Jump to content

Τι cpu έχετε???

disssconected

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεία σας...σε αυτό το thread λέω να ποστάρουμε τους επεξεργαστές μας...με σκοπό να γίνονται κάποιες ερωτήσεις πάνω στον κάθε επεξεργαστή, να παρέχονται κάποιες περεταίρο πληροφορίες απο τον ιδιοκτήτη...να εξετάζεται η δυνατότητα για o/c..και για να πάρουμε μια γεύση των επεξεργαστών που έχουμε στα σπίτια μας ή στην δουλειά μας...λοιπόν ξεκινάω...:

intelp4vq7.png

(χρησιμοποίησα το CPU-z...)

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Εδω είναι και ο δικός μου αλλά περιμένω μέχρι το τέλος του μήνα έναν 4200

Μέχρι πόσο λέτε να μπορεί να πάει??? Τι να ανεβάσω?

post-1798-1416072750,1734_thumb.jpg

ηδη υπαρχουν databases και για ιντελ και amd. νομιζω οτι ειναι ψιλοακυρο ολα σουμε μαζι. θα γινει της ποπης.

Αρχική απάντηση από o polonos

παιδια μηπος το voltage μου ειναι λιγο υψηλο????

Μου φαίνεται υπερβολικά υψηλό!!!

εγω δεν εκανα τπτ!!!! απο temp εχω 32 ιδλε με νερακι. Για πειτε τι να κανω για να το κατεβασω???

μπορει να δειχνει λαθος ενδηξει για μπες bios Και δες το.

Αρχική απάντηση από o polonos

1.45 vcore λεει το bios.

νομιζω ειναι καλα σε σχεση με το cpu που εχεις

Αρχική απάντηση από tristeno

Κάποιος να διορθώσει τον τίτλο. Δεν γίνεται να έχουμε λάθη και στους τίτλους.

Done....:whistling :whistling :innocent:

3800+ venice 250*10 1:1 1.45v ( παραπανω δεν δινει η asrock 939dual sata2, 1.6 ισως με voltmod ) πρεπει να εχω πεσει και σε μετριο κομματι :(

Δινω 90 ευρω για μονοπυρηνο που παει 2.7+ με 1.45volt max και 120 για διπυρηνο που παει 2.8 ghz+ με το ιδιο vcore, στειλτε μου PM οσοι θελετε να θανατωσετε τα πρασινα αλογα σας για να πατε στην darkside :p

post-2162-1416072750,4327_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από disssconected

Wow....stratos1978 πόσο καιρό έχεις τον P4 σου?

Ασε ...μιλαμε ...νιωθω "συλλεκτης" :confused::laughing::tomato: :tomato: :tomato: χεχεχεχεχε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.