Jump to content

preview K8L

gdp77

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από gorg

Μια υπόσχεση που έχει τηρήσει η AMD στο παρελθόν

Προφανώς δε μιλάς για το 754 του ενάμιση φεγγαριού, ε;

To 754 δεν κράτησε μισό φεγγάρι απλά οι εναλλακτικές του είναι μικρές. Στην καλύτερη από σέμπρον να πας σε 3400. Αλλά από μακροβιότητα άλλο τίποτα

Το 754 υπάρχει χρόνια και πολύ περισσότερο υπάρχει ακόμα. Η ικανοποίηση αυτών που περίμεναν extreme επιδώσεις από το 754 ίσως να κράτησε για ενάμιση φεγγάρι.

Και τι άλλο να περιμένουν πέραν των επιδόσεων John ? Να πηγαίνει καλά η 3τη στις 10rpm ? [ουπς λάθος για cpu μιλάμε.] Να την Χ3σω τέτοια μακροβιότητα ποτέ δεν υποστηρίχθηκε σωστά και οταν λέω σωστά να βγεί το sli στον καιρό του , να υπάρχει πληθώρα απο μητρικές καλές όπως στο 939 και lineup απο cpus και όχι απλά ''παιδιά ενός κατώτερου 939'' . :) Όλα κιόλα αλλά αν ειναι να βγάλουμε και το 754 ''socket'' να πούμε και το 479 μετά οτι 7άμησε επειδή παιξαν πάνω του dothan yonath merom . Οχι δεν 7άμησε απλά μπέρδεψε τα μπουτια της η ΑΜΔ και απο knocking on 64 το γυρίσαμε σε value 2ρο socket. :)

χωρις να ειμαι διαχηρηστης νομιζω οτι παρεκληνουμε απο το θεμα που δεν ειναι αλλο απο το K8L και οχι το ποσο κρατησε το 754 που τυχενει να εχω και εγω και ολα δουλευουν μια χαρα αλλα και το κατεβαστηρη μου εχει εναν turion mt30 με συνολικη καταναλωση μολις 50 watt και με 3 wireless καρτες πανω αλλα χωρις καρτα γραφικων και με server 2003 να μοιραζει vpn (internet στους client)και τρεχει πανω emule torrent dc++ ftp, server gia dc++ και δεν θυμαμε και εγω τι αλλο και φυσικα το c&q να γλυτωνουμε watt και ολα αυτα με μολις 512 ram, ειπατε κατι? Ναι το 754 ειναι εδω και δεν φευγει τοσο ευκολα και νομιζω οτι ποιο γρηγορα θα πεθανει το 939....

αυτα για την ωρα

και ελπιζω να μαθουμε τι πραγματικα μπορει να κανει το K8L ασχετα αν εγω το παρω οταν θα πεθαινει απο τον core 4 της intel

Αρχική απάντηση από george1551 [Σήμερα, στις 21:07]

χωρις να ειμαι διαχηρηστης νομιζω οτι παρεκληνουμε απο το θεμα που δεν ειναι αλλο απο το K8L και οχι το ποσο κρατησε το 754 που τυχενει να εχω και εγω και ολα δουλευουν μια χαρα αλλα και το κατεβαστηρη μου εχει εναν turion mt30 με συνολικη καταναλωση μολις 50 watt και με 3 wireless καρτες πανω αλλα χωρις καρτα γραφικων και με server 2003 να μοιραζει vpn (internet στους client)και τρεχει πανω emule torrent dc++ ftp, server gia dc++ και δεν θυμαμε και εγω τι αλλο και φυσικα το c&q να γλυτωνουμε watt και ολα αυτα με μολις 512 ram, ειπατε κατι? Ναι το 754 ειναι εδω και δεν φευγει τοσο ευκολα και νομιζω οτι ποιο γρηγορα θα πεθανει το 939....

αυτα για την ωρα

και ελπιζω να μαθουμε τι πραγματικα μπορει να κανει το K8L ασχετα αν εγω το παρω οταν θα πεθαινει απο τον core 4 της intel

Συμφωνώ με ότι λές αλλά το οτι κανεις τα ανωτέρω με το 754 δεν πάει να πει οτι ήταν Socket - επιτυχία.

Αρχική απάντηση από Athens2004

Και τι άλλο να περιμένουν πέραν των επιδόσεων John ? Να πηγαίνει καλά η 3τη στις 10rpm ? [ουπς λάθος για cpu μιλάμε.] Να την Χ3σω τέτοια μακροβιότητα ποτέ δεν υποστηρίχθηκε σωστά και οταν λέω σωστά να βγεί το sli στον καιρό του , να υπάρχει πληθώρα απο μητρικές καλές όπως στο 939 και lineup απο cpus και όχι απλά ''παιδιά ενός κατώτερου 939'' . :) Όλα κιόλα αλλά αν ειναι να βγάλουμε και το 754 ''socket'' να πούμε και το 479 μετά οτι 7άμησε επειδή παιξαν πάνω του dothan yonath merom . Οχι δεν 7άμησε απλά μπέρδεψε τα μπουτια της η ΑΜΔ και απο knocking on 64 το γυρίσαμε σε value 2ρο socket. :)

Καλά αντικειμένική συζήτηση με σένα δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει οπότε συμφωνώ για να το τελειώνουμε εδώ το θέμα.

• 1 month later...
Αρχική απάντηση από unstoppable

Σε 1-2 χρονια ισως να εχουν αλλαξει τα πραγματα, αλλα πραγματικα ποιος νοιαζετε? Μεχρι τοτε θα εχουμε αλλαξει 3-4 cpus και αλλα τοσα mobos....

Το πιο σωστό πράγμα που άκουσα στο thread αυτό.

Για το 754 που είπατε, εγώ το θεωρώ μια πλατφόρμα που κάλλιστα θα μπορούσε και να μην υπήρχε. Και δυστυχώς ακολουθεί την ίδια πορεία και το ΑΜ2 (ειδικά με την έλευση του νέου socket απλά θα εξαφανιστεί).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.