morius Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2006 Πριν λίγες μέρες άκουσα κάτι πολύ κουφό...βρέθηκα όμως λίγο σε αμηχανία γιατί δεν ήξερα την ωρολογία του. Πάω λοιπόν σε ένα internet cafe και ρωτάω έναν υπάλληλο για τα PC του cafe και άρχισε να λέει, μόλις τον ρώτησα για δίσκους μου λέει ότι έχει 1 τέρα ο server και γενικά όλοι μεταξύ τους είναι συνδεμένοι με RAID5 (επειδή εγώ δεν ήξερα τι κάνει το RAID5 τον ρώτησα) και του λέω τι κάνει το RAID 5 γιατί εγώ ξέρω τα RAID 0 - 1 - 10 - 01 και μου λέει ότι δεν υπάρχει άλλο RAID εκτός από το RAID 5. Εκεί τα έπαιξα :confused: Για πείτε μου ρε παιδιά τι γίνετε τελικά????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Αύγουστος 28, 2006 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2006 http://www.webopedia.com/TERM/R/RAID.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guard1an Αύγουστος 28, 2006 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2006 Κι εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Αύγουστος 28, 2006 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2006 Εγώ πιθανολογώ ότι ήταν απλά 5 οι υπολογιστές στο καφέ και σε raid...οποτε είπε ο "Φωστήρας" raid5..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Αύγουστος 28, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2006 Όχι ρε συ το cafe έχει 35 υπολογιστές. Αλλά εντάξει καταλαβαίνεις γιατί έχει RAID 5. Τι να βάλει στον server 35 HDD για να κάνει RAID 01. Αλλά εκεί που τα έπαιξα ήταν όταν μου λέει υπάρχει μόνο RAID 5. Του λέω ότι εγώ έχω RAID0 και μου λέει αποκλείεται, είμαι σίγουρος...Τι να πει κανείς :confused: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Αύγουστος 28, 2006 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2006 Εννοούσε ότι μόνο RAID 5 αξίζει και ότι όλα τα άλλα είναι ξηρά δαμάσκηνα και ψιλές ελιές. Που πας και εσύ και του την λες με RAID 0? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.