Jump to content

Ερωτήσεις για το Οn line του Age

red alert

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μια ερώτηση .Μπορώ να παίξω το Age of Empires το 2 on line και σημειώνω ότι δεν είναι αυθεντικό .Και γενικά ρωτάω άμα ασχολείται κανένας με το on line αυτού του παιχνιδιού η το έχουνε παρατήσει .. μπορεί κάποιος να μου εξήγηση πως ακριβός είναι η διαδικασία σύνδεσης με τους άλλους

Εγώ το έπαιζα παλιά και το σταμάτησα, έχοντας και εγώ μη αυθεντικό cd. Για να παίξω με άλλους παίκτες χρησιμοποιούσα το GameSpy Arcade. Δοκίμασε το και μάλλον θα βρεις λύση.

Τώρα ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η διαδικασία σύνδεσης είναι μέσω ip. Κάνει κάποιος host αλλά για να μπείς στο game πρέπει να γνωρίζεις την ip του. Το ζόρι είναι ότι για να μάθεις την ip του πρέπει να την βρίσκεις κάπου, ε στο GameSpy Arcade υπάρχει και chat, όπου μπορείς να βρείς την ip του game που σε ενδιαφέρει.

Δε χρησιμοποιείς καλύτερα τα κλασικά "All Seeing Eye" ή το πιο καινούριο "Xfire"? Βλέπουν όλους τους on-line server.

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.