Jump to content

Δευτερα παιρνω το C3

def

Recommended Posts

Καλοτάξιδο φίλε!

Το έχει ο ξάδερφος μου. ’νετο και ήσυχο αυτοκίνητο μπορω να πω. Σε ταξίδι ξεχωρίζει η άνεση του. Καλές αναρτήσεις ως Γαλλικό, όμορφο ποιοτικό εσωτερικό, επίσης άνετα καθίσματα. Γενικά το μόνο σαν μειονέκτημα που βλέπω εγώ στο C3, είναι ότι δεν έχει γκάζια. Αν βέβαια δεν θέλεις γκάζια, θα σε καλύψει πλήρως :T:

Edit: Λέγοντας γκάζια, μιλάω για επιτάχυνση, όχι για τελική. Σαν κάτοχος Clio II 1.4 16V, βλέπω μεγάλη διαφορά.

Αρχική απάντηση από sotiris

Καλοτάξιδο Λευτέρη.

Είσαι σε καλό δρόμο πάντως, κινείσαι γαλλικά :)

Μην ακούς τα καγκούρια, αν δεν το θες για κόντρες μια χαρά αυτοκίνητο είναι ;)

Εγώ είπα, είναι πολύ καλό. Όλα είναι θετικά από μένα. Απλά το σύγκρινα με το δικό ως προς την επιτάχυνση :p

Αρχική απάντηση από fotme

Μιλας απο προσωπικης αποψης?

ναι , αλλα βλεπω και στο συνεργειο τους αλλους. Καλυτερα να μου κοβοτανε το χερι οταν υπεγραφα την αγορα , τετοια αγανακτηση .

Αρχική απάντηση από jpavly

Εγώ είπα, είναι πολύ καλό. Όλα είναι θετικά από μένα. Απλά το σύγκρινα με το δικό ως προς την επιτάχυνση :p

Ναι δεν είπα τίποτα, το δικό σου είναι πιο ασφαλές στην προσπέραση :hehe:

σας ευχαριστω ολους σας παιδια,μολις το παρω θα σας πω εντυπωσεις,τα γκαζια δεν με ενδιαφερουν το θελω πιο πολυ για την μετακινησεις για τους γιατρους στην θεσσαλονικη

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.