Jump to content

Πρόταση για 20άρα wide please

CaptainMilo

Recommended Posts

και εγώ κοιτάω για 20άρα απο Αγγλία όμως και κατα προτίμηση όχι wide γιατί του χρόνου λέω να βάλω μία δεύτερη δίπλα.

έτσι και αλλιώς οι wide είναι λίγο πιο μικρές οπότε θα προτιμούσα τη σκέτη.

βασικά θέλω να γυρνάει 90 μοίρες κατακόρυφα όπως όλη η VP σειρά της viewsonic και κοιτούσα την VP 20" αλλά είναι λίγο ακριβούτσικη.

ξέρετε άλλα μοντέλα που να το κάνουν αυτό? το οικονομικό είναι γύρω στις 400-450 λίρες. νομίζω υπερ-αρκετά για 20άρα. με ενδιαφέρουν τα έντονα χρώματα/βαθύ μαύρο και το ghosting

ιδέες?

• 1 month later...
  • Replies 75
  • Created
  • Last Reply

30-40€...

Στο λεει βεβαια..

Εχει την τιμη του προιοντος και απο κατω λεει τα εξοδα αποστολης 31,20€ (απο VX2025).

Αρχική απάντηση από ΝTG

30-40...

Στο λεει βεβαια..

Εχει την τιμη του προιοντος και απο κατω λεει τα εξοδα αποστολης 31,20 (απο VX2025).

Ναι μετά το είδα ήταν και κατω απο την τιμή.

Αυτή εδώ λέει τίποτα; Τι πανελ φοράει;

ACER TFT 20,1" AL2051WS

http://www.pixmania.com/gr/gr/226283/art/acer/ieuic-tft-20-1-al2051ws-8.html

Ή να πάρω την VIEWSONIC TFT 20'' VX2025wm.

φοραει p-mva ...Δεν ειναι κακη...αλλα για acer ειναι ακριβη...

Δες εδω τι κανει και τι δεν κανει εδω....

Εχει την acer και την viewsonic καθως και πολλες αλλες..

Αξιζει την προσοχη

Προς το τελος....εχει συγκριτικα/μπαρες για τους "γρηγορους"

Θα ελεγα viewsonic ..αν και παιζει να βρεις philips 20wp7es στα ιδια λεφτα απο ελλαδα

Ευχαριστώ για το link.

Μου άρεσε καλύτερα η viewsonic, εφόσον παίζω παιχνίδια και ταινίες εκ των πλείστων.

Για την philips δεν μπορώ να πω κάτι και συν του ότι μένω Γιάννενα θα είναι δύσκολο να την βρω.

Οπότε μάλλον θα πάω για viewsonic, το μόνο της κακό είναι ότι δεν ρυθμίζεται καθ ύψος.

Επειδή και εγώ ενδιαφέρομαι για 20" widescreen και ζαχαριάζω την LG 204WT έχω κάποιες

noob ερωτήσεις:

1)Αναφέρει ότι ως μέγιστη ανάλυση έχει 1680x1050.Δεδομένου ότι μπορεί κάποιος να μην έχει high-end κάρτα γραφικών θα μπορεί να παίζει τα παιχνίδια σε χαμηλότερη ανάλυση π.χ. 12xx x 9xx;

2)Τι γίνεται με παλιότερα παιχνίδια που έπαιζαν μόνο σε 800x640 ή τέλος πάντων σε μη wide οθόνες π.χ. 1280x1024;Θα είναι παραμορφωμένα;

3)Το DVI που έχει αυτή η οθόνη μήπως εξαλείφει τα παραπάνω προβλήματα;

4)Κάπως άσχετο με οθόνη αλλά σχετικό με LCD TV: όταν λέμε ότι μια τηλεόραση είναι HD ready σημαίνει ότι συνεργάζεται με ένα επιτραπέζιο DVD που υποστηρίζει HDMI;

εδω αλλο ενα review της VX2025..

Και εδω οι απαντησεις για το spyrus

οπως θα δεις απο τις εικονιτσες..

δλδ

1)ναι

2)ελαφρως ναι...(αν και θα επανελ8ω διμετρος..(δριμυτερος))

3)οχι

4)ΔΞ/ΔΑ

Λοιπον...επανηλθα διμετρος...(δριμυτερος ντε)

Για να μην εχεις καποιος απωλεια στην ποιοτητα μεσω stretching ,που πιθανως θα εχει καποιος αν φυγει απο την native αναλυση της οθονης,

μπορει μεσω driver να διαλεξει οχι stretcing αλλα 1-1 πιχελ (αν δεν με απατα η μνημη μου ετσι λεγεται..δεν το εχω πολυψαξει) που θα εμφανισει μπαρες δεξια αριστερα πανω και κατω...αναλογα απο το ποσο θα εχουμε ξεφυγει απο την native αναλυση..

