GeorgeVasil Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2006 Παιδες τα φωτα σας! Γινετε να αλλαξεις την αναλυση της Βootscreen των Windows XP με καποιο τροπο?Δλδ να την πας πανω απο το 640 χ 480 που ειναι default?(πχ με καποια επιπλεον παραμετρο)...γιατι φαινοντε αθλια τα Bootscreens του StyleXP? :help: Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 25, 2006 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2006 Νομίζω πως όχι. Σε κάτι tutorials που είχα διαβάσει λέγανε ότι για bootscreen logo πρέπει να έχεις μια εικόνα με 256 χρώματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 25, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2006 Εκανα και μια αναζητηση στο Google αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο. Τα 256 χρωματα ειναι λιγα για bootscreen με εικονα..φαντασου δλδ πως φαινετε! Δεν ξερω αν το εχετε παρατηρησει αλλα απο τοτε που τα win ενημερωθηκαν με το SP2...το Bootscreen εχει αθλια ποιοτητα σε σχεση με πριν..και εξαφανηζετε και η εκδοση Home/Pro...:...: (μπορει να κανω και λαθος ή να μου φαινετε) Αν βρητε κατι ποσταρετε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guard1an Αύγουστος 26, 2006 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2006 Μήπως ψάχνεις κάτι τέτοιο; (scroll down λίγο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Αύγουστος 26, 2006 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2006 Δεν μπορείς να αλλάξεις ανάλυση αλλά επειδή η παλέτα χρωμάτων μπορεί να αλλάξει μπορείς να έχεις πολύ καλή ποιότητα αν η εικόνα σου δεν έχει πολλά χρώματα. Αν είναι πχ ασπρόμαυρη θα είναι άριστη ποιότητα γιατί θα έχεις 256 γκρίζα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 26, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2006 @Tristenο: Αυτο εδω μου λές να αλλαξω? @Guard1an: Θα το δοκιμασω αν και δεν νομιζω να αλαζει την αναλυση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.