Jump to content

SAY HELLO TO MY LITTLE FRIEND!!!(CONROE OWNAGE)

THE GOD

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Hi guys,αργισα λιγο αλλα αξιζε(καλιο αργα παρα ποτε).Σημερα παρελαβα απο το NEWEGG τον καινουργιο μου CONROE X6800:banging:picture019mv9.th.jpg picture020he4.th.jpg picture018rx5.th.jpg picture017cp5.th.jpgΑλλα θα τον βαλω πανω Δευτερα λογο δουλιασ, για αυτο υπομονη!!!!

Helloooo little friend of God:D

Καλοριζικος και καλα κλοκια!Στην αναμονη για bencies και απο σενα!

Πανεμορφο το μαυρο κουτακι του παντως:flower:

Καλορίζικος! Να σου ζήσει! Και πιστεύω να σου βγεί από τους καλούς και ανεβαίνει καλά!

Αρχική απάντηση από unstoppable

Να δουμε εμεις ποτε θα παρουμε σειρα:D

Όταν πουλήσετε τους Χ2 σας 23 :p

Aργησες?.. Δηλαδη εμεις που θα παρουμε σε 6-7 μηνες τι θα κανουμε?

Αρχική απάντηση από xrist22

Aργησες?.. Δηλαδη εμεις που θα παρουμε σε 6-7 μηνες τι θα κανουμε?

A, αδερφε χανεις... Τωρα ειναι το PURE RAW POWAH PWNAGE :p

THX guys για τα καλα σασ λογια,ελπιζω να κλοκαρι καλα γιατι εχω βαλει στοχο τα 5G;)

• 2 weeks later...

Sorry guys αλλα ειχα τρεχαματα με την δουλια μου και δεν ειχα ελευθερο χρονο,αλλα χθεσ το επιασα και τον ελησα picture002wa6.th.jpg picture005qk7.th.jpg:T:

Οριστε και το PROMM MACH 2 GT picture003ks2.th.jpg:devil: Eιναι ετοιμο να ειποδεκτη τον κιριο CONROE :devil:

Οριστε και το προτο max bench 1m picturefx0.th.jpg Ειμαι εδω 100% stable ,1.62 vcore.παρατηρισα οτι μετα τα 4G για να ανεβει κιαλο ειθελε παραπανο ταση,και τερματησε το vcore tis motherboard sta 1.62 :mad: i need more v core!!!!!!!!!!!!!! and vdroop mode!!!!!!!!:mad:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.