Jump to content

Τι cpu έχετε???

disssconected

Recommended Posts

Και εγω εχω αυτον τον μικρουλι και κανει την δουλεια του μια χαρα :giveup:

σε συνεργασια με τις OCZ DDR2 PC2-6400 Gold Dual Channel το μηχανημα σκοτωνει.

post-5053-1416072771,2103_thumb.jpg

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Ας βάλω κι εγώ τους ντενεκέδες μου...

Main rig (σε στοκ καταστάσεις λόγω στοκ ψύξης)

cpu2211kc6.th.jpg

HTPC

cpu1194ka8.th.jpg

Υπάρχουν επίσης η all around bi@tch K-6 350, 486DX/40, 8088 και λοιπά σαπρόφυτα, αλλά πού να τραβάμε screenshots τώρα!

• 2 weeks later...

Με υπερηφάνεια σας παρουσιάζω το πιο ανεκτίμητο κομμάτι σε παννελλήνιο επίπεδο για να μην πω παγκόσμιο :tomato:

post-4831-1416072791,2938_thumb.jpg

[Μίνι Οδηγός - Πως να εισάγετε screenshot στα posts σας]

Τρέξε το Cpu-z και στη κύρια οθόνη του προγράμματος πάτα alt+print screen. Ύστερα πήγαινε έναρξη->εκτέλεση->πληκτρολόγησε mspaint->πάτα enter και μόλις ανοίξει η ζωγραφική πάτα ctrl+v. Ύστερα πήγαινε αρχείο->αποθήκευση ως και επέλεξε από την αναδυόμενη λίστα αποθήκευση ως : jpeg. Σώσε το αρχείο σε κάποιο σημείο του υπολογιστή σου και πήγαινε στη διεύθυνση http://www.imageshack.us μέσω του browser σου. Εκεί, στη κύρια σελίδα επέλεξε file και πάτα browse αναζήτησε το jpeg αρχείο που δημιούργησες προηγουμένως και πάτα host it. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία μεταφόρτωσης, επέλεξε μία από τις δύο διευθύνσεις με γκρίζο πλαίσιο, που έχουν τη σημείωση thumbnail for forums[1] ή [2] (οποιαδήποτε από τις δύο κάνει). Τέλος, κάνε copy μία από αυτές τις διευθύνσεις και paste στο κείμενο του post που πρόκειται να συντάξεις. Αυτά.... ελπίζω να σε κάλυψα... :)

Ο οδηγός αναφέρεται για λειτουργικά συστήματα windows. Για οποιαδήποτε άλλα χρησιμοποιείστε απλά κάποιο άλλο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων και τηρήστε αντίστοιχη διαδικασία με αυτή του mspaint παρακάμπτωντας το κομμάτι περιήγησης των windows.

edit: έκανα κάποιες ψιλοδιορθώσεις

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.