Jump to content

προταση για κουτι που να χωραει υδροψυξη

def

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παιδια αγορασα υδροψυξη και θαθελα να μου προτεινετε ενα κουτι που να τα χωραει μεσα

ολα,επισης να εχετε υποψη σας οτι η καρτα ειναι η 7900GX2 οποτε μιλαμε για μεγαλο κουτι ,και τι κοστος περιπου να μου πειτε.:)

Πρώτη πρόταση το κλασικό και σταθερής αξίας CM Stacker. Το 830 προτιμώ περισσότερο (είναι και δοκιμασμένο), αρκετά ευρύχωρο και άνετο.

Δεύτερη πρόταση, αν και δεν ξέρω αν υπάρχει στην Ελλάδα, είναι το νέο θαύμα της Thermaltake, το MozartTX.

Τέλος αφήνω το υπέροχο και πανμέγιστο κουτί που κόζαρα μια μέρα στα Extreme, το Lian Li PC-V2000, τόσο ευρύχωρο που χωρούσε ένα Stacker μέσα του.

Extreme βέβαια σε τιμούλες και τα 3, αλλά είναι κορυφαία

Αν έχεις τα χρήματα , το Lian Li V2000 πέραν του οτι είναι τεράστιο , είναι και πανέμορφο (περίπου 270 ευρώ)

Επίσης το stacker πιστεύω θα σε καλύψει απόλυτα (150 ευρώ)

Το Mozart μπορεί να είναι τεράστιο σε ύψος , αλλά το μήκος του δεν σκαμπάζει μία , είναι μόλις 360mm

To καλό με το στάκερ είναι οτι έρχεται με την τρύπα για το ψυγείο στον πάτο έτοιμο , και δεν χρειάζεται να αρχίσεις να κόβεις λαμαρίνες κτλ. προκειμένου να βολέψεις την υδρόψυξη

Επίσης δες και το Lian Li 1200 Plus το οποίο έρχεται στα 230 περίπου ευρώ και έχει μήκος 625mm

Αν δεν κάνω λάθος , το 1200 Plus και το v2000 έχουν πάτο διάτρητο που ευνοεί την τοποθέτηση ψυγείου , αν και οπτικά δεν με πολυενθουσίασαν που τα είδα στημένα με υδρόψυξη (ρίξε μια ματιά σε case gallery στο νετ , η gallery του XS έχει μπόλικα υδρόψυκτα Lian Li σε φωτογραφίες)

Τέλος ρίξε μια ματιά στο Lian Li G70 (200 ευρώ) , στο Silverstone TJ 07 (330 ευρώ)

και στο Chieftec BA-01 που είναι τεράστιο και κοστίζει μόλις 99 ευρώ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.