Jump to content

Vodafone

Captain

Recommended Posts

Πιστευω πως κατι τετοιο επρεπε να το μοιραστω με καποια ατομα ωστε αν καποιος ειχε αναλογο προβλημα να πει τι εκανε ο ιδιος η τι πιστευετε οτι μπορει να γινει.Πρινα απο 8-9 μηνεσ η κοπελα μου ειπε να βαλει ιντερνετ+σταθερο της εταιρειας Vodafone.Αυτο συμπεριλαμβανει την απιστευτη ταχυτητα εως 24 Mbps η οποια πραγματικα στην εταιρεια αυτη ειναι πολυ λιγοτερο των 8Mbps και παραλληλα δινεται και μια καρτα σιμ η οποια εχει το σταθερο τηλεφωνο και την τοποθετεισ σε ενα κινητο η ασυρματη συσκευη ωστε να γινονται απο εκει οι κλησεις στα σταθερα.Λογο αλλαγης σπιτιου αποφασισε το καλοκαιρι αυτο να διακοψει τη συνδεση της πληρωνοντας και 42 ευρω ρητρα καθως δεν ειχε συμπληρωσει τον ενα χρονο που ειναι το ελαχιστο για να σπασει το συμβολαιο.Ετσι και εγινε πηγε σε καταστημα και εκανα την αποσυνδεση η οποια ειπανε πως εγινε αυτοματα σε 1 ημερα.Ετσι πλεον αποσυνδεμενη πρωτα απο το σταθερο και επειτα απο τiς υπηρεσιες ιντερνετ που προσεφερε η εταιρεια,πηρε την καρτα σιμ η οποια προφανως και απενεργοποιηθηκε και την εσπασε και επειτα την πεταξε.Προς εκπληξη μας πριν απο δυο εβδομαδες ηρθε ενας λογαριασμος με κλησεις απο την σπασμενη καρτα για τον μηνα σεπτεμβριο και οκτωβριο.το ποσο ανερχεται στα 3000 ευρω με κλησεις προς κινητα σταθερα και ροζ τηλεφωνα κλησεις που ητανε αδυνατο να πραγματοποιηθουν αφου η καρτα ειχε σπασει και η συνδεση ειχε πλεον τερματιστει απο της 25 αυγουστου συμφωνα με το χαρτι αποσυνδεσης.Υστερα απο αιτηση αμφισβητησης για ολες τις κλησεις η οποια αποριφτηκε η εταιρεια Vodafone δειχνοντας τον καλο της χαρακτηρα εδωσε ενα 30 % εκπτωση στην τελικη τιμη των 3000 ευρω και ετσι το ποσο εφτασε τα 2000κατι για πληρωμη για κλησεις οι οποιες ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ.....Ετσι η υποθεση πλεον ακολουθησε τον δρομο της δικαιοσυνης.Εγινε η μυνηση και περιμενουμε νεοτερα για το ολο σκηνικο....Και ρωταω εγω τωρα:μπορεις να βρεις το δικιο σου η απλα πληρωνεις το ποσο για τις κλησεις τις οποιες δεν εκανες εσυ?

αφου την εσπασε και τη πεταξε πως εγιναν οι κλησεις? κατι δεν κολλαει στην ιστορια , η καρτα θα επρεπε να ειχε απενεργοποιηθει ακομα και αν δεν την ειχες πεταξει

ναι αυτο ακριβως θα ηθελα να ξερω και εγω...πως γινεται να γινανε οι κλησεις?αφου μπροστα μου την εσπασε...τι μπορει να γινει τωρα?και αφου το χαρτι λεει οτι αποσυνδεση εγινε στης 25 αυγουστου...αλλα και παλι οταν ερχοταν ο μηνιαιος αναλυτικος το ποσο εφτανε μεχρι 30 ευρω το πολυ...τωρα πως βγηκανε τα 3000?και επισης οι κλησεις στον αναλυτικο τον τελευταιο δεν ειχανε πραγματοποιηθει ποτε ξανα..ητανε ολα νουμερα αγνωστα προς αυτην

την μερα του δικαστηριου η vodafone θα αποσυρθει.