Ετσι σε μενα..απο το λαπτοπ που εχει native 1280x800 απο settings->advaced της καρτας γραφικων βγαινω στην καρτελα που βλεπεται αριστερα..και απο εκει αφου παω στις οθονες κλικαρω το "Πινακας" και βγεαινω στην καρτελα δεξια

Αποεπιλεγω το "κλιμακωση εικονας σε μεγεθος πινακα" (σε μενα ηταν ηδη τσεκαρισμενο και εκανε stretching ...) et voila!

pic1ly3.th.jpg

Με αυτο καταφεραμε να μην γινεται stretching αλλα να βαζει μπαρες οπου χρειαζεται...

Εχει δυο μεγαλες δεξια αριστερα...και δυο ,που ισως να μην φαινονται τοσο ευκολα, πανω-κατω...καθως το "768" απο το 1024x768 που βλεπεται στο nfsmw δεν απεχει και πολυ απο το "800" του 1280x800 της native..

pic2xu0.th.jpg

Διαλεγετε και παιρνετε αν θελετε μπαρες ή stretching...

Με ολες τι καρτες γινεται...απλα nvidia εχω πολυ καιρο δω..

Y.Γ

μερικες οθονες το κανουν αυτοματα με ενα κουμπακι...χωρις να εμπλεκονται drivers..

η μονη που θυμαμαι ειναι η παλια philips 200wc6cs

Αρχική απάντηση από ΝTG

Καλά όλα αυτά αλλά, όπως έχουμε πει και στο παρελθόν, ισχύουν εφόσον το υποστηρίζει οθόνη.

Εφόσον δλδ η οθόνη ΔΕΝ κάνει αυτόματα stretching.

Γιατί αν κάνει (δλδ ότι δει στην είσοδό της το κάνει αυτόματα stretch) η κάρτα γραφικών και οι ρυθμίσεις στους drivers δεν μπορούν να κάνουν κάτι για να αποφευχθεί το φαινόμενο.

Αρχική απάντηση από spc

Γιατί αν κάνει (δλδ ότι δει στην είσοδό της το κάνει αυτόματα stretch) η κάρτα γραφικών και οι ρυθμίσεις στους drivers δεν μπορούν να κάνουν κάτι για να αποφευχθεί το φαινόμενο.

Sure???

καπου (παλια) ειχα δει να λενε οτι το πετυχαινεις μεσω driver ..(αν δεν εχεις καποια "philips 200wc6cs" να στο κανει απο καποιο κουμπακι...)

Αν θυμαμαι καλα παιζει να συγκριναν την philips με καποια αλλη και ελεγε οτι το πλεονεκτημα της philips το κανεις μεσω driver...

Μου "κανει" αρκετα softwariko ωστε να μην γινεται σε οποιαδηποτε οθονη..

Βρηκες καποια που δεν το εκανε?

Αρχική απάντηση από ΝTG

Sure???

καπου (παλια) ειχα δει να λενε οτι το πετυχαινεις μεσω driver ..(αν δεν εχεις καποια "philips 200wc6cs" να στο κανει απο καποιο κουμπακι...)

Αν θυμαμαι καλα παιζει να συγκριναν την philips με καποια αλλη και ελεγε οτι το πλεονεκτημα της philips το κανεις μεσω driver...

Μου "κανει" αρκετα softwariko ωστε να μην γινεται σε οποιαδηποτε οθονη..

Βρηκες καποια που δεν το εκανε?

Προσωπικά δεν έχω τσεκάρει κάποια και να μην το κάνει αλλά θυμάμαι thread να το αναφέρει (αν θυμάμαι καλά ήταν του nobig για μια Viewsonic και το έλεγε ο vdeseris).

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 23:46]

Προσωπικά δεν έχω τσεκάρει κάποια και να μην το κάνει αλλά θυμάμαι thread να το αναφέρει (αν θυμάμαι καλά ήταν του nobig για μια Viewsonic και το έλεγε ο vdeseris).

VA1912W. Απλά τα στρετσάρει όλα...

• 2 months later...

καλησπερα και απο μενα

θελω να αγορασω μια οθονη 20' και εχω οριο τα 300+ ευρω

αναμεσα σε αυτες τις δυο ποια πιστευετε οτι αξιζει περισσοτερο?

BenQ FP202W (αμεσα παραδωτεα στα 270 περιπου)

LG LCD 20.1" LG L204WT(αγνωστη ημερα παραδοσης στα 310)

οι τιμες ειναι χονδρικης

Βαλε και την samsung την 20αρα με 330ε τις επιλογες σου.

Θα ελεγα benq η samsung.Γενικα ,και οι τρεις για τα λεφτα τους ειναι μια χαρα.

ψιλο OT αλλα επειδη ακουσα για τιμη χονδρικης ειπα να ρωτησω

οταν παιρνεις κατι σε τιμη χοντρικης γλυτωνεις την ΦαΠΑ σωστα?η διαδικασια πως ακριβως εχει?πληρωνεις κατα την αγορα κανονικα το ποσο συμπεριλαμβανομενου του ΦΠΑ και στα επιστρεφει η εφορια μετα την φορολογικη δηλωση ή δεν τον πληρωνεις ευ8εις εξαρχης τον ΦΠΑ?γιατι δεν ειναι και λιγα λεφτα -19% στις αγορες...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.