Jump to content

ποια καρτα ηχου???

o polonos

Recommended Posts

• Replies 48
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από totally_wired [Σήμερα, στις 12:06]

Σοβαρολογώ... :p Δηλαδή κακό είναι... 105 ευρώ έχει new... 70 είναι καλά...

και τα μεταφορικα δικα σου:hehe: :hehe: :hehe: αλλα το θεμα ειναι να δω την διαφορα :D :D

Αρχική απάντηση από o polonos

Παιδια πηρα σημερα την καρτα στα χερια μου. Περασα τους drivers τα συνδεσα ολα σωστα αλλα δεν εχω ηχω:cry: :cry: Πειτε καμια ιδεα τι να κανω....

Αν εμφανίζεται κανονικά στον device manager (δλδ χωρίς κανένα κίτρινο θαυμαστικό πχ), κοίταξε καλά γιατί μάλλον κάτι έχεις κάνει λάθος στις συνδέσεις.

Αλλιώς:

1. BIOS Update μητρικής (για την μικρή πιθανότητα ασυμβατότητας).

2. Τελευταίοι Drivers chipset (intel) + κάρτας (creative)

Αν τα παραπάνω δεν δουλέψουν, συνεχίζουμε:

3. Μπατονέτες :p

4. totally_wired :p

το προβλημα λυθηκε με driver update αλλα εχω αλλο ενα. οταν θελω να ακουσω μουσικη απο winamp i windows media player δεν ακουγεται τπτ. Και οταν βαζω να παιξει με το player που ηταν με την καρτα ακουγεται κανονικα:help: καμια ιδεα???

Αρχική απάντηση από o polonos

το προβλημα λυθηκε με driver update αλλα εχω αλλο ενα. οταν θελω να ακουσω μουσικη απο winamp i windows media player δεν ακουγεται τπτ. Και οταν βαζω να παιξει με το player που ηταν με την καρτα ακουγεται κανονικα:help: καμια ιδεα???

Λογικά θα έχεις και την X-Fi εγκατεστημένη , αλλά και τους drivers του onboard ήχου με αποτέλεσμα το winamp και το wmp να "βλέπουν" την onboard

Έλεγξε στο control panel -> audio να δεις ποιά κάρτα έχει για default playback

παιδια το προβλημα λυθηκε με ενα φορματ σκληρου που επρεπε να κανω ουτος η αλλος :blink: Τωρα σχετικα με την καρτα: Με 3 ηχεια δεν ειδα και πολυ μεγαλη διαφορα αλλα μολις εβαλα και τα δυο πισω... Αλλο πραγμα... Τρελλη διαφορα δυστυχως....(totally_wired):hehe: :hehe: :hehe: Νομιζω πως αξιζε τα 106 ευρω... Σας ευχαριστω ολους παιδια:hi: :hi: :hi:

• 2 weeks later...

’λλη μία ψήφος για την εν λόγω καρτούλα. Αντικατέστησε την "αρχαία" live 5.1 και πραγματικά αξίζει τα λεφτά της. :inlove:

Στα "μικρά" θετικά είναι το πλούσιο software που τη συνοδεύει. Μεγάλη διαφορά στους οδηγούς και το πρόγραμμα διαχείρισης των ηχείων. Πραγματικά μπορείς πλέον να ρυθμίσεις σωστά τα 5.1 ή 7.1 ηχεία σου και δεν έχω τα προβλήματα που είχα στα divx με ac3 ήχο όπου κάθε φορά για να παίξει το μπροστινό ηχείο ήταν περιπέτεια. Επιπλέον το μπροστινό (center) δε μου δούλευε και στα mp3. Τέλος βέβαια ο ήχος είναι κατά πολύ καλύτερος.

Μια αναβάθμιση που αξίζει τα λεφτά της και μάλλον θα την έχω όσο χρόνια είχα και την προηγούμενη (γύρω στα 6)....

Αρχική απάντηση από blade_pan

ποια καρτα απο τις x-fi προτεινεται για την εξης χρηση,

Logitech 5500 - ταινιες,games σε dts,dolby ψηφιακα γενικως ή να μεινω με την audigy 2ZS?

μόλις άλλαξα την 2zs με την xfi δεν είδα διαφορές στον ήχο νομίζω την διαφορά την κάνει μόνο στα παιχνίδια

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.