gdp77 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2006 Νέο stepping έρχεται για τους Conroe με σκοπό να επιλυθούν τα bugs που έχει βρει μέχρι τώρα η μαμά Intel. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι πρέπει να φοβηθείτε να αγοράσετε bug-αρισμένο conroe σήμερα.http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=33942
gdp77 Αύγουστος 26, 2006 Author #3 Αύγουστος 26, 2006 Απλά ένα link έδωσα. Δεν το πάω σε AMD vs Intel thread . Είπα : Μπορείτε άφοβα να αγοράσετε bug-αρισμένο conroe. Πάντως το καινούριο stepping θα βγει για να διορθωθούν τα bugs.
GoriLLakoS Αύγουστος 26, 2006 #4 Αύγουστος 26, 2006 Αρχική απάντηση από gdp77 Απλά ένα link έδωσα. Δεν το πάω σε AMD vs Intel thread . Είπα : Μπορείτε άφοβα να αγοράσετε bug-αρισμένο conroe. Πάντως το καινούριο stepping θα βγει για να διορθωθούν τα bugs. LOL...εσυ το πας εκειΑρχική απάντηση από gdp77 Απλά ένα link έδωσα. Δεν το πάω σε AMD vs Intel thread . Είπα : Μπορείτε άφοβα να αγοράσετε bug-αρισμένο conroe. Πάντως το καινούριο stepping θα βγει για να διορθωθούν τα bugs. Ελεος πια...
hipro5 Αύγουστος 26, 2006 #5 Αύγουστος 26, 2006 Αρχική απάντηση από gdp77 [Σήμερα, στις 19:17] Νέο stepping έρχεται για τους Conroe με σκοπό να επιλυθούν τα bugs που έχει βρει μέχρι τώρα η μαμά Intel. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι πρέπει να φοβηθείτε να αγοράσετε bug-αρισμένο conroe σήμερα. http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=33942 ..........βρε ποιόν μου θυμίζεις!...........ποιόν μου θυμίζεις!........θα το βρω που θα μου πάει!.......
gdp77 Αύγουστος 26, 2006 Author #6 Αύγουστος 26, 2006 Αυτό το "ποιον μου θυμίζεις" το έχεις ξαναπεί. Δεν καταλαβαίνω πού υπάρχει το πρόβλημα. Εκτός και αν δε θέλετε συγκεκριμένες πληροφορίες να εμφανίζονται στο site. Ξαναλέω : Ο κόσμος μπορεί άφοβα να αγοράσει bug-αρισμένο Conroe. Λειτουργεί άψογα. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!
.38-.45 Αύγουστος 26, 2006 #8 Αύγουστος 26, 2006 στο οριο της παρακμης η κουβεντα, στο χειλος του γκρεμου πριν την τρυπα.
mariosalice Αύγουστος 26, 2006 #9 Αύγουστος 26, 2006 Είναι γνωστό οτι όλοι οι επεξεργαστές είτε είναι AMD είτε είναι Intel έχουν λίστες από bugs.Κάποια είναι ιδιαίτερα σημαντικά και κάποια ασήμαντα.Και το νέο stepping που θα βγεί πάλι θα έχει bugs.Το σημαντικό όμως εδώ είναι η πληροφορία που μας έδωσε ο gdp77 οτι βγαίνει νέο stepping.Ακόμα δεν κυκλοφόρησε καλά καλά το παλιό και βγαίνει νέα έκδοση?Αν δεν ήταν σημαντικό το πρόβλημα γιατί να το κάνει αυτό η Intel?Ποιός θα πάει να αγοράσει παλιό stepping?Δηλαδή όταν έβγαζε νέο stepping η AMD για να διορθώσει τα προβλήματα που είχε εντοπίσει εμείς αγοράζαμε τα παλιά?Τα έφαγε το χώμα και όλοι ξεπουλούσαν στην ξεφτίλα.Δείτε τι γίνεται τώρα με τις κάρτες γραφικών που τις δίνει το Πλαίσιο όσο όσο.Λογικό είναι να θέλουμε πάντα τη νεότερη έκδοση.
astrolabos Αύγουστος 26, 2006 #10 Αύγουστος 26, 2006 Καλό θα ήταν να μπορέσουμε να μάθουμε ποιό ή ποιά steppings είναι τα "παλιά" ή "buggαρισμένα" και ποιό το καινούργιο.
