musicbox Σεπτέμβριος 8, 2006 #41 Σεπτέμβριος 8, 2006 Και εγω εχω αυτον τον μικρουλι και κανει την δουλεια του μια χαρα :giveup: σε συνεργασια με τις OCZ DDR2 PC2-6400 Gold Dual Channel το μηχανημα σκοτωνει.
inertiacreep Σεπτέμβριος 8, 2006 #42 Σεπτέμβριος 8, 2006 Ας βάλω κι εγώ τους ντενεκέδες μου... Main rig (σε στοκ καταστάσεις λόγω στοκ ψύξης) HTPC Υπάρχουν επίσης η all around bi@tch K-6 350, 486DX/40, 8088 και λοιπά σαπρόφυτα, αλλά πού να τραβάμε screenshots τώρα!
$pIdy_mc Σεπτέμβριος 11, 2006 #44 Σεπτέμβριος 11, 2006 Τι λέτε για τη δικιά μου CPU ? Δεν έχω ιδέα τι σημαίνουν αυτά τα νούμερα
Jasim Σεπτέμβριος 21, 2006 #46 Σεπτέμβριος 21, 2006 Με υπερηφάνεια σας παρουσιάζω το πιο ανεκτίμητο κομμάτι σε παννελλήνιο επίπεδο για να μην πω παγκόσμιο
BILL5 Σεπτέμβριος 21, 2006 #47 Σεπτέμβριος 21, 2006 εγω παιδια πως μπωρο να το βγαλω εδω επανω απο το cpu-z ?
tigrakas Σεπτέμβριος 21, 2006 #48 Σεπτέμβριος 21, 2006 [Μίνι Οδηγός - Πως να εισάγετε screenshot στα posts σας] Τρέξε το Cpu-z και στη κύρια οθόνη του προγράμματος πάτα alt+print screen. Ύστερα πήγαινε έναρξη->εκτέλεση->πληκτρολόγησε mspaint->πάτα enter και μόλις ανοίξει η ζωγραφική πάτα ctrl+v. Ύστερα πήγαινε αρχείο->αποθήκευση ως και επέλεξε από την αναδυόμενη λίστα αποθήκευση ως : jpeg. Σώσε το αρχείο σε κάποιο σημείο του υπολογιστή σου και πήγαινε στη διεύθυνση http://www.imageshack.us μέσω του browser σου. Εκεί, στη κύρια σελίδα επέλεξε file και πάτα browse αναζήτησε το jpeg αρχείο που δημιούργησες προηγουμένως και πάτα host it. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία μεταφόρτωσης, επέλεξε μία από τις δύο διευθύνσεις με γκρίζο πλαίσιο, που έχουν τη σημείωση thumbnail for forums[1] ή [2] (οποιαδήποτε από τις δύο κάνει). Τέλος, κάνε copy μία από αυτές τις διευθύνσεις και paste στο κείμενο του post που πρόκειται να συντάξεις. Αυτά.... ελπίζω να σε κάλυψα... Ο οδηγός αναφέρεται για λειτουργικά συστήματα windows. Για οποιαδήποτε άλλα χρησιμοποιείστε απλά κάποιο άλλο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων και τηρήστε αντίστοιχη διαδικασία με αυτή του mspaint παρακάμπτωντας το κομμάτι περιήγησης των windows. edit: έκανα κάποιες ψιλοδιορθώσεις
Κωστάκης Σεπτέμβριος 22, 2006 #51 Σεπτέμβριος 22, 2006 Να και ο δικός μου... να clockare και λιγο παραπάνω...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.