StamR Αύγουστος 31, 2006 #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2006 Παιδια εγώ θέλησα να αγοράσω την κάρτα (ASUS X1900XT) μέσω Internet και μετα απο 2 μερες μου ηρθε ενα mail και μου λεει δεν εχουμε ! Περνω τηλεφωνο και μου λένε ότι εχουν στο κατάστημα. Λέω ΟΚ συνδεστε με με ενα μαγαζι να κάνω κράτηση... Μιλάω με έναν κύριο και μου λεεί ότι έχει την κάρτα με άλλο Κωδικό και έχει 499 ευρώ ! ΔΛΔ ΕΛΕΟΣ . Νομίζω ότι μας κοροιδευουν . ΑΠΛΑ ΕΛΕΟΣ ρε ΠΛΑΙΣΙΟ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Αύγουστος 31, 2006 #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2006 Αρχική απάντηση από StamR Παιδια εγώ θέλησα να αγοράσω την κάρτα (ASUS X1900XT) μέσω Internet και μετα απο 2 μερες μου ηρθε ενα mail και μου λεει δεν εχουμε ! Περνω τηλεφωνο και μου λένε ότι εχουν στο κατάστημα. Λέω ΟΚ συνδεστε με με ενα μαγαζι να κάνω κράτηση... Μιλάω με έναν κύριο και μου λεεί ότι έχει την κάρτα με άλλο Κωδικό και έχει 499 ευρώ ! ΔΛΔ ΕΛΕΟΣ . Νομίζω ότι μας κοροιδευουν . ΑΠΛΑ ΕΛΕΟΣ ρε ΠΛΑΙΣΙΟ ! H κάρτα δεν έχει πλέον διαθεσιμότητα.Προφανώς θα σου είπανε άλλη μάρκα από αυτές των προσφορών.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StamR Αύγουστος 31, 2006 #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2006 Μιλουσε για την asus και επεμενε οτι ηταν 499 ευρώ . Απλα ΟΠΟΥ λαλουν πολλοι κοκοροι αργει να ξημερωσει ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Αύγουστος 31, 2006 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2006 Για άλλο τελειώς κωδικό σου παν. Πάντως όσο θυμάμαι έχει λίγα κομμάτια. Στουρνάρη αν θυμάμαι είχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Στεφανοςς Σεπτέμβριος 2, 2006 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2006 εγω την πηρα παντος 299 απο το πλαισιο στο ελλινικο και ειχε ακομα μια χ1900χτ σε asus και μετα πηγενεις Gecube με τα ιδια λεφτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Σεπτέμβριος 2, 2006 #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2006 και στουρναρη εχει τουλαχιστον δυο κομματια.Μεχρι τις τεσσερεις παρα που ημουν εκει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.