Μου εχει τυχει με μεγαλη εταιρεια οχι του χωρου αλλα ειμαι σιγουρος οτι ετσι σκεφτονται και αυτοι.

Ριχνουν αδεια για να πιασουν γεματα.

μακαρι να γινει ετσι αλλα πολυ φοβαμαι οτι δεν θα γινει...εγω νομιζα πως μονο στο ακουσμα μυνησης θα αποσυρονταν.δεν νομιζω οτι θα ρισκαραν το ονομα τους για ενα τετοιο γεγονοσ που στο φιναλε ειμαι σιγουρος πως και αυτοι το ξερουν πως τετοιες κλησεις δεν παιζει να πραγματοποιηθηκαν.ειναι οφθαλμοφανες....απορω τι ειναι 3000 μπροστα στα δισεκατομυρια που εχουνε....και να πεις οτι εχουμε και αδικο?στο τελος θα μας μυνησουνε κιολας επειδη δεν τα πληρωνουμε

Σεπτεβριου και οκτωβριου παρακαλω προς τηλεφωνα τα οποια δεν ξερουμε καν.τα μισα ειναι ροζ τηλεφωνα τα αλλα μισα κινητα και σταθερα προς βουλγαρια κλπ....η πλακα ειναι πως η καρτα σιμ εσπασε την ιδια μερα που μαθαμε οτι η συνδεση αυτη ακυρωθηκε..πως ειναι δυνατον να γινανε αυτες οι κλησεις ?δλδ τι χακερ ητανε αυτος αν ητανε χακερ και δεν εγινε αλλο μπερδεμα?και εγω αυτη την απορια εχω

Αποδεικτικα στοιχεια για την ημερα που αποδεσμευτήκατε δεν υπαρχουν??

Ενα χαρτι κατι που να λεει οτι στις 25 αυγουστου διακοψατε.Δεν υπεγραψε τπτ??

Αν υπαρχει..κοινοποηση στο ΙΝΚΑ και μετα δικηγορο και τα συναφη.

Ποτέ πια Vodafone από τότε που το κινητό μου έκανε κλίσεις μόνο του και χρεωνόμουν χωρίς να το ξέρω.

Και το κακό ήταν ότι άκουγαν οι άλλοι ότι έλεγα.

Το ανακάλυψα όταν είχα το κινητό στο συρτάρι του γραφείου μου και ο αδερφός μου μου πήρε τηλ. στο σταθερό να μου πει ότι με ακούει και να κλείσω το κινητό.

Επίσης έτυχε να ακούσω άλλον γνωστό μου που είχε και αυτός Vodafone την ώρα που ήταν στο αμάξι του και μου έκανε κλήση χωρίς να το ξέρει.(το είχε σε θήκη αυτοκινήτου και ήταν αδύνατο να πατήσει κουμπί κατά λάθος)

Ο λογαριασμός μου ερχόταν πάντα φουσκωμένος.

Ήταν η εποχή μετά τις παρακολουθήσεις (ήθελαν να βγάλουν τα σπασμένα του πρόστιμου που έφαγαν)

Τους έστειλα επιστολή και το αρνήθηκαν.

Όταν τους είπα ότι έχω μάρτυρες και παθόντες σαν και μένα άρχισαν να μου λένε για εκπτώσεις στον λογαριασμό μου και τέτοιες π@παριες.

Διέκοψα και δεν ξανάασχολήθηκα με τους άθλιους.

εχουμε αποδεικτικα GV αλλα σου λεω δεν τους νοιαζει.προσπαθησα να ψαξω κατι αντιστοιχο απο καποιον αλλα δεν βρηκα.αλλα αυτο που δε μπορω να χωνεψω ειναι πως γινονταν κλησεις απο σπασεμνη καρτα .ειναι αδυνατον.τι ειδους hack ειναι αυτο?

