Jump to content

Ποιά είναι η πιο "εύκολη" σχολή ΑΕΙ στην Αθήνα;

Πριονέτο

Recommended Posts

Ουσιαστικά θέλω να πάρω ένα ακόμη πτυχίο αλλά επειδή θα δουλευώ και δεν είμαι μπορώ να διαθέσω πολύ χρόνο για σπουδές θα ήθελα να ρωτήσω ποιά είναι η πιο "εύκολη λύση" σχολή ΑΕΙ στην Αθήνα που θα μπορουσα να γραφτώ.

Δηλαδή μια σχολή χωρίς εργαστήρια και εύκολα μαθήματα.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.:)

Κοίτα αν δε μπεις κάπου να δεις τα μειονεκτήματα κάθε σχολής και να τα φας στη μάπα, δε θα είσαι σίγουρος. Και βέβαια εξαρτάται σε πιο τομέα είσαι καλός μαθηματικά/ γλώσσα. Από εκεί και πέρα σε πολύ γενικές γραμμές από ότι κυκλοφορεί εύκολη θεωρείται η Πάντειος, τώρα ποια συγκεκριμένα τμήματα δε θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου. Ακόμα καλή λύση ειδικά αυτή τη περίοδο είναι τα παιδαγωγικά αν θες να διοριστείς. Από γνωστούς η ύλη των μαθημάτων είναι γελοία τώρα αν δυσκόλεψαν τα τελευταία 3-4 χρόνια που έγιναν οι πάρα πολύ δημοφιλεις δεν το γνωρίζω.

Δουλειά έχω και δεν θέλω να γίνω δάσκαλος-καθηγητής.Γενικά είμαι καλός στις θετικές επιστήμες και τα οικονομικά.Σκέπτομαι για Αγγλική Φιλολογία μιας και ξέρω καλά αγγλικά αλλά και η Πάντειος μου ακούγεται καλά.

Τώρα για Χαροκόπειο τί μαθήματα κάνουν;Μαγείρεμα και κέντημα;:p

Είμαι επι πτυχίω στη σχολή αυτη. Εργαστήρια δεν έχει καθόλου, ούτε υποχρεωτική παρακολούθηση. Η κατεύθυνση της διδακτικής είναι σαφώς πιο εύκολη από τα ψηφιακά και το πτυχίο δεν αναγράφει κατευθυνση. εκτος απο 5-6 μαθηματα τα άλλα είναι περίπατος.

Αρχική απάντηση από feanorian82

Είμαι επι πτυχίω στη σχολή αυτη. Εργαστήρια δεν έχει καθόλου, ούτε υποχρεωτική παρακολούθηση. Η κατεύθυνση της διδακτικής είναι σαφώς πιο εύκολη από τα ψηφιακά και το πτυχίο δεν αναγράφει κατευθυνση. εκτος απο 5-6 μαθηματα τα άλλα είναι περίπατος.

Κι εγώ αυτή προτείνω.

Σίγουρα πάντως μην πας θετικές επιστήμες και γενικότερα ΕΚΠΑ, δεν έχει πολύ καλή φήμη ως προς την ευκολία του.

Τα ίδια περίπου ισχύουν και για αρκετές πολυτεχνικές σχολές, θέλουν δουλειά + εργαστήρια.

Πιστεύω να ψάξεις σχολές ΠΑ.ΠΕΙ, ΠΑΝΤΕΙΟΣ και ΑΣΣΟΕ (πάντα μιλάω για κάποιο αντικείμενο "τεχνολογικό", τώρα αν θες αγγλική φιλολογία, μπορεί να είναι και εύκολη, δεν ξέρω να σου πω).

edit: ανοικτό πανεπιστήμιο το σκέφτηκες?

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά.:) Ενδιαφέρον το συγκεκριμένο τμήμα.

Το ανοικτό πανεπιστήμιο είναι και αυτό στα υπόψην αλλά είναι πολύ δύσκολο να μπείς και πληρώνεις να αρκετά χρήματα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.