disssconected Αύγουστος 27, 2006 #21 Αύγουστος 27, 2006 Αρχική απάντηση από themis_ Αν βρεις τπτ πες μου!Σκέφτομαι να βάλω τους διακόπτες......θα σου φανεί λιγο κουφό........στο πάνω μέρος του κουτιού αλλα δεν μου έχει έρθει η ιδέα ακόμη για το σχήμα! Λοιπόν έψαξα όπου ήξερα...e-shop, plaisio, multirama, hacshop...μέχρι και google it το έκανα . αλλά δεν βρήκα κάτι...πάντως όλα τα cold acthode lights έχουν στο κουτί τους μέσα τα δικά τους διακοπάκια....όποτε no problem...απλά τώρα αν δεν θες να ανάβουν όλη την μέρα (εξάλλου αν κλείνεις το τροφοδοτικό κλείνουν και αυτά εκτος και αν δεν το κλείνεις ποτέ όπως εγω... ) μπορείς να δεις πως θα βολέψεις τα διακοπτάκια κάπου στο κουτί για να τα χειρίζεσαι ευκολα...μια λύση είναι να τα βάλεις π.χ όπως είπες στο πάνω μέρος του κουτιου...δεν ξέρω...όπου νομίζεις...αν θες πάντως πόσταρε καμια φωτογραφία του κουτιού σου να σου δώσουμε ιδέες...
themis_ Αύγουστος 28, 2006 Author #22 Αύγουστος 28, 2006 Oρίστε 2 φώτογραφίες από τον υπολογιστή μου , .
disssconected Αύγουστος 28, 2006 #23 Αύγουστος 28, 2006 Μάλιστα...πιστεύω οτι κάτι ξέρεις και δεν έδωσες φώτο απο το εσωτερικό...(τα καλώδια θα είναι σαν τα μαλλιά μου ένα πράγμα φαντάζομαι... ;) ). Απο την πρόσοψη δεν βλέπω τρόπο να κόψεις κάτι να περάσεις τους διακόπτες...όταν μου έρθουν και μένα τα cold cathode lights που παράγγειλα θα ποστάρω εδώ καμια φώτο να δεις πως σκέφτομαι να βγάλω έξω τα διακοπτάκια για εύκολο on/off (όπως σου είπα λέω να τα βγάλω με κάποιον τρόπο απο πίσω...θα ποστάρω φώτο το σηντομότερον δυνατόν...)
themis_ Αύγουστος 28, 2006 Author #24 Αύγουστος 28, 2006 Για να μην μείνεις με την απορία για το εσωτερικό του κουτιού μου δες την φώτο Αν είδες απο τις προηγουμενες φωτογραφίες μπροστα στο κουτι εχει κατι ασημένια σαν πτερυγια που μοιαζουν.Αυτα θα τα βγάλω και θα βάλω ανεμιστήρα μπροστα.
downfoot Αύγουστος 28, 2006 #25 Αύγουστος 28, 2006 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.804207Αυτό δε σου κάνει;
themis_ Αύγουστος 28, 2006 Author #26 Αύγουστος 28, 2006 Ευχαριστώ φίλε για την απάντηση , το έχω δεί αλλά δεν μου κάνει!
disssconected Αύγουστος 28, 2006 #27 Αύγουστος 28, 2006 Αρχική απάντηση από downfoot http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.804207 Αυτό δε σου κάνει; Θέμη αυτό θα σου πρότεινα και εγώ.....πολύ καλή λύση για να χειρίζεσαι τις cathodes...αλλά αν δεν θες...τότε κάτσε να δεις όπως σου είπα πως θα βολέψεις τα διακοπτάκια για να τα ανοιγοκλείνεις εύκολα...και οτι θες εδώ είμαστε....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.