Jean Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2006 Τον τελευταιο καιρο εχω παρατηρησει τη θερμοκρασια του σκληρου(εναν εχω μονο).Αυτη λοιπον στα καλα της ειναι 45!!Συνηθως ειναι κοντα στα 48 με 49!!Μηπως θα επρεπε να αρχισω να ανησυχω για την "υγεια" του σκληρου?Μηπως αυτο επηρεαζει και την αποδοση του,γιατι εχω την υποψια οτι δεν αποδιδει οπως θα επρεπε?Σημειωση:Το συστημα παραμενει ανοιχτο 24 ωρες το 24ωρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Αύγουστος 26, 2006 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2006 καλο θα ηταν να βαλεις ενα φανακι να τον χτυπαει γιατι και οι 50c δεν ειναι οτι καλυτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Αύγουστος 26, 2006 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2006 εγω στον δικο μου σκληρο εχω 35-37 βαθμους και νομιζω οτι δικη σου θερμοκρασια ειναι λιγο αυξημενη. Βαλε ενα fan 120mm πανω του Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jean Αύγουστος 26, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2006 Εχω παλιο κουτι και δεν εχει κανενα ανεμηστηρα πανω του.Σκεφτομαι να παρω κατι ανεμηστηρακια που ειδα στο internet.Προσαρμοζονται πανω στον δισκο αλλα δεν ξερω αν χωραει με αυτο ο δισκος στο κουτι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Αύγουστος 26, 2006 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2006 Αν έχεις χρήματα, άλλαξε κουτί. Το δικό μου (Enermax Pandora) το είχα πάρει με ~70 ευρώ και έχει 12άρη ανεμιστήρα να φυσάει το bay των δίσκων, κρατώντας τους πάντα ψυχρούς (35-37 βαθμούς περίπου) όσες ώρες κι αν δουλεύουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.