o polonos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2006 εχω βρει αυτες δυο ποια απο της δυο να παρω. Αυτην http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.540172 η αυτη??? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.540176 Θελω να εχω καλυτερη ποιοτητα στα mp3 και στα παιχνιδια. Και 5.1 φυσικα Ειναι καλες αυτες? Αξιζουν τα λεφτα τους?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos17 Αύγουστος 27, 2006 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2006 καλες ειναι αυτες αλλα αν θες να ακουγονται καλυτερα τα μπ3 παρε την sb x-fi extreme music που εχει το crystalizer... Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Αύγουστος 27, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2006 ναι αλλα ειναι 40 ευρω επιπλεον :...: δλδ με καποια απο αυτες δεν θα κανω την δουλια μου??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_daemon_ Αύγουστος 27, 2006 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2006 Προσωπικά δε θα ακούμπαγα soundblaster... έχουν ακουστεί άπειρα πράγματα με ένα google search θα δεις τι εννοώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Αύγουστος 27, 2006 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2006 Αρχική απάντηση από panos17 καλες ειναι αυτες αλλα αν θες να ακουγονται καλυτερα τα μπ3 παρε την sb x-fi extreme music που εχει το crystalizer... Αρχική απάντηση από o polonos ναι αλλα ειναι 40 ευρω επιπλεον :...: δλδ με καποια απο αυτες δεν θα κανω την δουλια μου??? Την δουλειά σου την κάνεις και με onboard. To θέμα είναι που θα δεις κάποια διαφορά. Και με το crystalizer στα mp3 (καταρχήν) θα δεις. Αρχική απάντηση από _daemon_ Προσωπικά δε θα ακούμπαγα soundblaster... έχουν ακουστεί άπειρα πράγματα με ένα google search θα δεις τι εννοώ Το μεγαλύτερο τμήμα των οποίων είναι ράδιο αρβύλα. Έχουν περάσει από τα χέρια μου ΟΛΕΣ οι SB (από την 1η ISA μέχρι την XFI ELITE PRO) και το μόνο πρόβλημα που είχα ήταν επί εποχής Live (νομίζω) με το VIA South Bridge (και αυτό λύθηκε κάποια στιγμή). Τα τελευταία προβλήματα που έχουν ακουστεί με XFi και NF4 (τα οποία μοιάζουν με το προαναφερθέν) τελικά έχω καταλάβει ότι έχουν να κάνουν μάλλον με το BIOS της μητρικής παρά την κάρτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos17 Αύγουστος 27, 2006 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2006 σωστος ο spc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Αύγουστος 27, 2006 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2006 Χfi extreme music αξίζει τα xtra φράγκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos17 Αύγουστος 27, 2006 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2006 και εγω αυτη εχω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Αύγουστος 27, 2006 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2006 Εγώ θέλω την fatal1ty αλλά κανένας λαμπίτης δεν την σκότωσε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Αύγουστος 27, 2006 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2006 Αρχική απάντηση από totally_wired Εγώ θέλω την fatal1ty αλλά κανένας λαμπίτης δεν την σκότωσε... Περίμενε λίγο ακόμα. Όλο και κάποιος θα βρεθεί να στην χαρίσει και να σου δώσει κει μερικά Ευρώπουλα (περίεργο δλδ πως δεν βρέθηκε ήδη). Η ιστορία με την SB είναι κάπως σαν την MS. Επειδή είναι σχεδόν μονοπώλιο είναι λογικό να ακούγονται διάφορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Αύγουστος 27, 2006 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2006 Μα δεν είπα τσάμπα... απλά είπα να είναι bargain και όχι no bargain ©Στην τελική την πληρώνω και καινούργια αρκεί να μου κάνουν δώρο Clipsch ηχεία Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Αύγουστος 27, 2006 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2006 Αρχική απάντηση από totally_wired [Σήμερα, στις 20:17] Μα δεν είπα τσάμπα... απλά είπα να είναι bargain και όχι no bargain © Στην τελική την πληρώνω και καινούργια αρκεί να μου κάνουν δώρο Clipsch ηχεία Αν παιζει δωρο τοτε φιλε ειμαι και εγω μεσα :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMilo Αύγουστος 27, 2006 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2006 Xfi xtreme music και από μέναΜόλις ακούσεις τα mp3 σου με το crystalizer , θα καταλάβεις την διαφορά Link to comment Share on other sites More sharing options...
$pIdy_mc Αύγουστος 27, 2006 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2006 Για να είμαι ειλικρινής οι διαφορές τις μίας από την άλλη είναι σχετικά ελάχιστες, αλλά εγώ θα σου πρότεινα την CREATIVE SOUND BLASTER AUDIGY 4 RETAIL:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Αύγουστος 28, 2006 Author #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2006 λοιμπον παιδια θα παρω αυτην http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.540168 οπως μου ειπατε αλλα αν δεν δω την διαφορα θα σας βρω :hehe: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Αύγουστος 28, 2006 Author #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2006 αλλη μια ερωτηση. Με τα ηχεια logitech X-530 θα δω την διαφορα η δεν ειναι αρκετα καλα ηχεια??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Αύγουστος 28, 2006 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2006 Αρχική απάντηση από o polonos λοιμπον παιδια θα παρω αυτην http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.540168 οπως μου ειπατε αλλα αν δεν δω την διαφορα θα σας βρω :hehe: :hehe: Αν δεν δεις διαφορά την αγοράζω εγώ με... 70 ευρώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Αύγουστος 28, 2006 Author #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2006 Αρχική απάντηση από totally_wired [Σήμερα, στις 11:08] Αν δεν δεις διαφορά την αγοράζω εγώ με... 70 ευρώ νομιζεις :P Κατω απο 85 δεν κατεβενει:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Αύγουστος 28, 2006 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2006 Αρχική απάντηση από totally_wired Αν δεν δεις διαφορά την αγοράζω εγώ με... 70 ευρώ Και μόνο η σκέψη ότι μπορεί να σοβαρολογείς με τρομάζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Αύγουστος 28, 2006 Author #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2006 εκανα την παραγελια:jump1: :jump1: αυριο θα εχουμε μικρο review!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.