να δουμε παιδια τι θα γινει γιατι ακρη δεν βρισκεις με αυτα...και τα δικαστηρια μου φαινονται προ των πυλων

αυτο το παθαινει και ενας φιλος μου , να παιρνει το κινητο χωρις να το παταει. Μηπως κατα τυχη το δικο σου ειναι LG? στη περιπτωση αυτη εφταιγε το κινητο του παντως (κολλαγε)

Sony Ericsson ήταν και το άλλαξα με της γυναίκας μου nokia και πάλι έκανε τα ίδια.

Ο γνωστός μου είχε nokia και αυτός.

Δηλαδή τρία τηλέφωνα το ίδιο πρόβλημα.. λίγο τραβηγμένο

Άντε να έφταιγε το ένα..

Η ιστορία αυτή ήταν πριν τρία χρόνια.

εχουμε αποδεικτικα GV αλλα σου λεω δεν τους νοιαζει.προσπαθησα να ψαξω κατι αντιστοιχο απο καποιον αλλα δεν βρηκα.αλλα αυτο που δε μπορω να χωνεψω ειναι πως γινονταν κλησεις απο σπασεμνη καρτα .ειναι αδυνατον.τι ειδους hack ειναι αυτο?

να δουμε παιδια τι θα γινει γιατι ακρη δεν βρισκεις με αυτα...και τα δικαστηρια μου φαινονται προ των πυλων

Τι θα πει δεν τους νοιαζει??

Εχοντας αυτα τα χαρτια στα χερια..αυτοι πρεπει να σου αποδειξουν τι και πως.Οχι ΕΣΥ.

Επισης επικοινώνησε με ΙΝΚΑ και συναφη εταιριες εχοντας τα χαρτια.

Πρεπει να προστατευτούν και αλλοι.:D

• 1 month later...

και ενω εγινε η μυνηση απο την κοπελα μου και περιμενουμε τι θα γινει απο μεριας vodafone, προβλημα προεκυψε και με εμενα.απο της 14-12-09 εχω πλεον μπει στον ΟΤΕ.ενημερωσα την vodafone οτι θα κανω την αλλαγη και να με διαγραψει.ενω αυτο επρεπε να γινει συνεχιζουν να μου ερχονται λογαριασμοι και λενε οτι στο βροχο μου υπαρχουν δυο παροχοι:nare.ποσο κρετινος μπορει να ειναι καποιος για να το πει αυτο δηλαδη πειτε μου....και επειδη η vodafone πλεον ειναι στην hol πρεπει να ενημερωσω τη hol οτι μπηκα σε νεο παροχο.αυτα ρε παιδια δεν γινονται αυτοματα?μονο να παιρνουν λεφτα ξερουνε.ειλικρινα δεν ξερω με ποιο χαρακτηρισμο να τους εκφρασω ολους αυτους τους ψευτομαγκες.και τωρα περιμενω να δω τι θα γινει.τους ειπα οτι δεν πληρωνω κανενα λογαριασμο απο τι στιγμη που ειμαι σε αλλο παροχο.να κοψουνε τα κερατα τους δεν με απασχολει.και αν γινει καμια υποθεση θα το τραβηξω οσο πιο περα παει σε συνδυασμο και με την υποθεση την παραπανω.

Δεν μου αρεσει μεν να θετω τα προσωπικα παραδειγματα σαν κανονα,αλλα επειδη εχει τυχει να εχω αλλαξει 4 παροχους τα τελευταια 10 χρονια και επειδη εχω και μια Α επαγγελματικη σχεση με τον κλαδο των τηλεπικοινωνιων πωλησιακα θελω να πω το εξης.

Απο προσωπικη εμπειρια λοιπον,αλλα και απο αυτα που εχω βιωσει μεσα απο πελατες την τελευταια 5ετια,η καλυτερη δουλεια οταν καποιος θελει να αλλαξει τηλεπικοινωνιακο φορεα ειτε αυτος αφορα κινητη,ειτε σταθερη τηλεφωνια,ειναι να κανει αιτηση μονο στον νεο φορεα τον οποιο θελει να μεταβει.

