Jump to content

Δευτερα παιρνω το C3

def

Recommended Posts

μακρια απο ford... συμφωνω με τα παιδια. ενα χρονο εχει η θεια μου το fiesta. οτι και να ακουμπησεις χαλαει.

1. πριν λιγο καιρο πηγαμε βολτα, χαλασε η αντλια που στελνει βενζινη.

2. ο μοχλος που ανοιγει το καπο εχει χαλασει.

3. η πισω δεξια πορτα στα καλα καθουμενα δεν ανοιγει απο μεσα(οχι δεν εχει πειραξει κανενας το διακοπτακι που την κλειδωνει στο πλαι)

4. εχει και κατι ακομη αλλα δεν το θυμαμαι τωρα...

Έχω FORD Fiesta του '96. Μετά από 10 χρόνια δεν έχει βγάλει ούτε ένα πρόβλημα. Δεν ξέρω τι κάνουν με τα καινούρια αλλά μην τα γενικεύουμε όλα. Και επειδή ένα μοντέλο μίας εταιρείας είναι αισχρό ή άψογο δεν συμβαίνει το ίδιο και για τα υπόλοιπα....

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από vdeseris

Έχω FORD Fiesta του '96. Μετά από 10 χρόνια δεν έχει βγάλει ούτε ένα πρόβλημα. Δεν ξέρω τι κάνουν με τα καινούρια αλλά μην τα γενικεύουμε όλα. Και επειδή ένα μοντέλο μίας εταιρείας είναι αισχρό ή άψογο δεν συμβαίνει το ίδιο και για τα υπόλοιπα....

Focus ~5ετίας (το προηγούμενο μοντέλο): Σκυλί πραγματικό (μιλάμε παίζει να έχει αλλάξει λάδια 2 φορές στα 100.000 Km που έχει κάνει και είναι τρακαρισμένο από παντού και δεν έχει βγάλει κιχ! Υποκλίνομαι).

Megane 2ετίας: Τα προβληματάκια του στα ηλεκτρικά κλπ τα βγάζει.

Αρχική απάντηση από Πριονέτο

Δηλαδη τέρμα τα λεφτά για PC και τα θέματα του τύπου "Αγόρασα τον 4-πύρηνο Conroe Quatro";:p:D

Μα τι λες τώρα;

Είσαι με τα καλά σου;

Χτύπα ξύλο!

Αφού το είπε ο άνθρωπος, το θέλει για τους γιατρούς aka ''Γιατρέ δεν αισθάνομαι καλά, αγόρασα 4πύρηνο και έμαθα ότι σε 1 χρόνο βγαίνουν 16πυρηνοι, τί να κάνω; Να τον πουλήσω αύριο;'' :p

:p

respect da def :flower:

ειδα το c3 του Λευτερη προχθες... ωραιο αμαξακι! :)

Εγω ομως θελω golf gt ή το polo gti cup edition. Θα παω να τα δω σε λιγο εχει εδω στην πλατεια εκθεση vw. Σημερα αρχιζει και το πανηγυρι... θα σκασουμε στα σουβλακια! :banging: :hehe: :hehe: :hehe: :clap:

το παλιο φιεστα ητανε διασημο για την αντοχη του , για αυτο και πηραμε και το καινουριο το οποιο εχει βγει ΠΑΤΑΤΑ μεγαλη.

ομως στο συνεργειο βλεπω φοκους ....2-3 στη σειρα με θερμοστατες ολα χαλασμενους παραλιγο να καουνε....αντιλες νερου καμενες....φιεστακια με ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ μπορει να φανταστει κανεις , κλειδαριες ηλεκτρικα, μοχλοι , καπω , ντιζες οτι ναναι.

σορρυ αλλα φορντ ουτε χαρισμα να μου το κανουνε δε το παιρνω ξανα

Αρχική απάντηση από ea6gka

το παλιο φιεστα ητανε διασημο για την αντοχη του , για αυτο και πηραμε και το καινουριο το οποιο εχει βγει ΠΑΤΑΤΑ μεγαλη.

ομως στο συνεργειο βλεπω φοκους ....2-3 στη σειρα με θερμοστατες ολα χαλασμενους παραλιγο να καουνε....αντιλες νερου καμενες....φιεστακια με ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ μπορει να φανταστει κανεις , κλειδαριες ηλεκτρικα, μοχλοι , καπω , ντιζες οτι ναναι.

σορρυ αλλα φορντ ουτε χαρισμα να μου το κανουνε δε το παιρνω ξανα

Fiesta εχει παρει η γυναικα , ( εγω το διαλεξα γαρρρρρ...) και συμφωνω απολυτα με τον μουσιου george ανωθεν.....

Αν και δεν εχει βγαλει ακομα τπτ μηχανικο ( φτου σκορδα , σκορδα...) εχω αλλαξει τις 2 πισω πορτες λογω σκουριας ( μου τις καληψε η εγγυηση - αλλα στο εξουσιοπυροβολημενο σερβις , τις βαψανε ενα τονο πιο σκουρες.....:cry: :cry: )....και σε μια ψιλοστουκα της γυνης ( επεσε πανω σε μια κοτσαδουρα ) 4 ανταλακτικα Προφυλακτηρας-ψυγειο-1 φαναρι και εμπρος μασπιες μαζι με την εργασια πηγαν 2500...

:boxed: :boxed:

Καλα λεμε , βλεπω διαφημιση φορντ στην t.v και τους πλακωνω στις μουτζες......

ειδα,μπηκα μεσα στο golf gt,ειναι ολα τα λεφτα. πολυ ωραια καθισματα τιμονι. αλλα μαρεσε παρα πολυ ο λεβιες ταχυτητων. πολυ καλη αισθηση, αρκετα μαλακος. μιλαμε ξετρελαθηκα.

