sakis83 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2006 Έχω έναν επεξεργαστή Athlon 64 x2 στα 3800+ και θέλω να βρώ μια καλή ψύκτρα με ανεμιστήρα. Δοκίμασα να ψάξω αλλά ψιλοχάθηκα. Η motherboard ειναι η MSI K8N DIAMOND PLUS και το λέω μήπως η ψύκτρα βρίσκει γύρω γύρω. Επίσης ο ανεμιστήρας θα πρέπει αν είναι δυνατόν να ειναι πάνω από την ψύκτρα και οχι στο πλάι γιατί το κουτι έχει ειδικό αυτονόμο χωνί με τρύπα στο πλάι του κουτιού για να παίρνει αερα ο ανεμιστήρας κατευθείαν από έξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Αύγουστος 27, 2006 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2006 30 ευρώ από μουλτικλάμα gigabyte g power pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
_$ment_ Αύγουστος 28, 2006 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2006 To μονο ευκολο πραγμα θα ελεγα σε οτι αφορα τους υπολογιστες φιλε μου.Το να επιλεξεις εναν ανεμιστηρα ποιοτικο και αθορυβο και να τον τοποθετησεις στην CPU. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.