cozzyz Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2006 Καλησπέρα!! Υπάρχει κάποιο απλό και free proxy software να δουλεύει χωρίς πρόβλημα? Έχω δοκιμάσει τα Hopster, proxyway και steganos. Τα 2 πρώτα απλά δεν δουλεύουν ενώ το steganos είναι άψογο αλλά λήγει το trial Υπάρχει κάτι που 8α με βοηθίσει να σερφάρω ανώνυμα? (να είναι και απλό στην χρήση γιατί με αυτά δεν τα πάω καλά :/) Ευχαριστώ :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Αύγουστος 28, 2006 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2006 δοκίμασε το SurfNOW από LoomSOFT δεν θυμάμαι αν είναι free το έχω αρκετό καιρό εγκατεστημένο κανε μια δοκιμη... έχω δοκιμάσει αυτά που αναφέρεις παραπάνω δεν λένε μονο αυτό με έχει ευχαριστήσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
disssconected Αύγουστος 28, 2006 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2006 Το surfnow το έχω ακουστά....θα το ψάξω να το βρώ αν είναι...(με τόσα που έχω διαβάσει και δει...αρχίζω να φοβάμε λίγο για τα απόρητα προσωπικά δεδομένα μου....και μάλλον θα κάνω παιχνίδι με proxy).... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cozzyz Αύγουστος 28, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2006 Ευχαριστώ Deus! Θα το ψάξω και 8α postαρω ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Αύγουστος 29, 2006 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2006 κάτι που ξέχασα να αναφέρω είναι ότι υποστηρίζει και SOCKS 4, SOCKS 5 proxies δηλαδή μπορείς να το χρησιμοποιείς και με αλλα προγράμματα εκτος από web browser όπως πχ προγράμματα για chat..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas578 Αύγουστος 29, 2006 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2006 Για proxy Squid, είναι βέβαια δύσκολο να τον σετάρεις. Επίσης Proxy+ που είναι πολύ πιο απλός.Αρχική απάντηση από disssconectedαρχίζω να φοβάμε λίγο για τα απόρητα προσωπικά δεδομένα μου....και μάλλον θα κάνω παιχνίδι με proxy).... Πως ακριβώς θα σε προστατέψει ο proxy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.