bezdim Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2006 Παιδιά ποιά η γνώμη σας για το Thermaltake Tide Water?Σκέφτομαι να το πάρω αρχικά για την 9800ΧΤ μου και αργότερα να το βάλω σε άλλες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Αύγουστος 26, 2006 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2006 κοιτα για κανα review εκει προφανως θα διφωτιστεις με τις αποδοσεις του tidewater,γενικα αυτη η thermaltake εχει καλα προιντα:http://www.techpowerup.com/reviews/Thermaltake/TideWater/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cypherth Σεπτέμβριος 12, 2006 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2006 θέλω γνώμες αν συμφέρει,για την 7800gt μου, όχι όμως σε σχέση με τη μαμίσια ψύχτρα αλλά σε σχέση με το accelero που έχω τώρα επάνω που είναι αθόρυβο τελείως.σαφώς και θα πρέπει να λέει έναντι της μαμίσιας,αλλά πώς θα κρατάει και καλά παγωμένο το νερό αν μέσα στο κουτί υπάρχουν θερμοκρασίες 30-35? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.