Jump to content

Αγορα καρτας AGP

Nikos007

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω αποφασισει να παρω την σειρα 7600. Θα προτιμουσα την GT. Ξερει κανεις ποτε θα τις δουμε Ελλαδα? Επισης για την GS εκτος απο Albatron που εχει το πλαισιο ξερει κανεις αλλη υλοποιηση? Ευχαριστω

Η 7600 gs κυκλοφορει στην αγορα. Το θεμα ειναι ποτε θα ερθει η gt γιατι μαλλον θα αξιζει τη διαφορα που υπολογιζεται πως θα εχει.

Το pc θα χρησιμοποιηθει σε λιγους μηνες για HTPC. Για αυτο θελω να του αλλαξω την καρτα. Μεχρι να ωριμασουν οι μητρικες για Conroe.

Γιατι δεν παιρνετε μια Χ1600 PRO στα 512ΜΒ; Στα 140 ειναι... Μια χαρα καρτουλα...

Αρχική απάντηση από WeirdAL [Χθες, στις 21:34]

Γιατι δεν παιρνετε μια Χ1600 PRO στα 512ΜΒ; Στα 140 ειναι... Μια χαρα καρτουλα...

Δεν συγκρινεται η Χ1600 με την 7600GT που ζητανε τα παιδια.Α,και οσο για τα 512mb,μονο για μουρη ειναι,δεν προκειται ποτε αυτη η καρτα(και αλλες σαν αυτη)να αξιοποιησουν ουτε τα μισα;)

Δηλαδη να την προτιμησω και εγω την 7600GT λες;

SM 3.0 σηκωνει η 7600;

Αρχική απάντηση από giorgos_cupra [Σήμερα, στις 14:35]

Δεν συγκρινεται η Χ1600 με την 7600GT που ζητανε τα παιδια.Α,και οσο για τα 512mb,μονο για μουρη ειναι,δεν προκειται ποτε αυτη η καρτα(και αλλες σαν αυτη)να αξιοποιησουν ουτε τα μισα;)

Συμφωνώ...εγώ έχω X700 με 256Mb μνήμη και τι καταλαβαίνώ?:blink:

Το λινκ σου εχει ενα λαθακι .

Δε νομιζω να την εχουν ομως :( . Eκτως αν δεν εψαξα αρκετα καλα ...

Αρχική απάντηση από Fireknight [Σήμερα, στις 00:33]

Αφαιρεσαι ενα ".κατι" κι εισαι οκ:p

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από Fireknight [30-08-2006 22:33]

Ναι όντως δεν έχουν την 7600 σε agp...μπερδευτηκα με την 7800...:tomato:

7600gs απο το e-shop...η ίδια με το πλαίσιο απλά αλλάζει ο κατασκευαστης...στο e-shop ειναι msi ενω στο πλαίσιο albatron. Για agp δεν ξέρω πότε θα βγει στα ελληνικά μαγαζία 7600gt για agp πάντως την έχω δει σε ξένα site. Αλλα αν ειναι παίρνεις 7600gs και με ενα ελαφρο overclock την πας λίγο σε επίπεδα gt. (απο 400mhz αντε να παει 480-500 με καλη ψύκτρα). Όμως πιστεύω οτι η 7600gs ειναι η καλήτερη πρόταση. (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.514176)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.