def Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2006 καλησπερα παιδια Δευτερα μουρχετε το C3 της CITROEN:inlove: το εχει κανενας?για πειτε καμια γνωμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Αύγουστος 25, 2006 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2006 Καλοταξιδο Λευτερη. Ζωνη και προσοχη παντα........... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Αύγουστος 25, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2006 Αρχική απάντηση από PGM Καλοταξιδο Λευτερη. Ζωνη και προσοχη παντα........... :) ευχαριστω πολυ Πανο Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 25, 2006 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2006 Μεγιες, καλοταξιδο και παντα με προσοχη ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Αύγουστος 25, 2006 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2006 Αντε βρε,καλοριζικο και καλοταξιδο Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Αύγουστος 25, 2006 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2006 Καλοταξιδο :daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Αύγουστος 25, 2006 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2006 Καλοτάξιδο φίλε! Το έχει ο ξάδερφος μου. ’νετο και ήσυχο αυτοκίνητο μπορω να πω. Σε ταξίδι ξεχωρίζει η άνεση του. Καλές αναρτήσεις ως Γαλλικό, όμορφο ποιοτικό εσωτερικό, επίσης άνετα καθίσματα. Γενικά το μόνο σαν μειονέκτημα που βλέπω εγώ στο C3, είναι ότι δεν έχει γκάζια. Αν βέβαια δεν θέλεις γκάζια, θα σε καλύψει πλήρως Edit: Λέγοντας γκάζια, μιλάω για επιτάχυνση, όχι για τελική. Σαν κάτοχος Clio II 1.4 16V, βλέπω μεγάλη διαφορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Αύγουστος 25, 2006 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2006 Καλοριζικο και καλοταξιδο!!!!!!! jpavly ???????σε παω κοντριτσα... seat ibiza topgun 1.4cc 115Hp :nuke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Αύγουστος 25, 2006 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2006 Καλοταξιδο και απο μενα. Να εχεις ανοιχτους δρομους μπροστα σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Αύγουστος 25, 2006 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2006 Αρχική απάντηση από amgamer Καλοριζικο και καλοταξιδο!!!!!!! jpavly ???????σε παω κοντριτσα... seat ibiza topgun 1.4cc 115Hp :nuke: Χμ.. Ενδιαφέρον... Είμαι στα 105 εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πριονέτο Αύγουστος 25, 2006 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2006 Μεγειές Λευτέρη και καλοτάξιδο!! Δηλαδη τέρμα τα λεφτά για PC και τα θέματα του τύπου "Αγόρασα τον 4-πύρηνο Conroe Quatro"; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 25, 2006 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2006 FORD να μην ειναι και ας ειναι οτι να ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Αύγουστος 26, 2006 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2006 Καλοτάξιδο το αυτοκινούμενο!!!Προσοχή και ασφάλεια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Αύγουστος 26, 2006 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 02:11] FORD να μην ειναι και ας ειναι οτι να ναι Μιλας απο προσωπικης αποψης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 26, 2006 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2006 Καλοτάξιδο Λευτέρη. Είσαι σε καλό δρόμο πάντως, κινείσαι γαλλικά Μην ακούς τα καγκούρια, αν δεν το θες για κόντρες μια χαρά αυτοκίνητο είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Αύγουστος 26, 2006 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2006 Αρχική απάντηση από sotiris Καλοτάξιδο Λευτέρη. Είσαι σε καλό δρόμο πάντως, κινείσαι γαλλικά Μην ακούς τα καγκούρια, αν δεν το θες για κόντρες μια χαρά αυτοκίνητο είναι Εγώ είπα, είναι πολύ καλό. Όλα είναι θετικά από μένα. Απλά το σύγκρινα με το δικό ως προς την επιτάχυνση Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 26, 2006 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2006 Αρχική απάντηση από fotme Μιλας απο προσωπικης αποψης? ναι , αλλα βλεπω και στο συνεργειο τους αλλους. Καλυτερα να μου κοβοτανε το χερι οταν υπεγραφα την αγορα , τετοια αγανακτηση . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 26, 2006 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2006 Αρχική απάντηση από jpavly Εγώ είπα, είναι πολύ καλό. Όλα είναι θετικά από μένα. Απλά το σύγκρινα με το δικό ως προς την επιτάχυνση Ναι δεν είπα τίποτα, το δικό σου είναι πιο ασφαλές στην προσπέραση Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Αύγουστος 26, 2006 Author #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2006 σας ευχαριστω ολους σας παιδια,μολις το παρω θα σας πω εντυπωσεις,τα γκαζια δεν με ενδιαφερουν το θελω πιο πολυ για την μετακινησεις για τους γιατρους στην θεσσαλονικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Αύγουστος 26, 2006 #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 02:11] FORD να μην ειναι και ας ειναι οτι να ναι double that.. να το χαιρεσαι def καλοριζικο+καλοταξιδο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.