ειχε και το Polo gti. ωραιο και αυτο αλλα λιγο μικρο. πρεπει να ειναι πολυ δυνατο. σε αυτο δεν μπηκα μεσα ηταν κλειδομενο. μακαρι να το ανοιξουν σημερα.

υ.γ ειχε και ενα golf tsi.

Αρχική απάντηση από spc

Focus ~5ετίας (το προηγούμενο μοντέλο): Σκυλί πραγματικό (μιλάμε παίζει να έχει αλλάξει λάδια 2 φορές στα 100.000 Km που έχει κάνει και είναι τρακαρισμένο από παντού και δεν έχει βγάλει κιχ! Υποκλίνομαι).

Megane 2ετίας: Τα προβληματάκια του στα ηλεκτρικά κλπ τα βγάζει.

Μα τι λες τώρα;

Είσαι με τα καλά σου;

Χτύπα ξύλο!

Αφού το είπε ο άνθρωπος, το θέλει για τους γιατρούς aka ''Γιατρέ δεν αισθάνομαι καλά, αγόρασα 4πύρηνο και έμαθα ότι σε 1 χρόνο βγαίνουν 16πυρηνοι, τί να κάνω; Να τον πουλήσω αύριο;'' :p

:p

respect da def :flower:

τι,πως,ποτε βγαινουν οι 16πυρινες Συριε:hehe:

Αρχική απάντηση από ea6gka

Συγνώμη δλδ αλλά στο συνεργείο τι περιμένεις να δεις; Όλους όσους ΔΕΝ έχουν πρόβλημα; :p

Αρχική απάντηση από tomhel

Αν και δεν εχει βγαλει ακομα τπτ μηχανικο ( φτου σκορδα , σκορδα...) εχω αλλαξει τις 2 πισω πορτες λογω σκουριας ( μου τις καληψε η εγγυηση - αλλα στο εξουσιοπυροβολημενο σερβις , τις βαψανε ενα τονο πιο σκουρες.....:cry: :cry: )....και σε μια ψιλοστουκα της γυνης ( επεσε πανω σε μια κοτσαδουρα ) 4 ανταλακτικα Προφυλακτηρας-ψυγειο-1 φαναρι και εμπρος μασπιες μαζι με την εργασια πηγαν 2500...

:boxed: :boxed:

Πέραν την σκουριάς (που μου κάνει μεγάλη εντύπωση γιατί αυτό είναι πρόβλημα που δεν βγάζουν πλέον ούτε τα τραγικότερα των αυτοκινήτων), τα υπόλοιπα που λες δεν έχουν να κάνουν με την αξιοπιστία.

Αρχική απάντηση από def

τι,πως,ποτε βγαινουν οι 16πυρινες Συριε:hehe:

Πούλα τα όλα όπως είσαι!

Προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις. :p

Φιλε εσ-πι-σι , μην μου λες για αξιοπιστία και μην μου τα θυμίζεις γιατι τα παιρνω μονο και που το σκέφτομαι....

Οταν πήραμε το φιεστα ( μοντ.02 ) , μαζι με εμενα πηρε ενα ιδιο και ενα δικος μου συναδελφος....Ακριβός το ιδιο προβλημα στο ιδιο σημειο...( ΕΜΦΑΝΗ σκουρια και στις 2 πισω πορτες , εκει που ενώνετε το κολονάκι του παραθυρου με την πορτα , εσωτερικα πανω ακριβως απο την κλειδωνια....). Εκτως αυτου σκουριά υπάρχει ακόμα στις 4 βιδες που βιδωνουν τα πισω φαναρια στο σασι...Οταν πηγα στην αντιπροσωπία ειδα με και ενα αλλο φιεστα με το ιδιο προβλημα , ο δε αντιπροσωπος δεν φανηκε καθολου να απορει , απεναντιας μου ειπε οτι αυτη η παρτιδα ( ποια παρτιδα δηλ...???? πασε το αυγο και κουρευτο.....) ειχε ελαττωματικό γαλβανισμό.....

Οταν ομως του ειπα οτι τα λεφτα που του εδωσα δεν ήταν ελαττωματικά , μου απαντησε " ελα μορε....μην κανεις ετσι , θα στο φτιαξουμε...."

Φισικα κυριολεκτούσε οταν μου ειπε οτι θα το φτιαξουμε γιατι οι πορτες πηγαιναν για απλη επισκευη και οχι για αντικατασταση......Ευτυχως που το καταλαβα νωρις και αρχισαν οι φωνες και τα γαμωσταυρια και μου παράγγειλαν νεες πορτες ( οπως οφειλαν να κανουν βαση εγγυησης ) , αλλα και που μου τις αλλαξαν δεν πετυχαν το σωστο χρωμα.....

Τι βαψανε φυσικα και δευτερη φορα , γιατι δεν θα ειχαν καλα ξεμπερδεματα μαζι μου ( τα ειχα παρει εντελως ) , αλλα ποιος μου πληρωνει εμενα το γεγονος οτι για σχεδον ενα μηνα ταλαιπωρήθηκα σωματικα , ψυχικα και οικονομικά ...????

Λοιπον εαν αυτο δεν ειναι έλλειψη αξιοπιστίας και αυτοκινητου ( 3 χρονων αυτοκινητο ΣΚΟΥΡΙΑΣΕ...) αλλα και αντιπροσωπίας , τοτε W.T.F..?????

Αρχική απάντηση από sotiris

Προβληματικός γαλβανισμός στις πόρτες, ή και στο σασί?

Στην δικη μου περιπτωση ηταν οι πορτες , οχι σασι.....(αν και δεν θα ξαφνιαστω εαν αρχισει να σκουριαζει και το σασι.....)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.