Jump to content

Conroe bugs

gdp77

Recommended Posts

Είναι απίστευτο το πόσο πολύ ενοχλούνται μέλη του forum από τίτλους, που μάλιστα είναι και copy and paste από γνωστά ενημερωτικά sites, τίτλους που μπορεί να αφήνουν και την παραμικρή υπόνοια ότι ο Conroe μπορεί να μην είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΕΛΕΙΟΣ.

Προσοχή. Όχι κακός ή μέτριος ή απλά τέλειος. Αλλά ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΕΛΕΙΟΣ.

Λες και αυτό θα επηρεάσει τις πωλήσεις του.

Εγώ πάντως μετά από 2 εβδομάδες χρήσης ενός Conroe στα 3.400MHz, ένα έχω να πω: πίτα στα bugs είναι ο άτιμος: μου τελειώνει το ριπάρισμα των ταινιών πριν προλάβω να φτιάξω τις θήκες, σταμάτησε να μου laggάρει το UT στα 1600Χ1200 όταν είναι >16 παίκτες στον server, και άλλα πολλά ενοχλητικά bugs.

Εώς τώρα πρότεινα σε κόσμο να παίρνει 939 και θα συνεχίσω να το προτείνω... μέχρι να ωριμάσουν οι C2D μητρικές και να τελειώσουν οι δικαιολογίες των AMD fanboys :D

Γι'αυτό λοιπόν, προς το παρόν αφήνω τον κόσμο να πιστεύει ότι έκανε "αναβάθμιση" που έβαλε άλλα 200MHz στον Α64 του ή ότι είναι ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που ανακάλυψε τι εστί errata list ;)

Καληνύχτα σας τώρα, ας απαντήσει κάποιος άλλος γιατί από τα πολλά bugs δεν προλαβαίνω...

Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 09:03]

Μα εγώ ΔΕΝ του επιτίθεμαι!..........Απλά κάποιον μου θυμίζει...........αλλά θα το βρω........... :D

’ντε πάλι το αλτσχάιμερ.

Βρες το επιτέλους ... ή σταμάτα να το σκέφτεσαι γιατί θα σκάσουν οι πυκνωτές. :p

Αρχική απάντηση από mariosalice [Σήμερα, στις 09:20]

’ντε πάλι το αλτσχάιμερ.

Βρες το επιτέλους ... ή σταμάτα να το σκέφτεσαι γιατί θα σκάσουν οι πυκνωτές. :p

:D.......τώρα με αποκάλεσες "γέρο"?.........27 χρονών παλικάρι και με αποκάλεσες "γέρο"......?.......φτου σου άκαρδε!....... :D

Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 09:40]

:D.......τώρα με αποκάλεσες "γέρο"?.........27 χρονών παλικάρι και με αποκάλεσες "γέρο"......?.......φτου σου άκαρδε!....... :D

Ουπς. :...:

Τώρα άρχισες να ξεχνάς και την ηλικία σου βλέπω. :sick:

Αρχική απάντηση από yanni [Σήμερα, στις 00:15]

Είναι απίστευτο το πόσο πολύ ενοχλούνται μέλη του forum από τίτλους, που μάλιστα είναι και copy and paste από γνωστά ενημερωτικά sites, τίτλους που μπορεί να αφήνουν και την παραμικρή υπόνοια ότι ο Conroe μπορεί να μην είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΕΛΕΙΟΣ.

Προσοχή. Όχι κακός ή μέτριος ή απλά τέλειος. Αλλά ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΕΛΕΙΟΣ.

Λες και αυτό θα επηρεάσει τις πωλήσεις του.

Ακριβώς.

"Λες και αυτό θα επηρεάσει τις πωλήσεις του"

Κανείς δεν αμφισβήτησε τη δύναμη των Conroe.

Όλοι συμφωνούν οτι είναι διαμάντι επεξεργαστής, ένα τεράστιο βήμα μπροστά εκ μέρους της Intel.

Αλλά θα χρειαστεί και την κατάλληλη υποστήριξη με ένα καλό chipset που κατά τη γνώμη μου ενώ είναι πανεύκολο για την Intel δεν το κάνει.

ΓΙΑΤΙ ???

Πάλι τα οικονομικά συμφέροντα μπήκαν στη μέση?

Μην τυχόν και διαταράξει την αγορά των server και δεν ξεπουλήσει το stock σε pentium?

Ε δεν αλλάζει αυτή η Intel.

Μας δίνει μια μηχανή Ferrari και μας λέει βάλτε την πάνω σε σασί FIAT.

Και μετά μου ζητάει να την εμπιστευτώ και να αγοράσω προιόντα της.

Ε όχι κύριοι.

Όταν γίνει έντιμη με τους πελάτες της τότε να την εμπιστευτώ.

Τώρα συνεχίζω να είμαι κουμπωμένος.

Αν υπήρχε κάποια καλή μητρική θα είχα ήδη αναβαθμιστεί σε Conroe.

Μα δεν με πείθει η πλατφόρμα αυτή προς το παρόν.

Θα περιμένω λοιπόν τις εξελίξεις.

ΥΓ

Το έχουμε μαμήσει αυτό το thread στο off topic.

αν και απο τους πρωτους που εχω παρεξηγηθει στο παρελθον με τα ποστς του GDP77

οφειλω να ομολογησω οτι στο συγκεκριμενο thread δεν ειδα κατι το μεμπτο

μαλλον ειμαστε λιγο προκατηλειμενοι απο προηγουμενες συζητησεις

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.