Εισαι σιγουρος οτι την υποστηριζει το satnav σου? Πολλα απο αυτα τα μαραφετια δεν υποστηριζουν τις γρηγορες sd..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
midkin Νοέμβριος 24, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2009 Δεν ξέρω αν την υποστηρίζει! Αλλά πως μπορώ να το μάθω;Τα 2GB μου φαίνονται ψιλό-λίγα.. Πάντως θα ήθελα εκτός της γνώμης σας να κάνετε και προτάσεις για αγορά.Ευχαριστώ και πάλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Νοέμβριος 24, 2009 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2009 Πολλά λεφτά για 4 γιγα!! Είσαι σίγουρος ότι η συσκευή σου υποστηρίζει SDHC?? Ή μόνο απλές SD, κάτι σαν αυτό: http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Flash-Cards/Storage/Transcend-Memory-Card-Secure-133X-TS4GSD133.htm . Και μην πολυεμπιστεύεσαι τα νούμερα που βλέπεις στα μαγαζια ή ακόμα και στη σελιδα του κατασκευαστή. Έχω μια 4άρα Transcend SDHC Class6 που έγραφε ότι έχει ταχύτητες read/write 6mb/s και μετρώντας είδα ότι έχει read/write 16/14 mb/s! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Νοέμβριος 24, 2009 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2009 Και γω πιστευω με μια 2αρα θα εισαι κομπλε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
midkin Νοέμβριος 25, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2009 Ξαναλέω πως για κάποιο λόγο (πληθώρα χαρτών) αποφάσισα για 4GB...Για αυτή, τι γνώμη έχετε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Νοέμβριος 25, 2009 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2009 Την πιό φτηνή πάρε...Έιχα πάρει μία Trancend 2GB από το Πλαίσιο και έχει ταχύτητες 2-3ΜΒ/s που είναι υπεραρκετά για την δουλειά που θες.Επίσης έχω την απλή Trancend 8GB σε HD camcoder με bitrate 17Mbps και ταχύτητα 6-7MB/s στο PC πάλι χωρίς κανένα πρόβλημα.http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Flash-Cards/Storage/Transcend-Memory-Card-SDHC-ClSdhc-C6-TS8GSDHC6.htmΑυτή που έχει 10€ είναι μία χαρά:http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Flash-Cards/Storage/Transcend-Memory-Card-SDHC-ClSdhc-C6-TS4GSDHC6.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Νοέμβριος 25, 2009 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2009 Αυτή που λέει ο kallileo με 10€ έχω και έχει τις ταχύτητες που ανέφερα (read/write 16/14 mb/s) αλλά ειναι SDHC και όχι απλή SD. Τελικά η συσκευή σου παίρνει SDHC? Αν όχι χτύπα αυτή που σου πρότεινα. 133x μικρή διαφορά θα έχει με το 150x για διπλάσια λεφτά που ζητάει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
midkin Νοέμβριος 25, 2009 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2009 Από ξένο φόρουμ!I'm using a 4GB SDHC card, I'm using about 3.4GB of the card and all of the contents of the SDHC work perfectly(with miopockets to play videos also). Navigon 2100 is made to work with SDHC, so if you have a none-SDHC compliant card it is no surprise that it became unstable.The card that I have is A-Data class-6 turbo. You can get it from Microcenter for $18, with a free card reader included.Οπότε λέω να πάρω αυτή!!! Θα πετάει το μηχάνημα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Νοέμβριος 25, 2009 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2009 έχω και εγώ την ίδια σε 8 giga στην nikon μου είναι πολύ γρηγορη και αν θες μπορώ να σου κάνω και bench;) Πάντως επειδή χρησιμοποιούμε μονο sandisk extreme στο φωτογραφείο, είμαστε όλοι υπερβολικά ευχαριστημένη τόσο σε ταχύτητες όσο και αξιοπιστία Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Νοέμβριος 25, 2009 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2009 Ποσταρε εσυ ενα benchακι να υπαρχει,μιας και την εχειςHD tach κτλΧρησημα ειναι παντα αυτα τα στοιχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Νοέμβριος 26, 2009 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2009 here u go [ATTACH]6484[/ATTACH] Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Νοέμβριος 26, 2009 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2009 Δεν έχεις κανένα card reader να την δοκιμάσεις? Μάλλον σε κόβει η nikon... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Νοέμβριος 26, 2009 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2009 έχω παραγγείλει αυτό το κουκλί και περιμένω http://sandisk.com/products/readers-accessories/sandisk-imagemate-all-in-one-usb-20-reader δυστυχώς δεν έχω cardreader στο σπίτι , το απόγευμα μπορεί να παο από το μαγαζί να ξανακάνω ένα shot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.