Αυτος λοιπον θα αναλαβει ολη την υπολοιπη διαδικασια αποδεσμευσης απο τον προηγουμενο,μιας και τον εξουσιοδοτει ο πελατης για αυτη την ενεργεια αλλα και την διαδικασια ενεργοποιησης μετα στο δικτυο του.

Με αυτον τον τροπο εχουμε

1. Μικροτερος χρονος αναμονης & ολοκληρωσης ολης της διαδικασιας
  2. Λιγοτερες πιαθνοτητες μπλεξιματος μεχρι την μεταβαση,γιατι την διαδικασια την κανουν αποκλιστηκα οι εταιριες και εσυ δεν εμπλεκεσαι.
  3. Δεν μενεις χωρις ιντερνετ/τηλεφωνπ,με ελαχιστες εξαιρεσεις οπου μπορει να προεκυψε καποιο τεχνικο θεμα για 1-2 μερες.

Τωρα Καπετανιο μου,στην δικη σου περιπτωση,εχεις "μπλεξει" και το θεμα ειναι πως κανεις δεν μπορεις να σου εγγυηθει το ποτε θα ξε-μπλεξεις.

Απο τη στιγμη που εσυ εκανες την διαδικασια διακοπης του προηγουμενου παροχου και μετα ενεργοποιηση του επομενου,ειναι λογικο να γινει τετοιο μπερδεμα.Τις εταιριες δεν τις ενδιαφερει αν στεκει λογικα το να υπαρχουν 2 ενεργοποιησεις πανω σε εναν βρογχο.Αυτοι σε ενεργοποιουν μετα απο δικη σου απαιτηση.Τωρα αν ο προηγουμενος σε εχει αποδεσμευσει,δεν τους πολυ νοιαζει απο τη στιγμη που δεν τους εχεις αναθεσει εσυ να κανουν αυτην την δουλεια για σενα.

Δεν λεω οτι ειναι σωστη λογικη,ουτε υπερασπιζομαι τον ερασιτεχνισμο ολων των εταιριων τηλεπικοινωνιων της Ελλαδας,αλλα καπως ετσι δουλευει το πραμα στη χωρα μας.

Καλα ξεμπερδεματα και καλο κουραγιο,keep us posted

το θεμα ξερεις ποιο ειναι φιλε?πηγα πρωτα σε ενα καταστημα γερμανος και εκανα αιτηση για συνδεση στον ΟΤΕ και μου ειπανε οτι ολα θα τα αναλαβει αυτος.απλα επειδη για τη vodafone ειχα ακουσει απο πολλους για πολλα διαφορα απλα τους πηρα τηλ και ενημερωθηκα για το τι γινεται σε περιπτωσεις τετοιες και μου ειπανε ακριβως το ιδιο οτι ο νεος παροχος τα κανει ολα.οποτε και περιμενα ενω τους ειπα οτι θελωα να αποσυνδεθω απο το ιντερνετ και το σταθερο και ειπανε οτι θα το διευθετησουνε σε συνεργασια με τον ΟΤΕ.κατα βαθος ηξερα οτι θα μπλεξω σε αυτο γιατι και δυο ακομα γνωστοι μου ειχανε κατι παρομοια αλλα δεν τραβηξε οσο εγω

• 9 months later...

Σημερα επρεπε να γινει το ραντεβου με τον ανακριτη αλλα σημερα ενημερωθηκαμε οτι ο ανακριτης περιμενε και δεν εμφανιστηκε κανεις.Δεν μας ενημερωσε κανεις οτι υπηρχε ορισμενο ραντεβου με τον ανακριτη για σημερα.Οποτε περιμενουμε να οριστει νεα ημερα συναντησης.Τα πραματα δηλαδη ρε παιδια δειχνουν οτι παμε για δικαστηριο και να φαμε μεγαλη ηττα ε?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.