GoriLLakoS Αύγουστος 26, 2006 #11 Αύγουστος 26, 2006 Αρχική απάντηση από gdp77 Αυτό το "ποιον μου θυμίζεις" το έχεις ξαναπεί. Δεν καταλαβαίνω πού υπάρχει το πρόβλημα. Εκτός και αν δε θέλετε συγκεκριμένες πληροφορίες να εμφανίζονται στο site. Ξαναλέω : Ο κόσμος μπορεί άφοβα να αγοράσει bug-αρισμένο Conroe. Λειτουργεί άψογα. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα! Ειρωνια...
mariosalice Αύγουστος 26, 2006 #12 Αύγουστος 26, 2006 Ειρωνία εναντίον της Intel?Και παρεξηγήθηκες?Όλοι καταλαβαίνουμε οτι το bug-αρισμένο είναι μέσα σε εισαγωγικά.Ίσως όμως και να μην είναι ειρωνία και πράγματι να υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα που αναγκάζει την Intel να προχωρήσει σε νέο stepping τόσο σύντομα.Δεν παίζει τέτοια εκδοχή?Το σημαντικό bug είναι το AI 39 που σύμφωνα με την Intel μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρή αλλοίωση των αρχείων του συστήματος ή και των δεδομένων.http://download.intel.com/design/processor/specupdt/31327902.pdf
GoriLLakoS Αύγουστος 26, 2006 #14 Αύγουστος 26, 2006 Αρχική απάντηση από mariosalice Ειρωνία εναντίον της Intel?Και παρεξηγήθηκες?Όλοι καταλαβαίνουμε οτι το bug-αρισμένο είναι μέσα σε εισαγωγικά.Ίσως όμως και να μην είναι ειρωνία και πράγματι να υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα που αναγκάζει την Intel να προχωρήσει σε νέο stepping τόσο σύντομα.Δεν παίζει τέτοια εκδοχή? Αρχική απάντηση από schumifer Ευαισθησίες... Ουτε θιχτηκα επειδη βριζει την ιντελ(λες και μου δινει χρηματα να ζησω) ουτε εχω ευαισθησιες κυριε schumifer.....Αντιθετος....δεν μ'αρεσει το υφος του gdp77.....Και αλλων βεβαια...απλα οι αλλοι δεν κανουν-λενε πραγματα καταλαθος επιτηδες για να προκαλεσουν....Με πιανετε ελπιζω...
Κοπρίτης Αύγουστος 26, 2006 #15 Αύγουστος 26, 2006 imho παντως το μεγαλυτερο "bug" μεχρι στιγμης ειναι μερικα C2D heatspreaders των οποιων η επιφανεια θυμιζει τη Λεωφ.Βουλιαγμενης...
mariosalice Αύγουστος 26, 2006 #16 Αύγουστος 26, 2006 Μα γιατί προκαλεί μια αξιόπιστη, σημαντική και ελεγμένη πληροφορία?Σε γενικές γραμμές έχει αποδωθεί σωστά το ξένο κείμενο από τον gdr77.Edit.Το νέο stepping θα είναι ονομάζεται F.
Vagouridis Αύγουστος 26, 2006 #17 Αύγουστος 26, 2006 Ο conroe δεν εχει καθολου bugs .....και το raid παει σφεντονα ιδιαιτερα δε απο αισθηση , ολες οι μνημες παιζουν στο οριο , ολες οι μητρικες 500αριζουν ,τα pata dvdrom δεν εχουν καθολου καθυστερηση ουτε επηρεαζουν το raid , ολα τα προγραματα που επηρεαζουν τα cluster λειτουργουν αψογα .....Μιλαμε για μια ωριμη πλατφορμα που παει με τις μπαντες ......
sotiris Αύγουστος 26, 2006 #18 Αύγουστος 26, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka o AMD ξερεις ποσα τετοια Bugs εχει? Αρχική απάντηση από GoriLLakoS LOL...εσυ το πας εκει Ελεος πια... Αρχική απάντηση από hipro5 ..........βρε ποιόν μου θυμίζεις!...........ποιόν μου θυμίζεις!........θα το βρω που θα μου πάει!....... Υπάρχει κάποιος λόγος που του επιτίθεστε? Το αγγλικό κείμενο το διαβάσατε ωρέ? Αυτό λέει και το αγγλικό κείμενο: First off, this is not a reason to panic or not buy the chips, they are fine as is, the errata lists always get overblown by the fanboi set, and this one is no exception. This new stepping, called F step by one source - new stepping by another - is not a huge deal. Either way, it was recently green lighted. Εγώ είδα μια ξερή πληροφορία πάντως στο post του gdp77, τουλάχιστον στην συγκεκριμένη περίπτωση είστε προκατειλλημένοι. Ο ουδέτερος κριτής. Γενικότερα πάντως, γρήγορα βγήκε το νέο stepping.
ARVAS Αύγουστος 26, 2006 #19 Αύγουστος 26, 2006 Που ΄σαι Dag..; Ο μεγας αστρολογος ΧορDagρεας τα ειχε προβλεψει τα bugs και τωρα διακαιωνεται..
Dagalidis Αύγουστος 26, 2006 #20 Αύγουστος 26, 2006 Xεχεχεχε.... Πάρτε τώρα ΒUGS για να με θυμάστε... Αμα πάρετε κανένα RAID στο χέρι μη μου πείτε μετά ότι έφταιγα εγώ .....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.