Jump to content

Πρόταση για 20άρα wide please

CaptainMilo

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αφού λοιπόν χαροπαλεύει η LG μου μετά το ατύχημα που την βρήκε (βλέπε offtopic Π.Ο.Θ) , θέλοντας και μη θα πρέπει να βάλω δόσεις και να πάρω μία καινούργια

20άρα είναι μονόδρομος , και αποφεύγουμε το ΤΝ πάνελ σαν την λέπρα

Επίσης η ανάλυσή της πρέπει να είναι 1680 χ 1050

Μέχρι στιγμής προσανατολίζομαι προς Dell & Philips μεριά λόγω των θετικών σχολίων που έχω διαβάσει / ακούσει

Dell από Ελλάδα δυστυχώς δεν γνωρίζω από που μπορώ να τις προμηθευτώ , οπότε όποιος γνωρίζει την αντιπροσωπεία ή κάποιο κατάστημα που να τις φέρνει (και να δέχεται και δόσεις αν είναι δυνατόν) ας ποστάρει ή ας μου στείλει ΠΜ

Στο site της Dell δεν υπάρχουν προιόντα στις 20"+ δυστυχώς

Εσείς που έχετε οθόνη Dell από ποιό κατάστημα την έχετε προμηθευτεί;

Philips γνωρίζω πως βγαίνει καινούργιο μοντέλο εντός Σεπτεμβρίου , αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να μείνω χωρίς οθόνη πάνω από βδομάδα ώστε να περιμένω

Το budget φτάνει περίπου τα 700 ευρώ+-

Οποιαδήποτε πρόταση / παρατήρηση είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτη

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Η Dell δεν πουλάει μέσω καταστημάτων. Δες τα τηλέφωνα της Dell Hellas από το site της και πάρε να ρωτήσεις τιμή. Έχω την εντύπωση όμως πως δεν κάνουν δόσεις. Πάντως ρώτα τους.

Η Philips 200wp7 έρχεται μέσα στην εβδομάδα που μας έρχεται πάντως (μόλις παρήγγειλα μια για μένα) :)

Θα συμφωνήσω και εγώ ότι οι πιο καλές λύσεις είναι οι παραπάνω που αναφέρθηκαν με προβάδισμα για μενα της Philips λόγο τιμής.

Αρχική απάντηση από FrOsT

NEC MultiSync 20WGX2

ViewSonic VX2025wm

οπως ακριβως τα ειπε. αν δινεις 600 και θες glossy αυτη αλλιως την viewsonic.

Η viewsonic ειναι ενα ( ή δυο ) κλικ πανω απο τη philips καθως εχει βελτιωμενο σε ολα πανελ και μιας και εχουν την ιδια τιμη δεν υπαρχει λογος να πας σε philips

και η philips εχει βγει με mva. οπως διαβαζα στο behardware "πηρανε το panel της beliena κανανε colour calibration, το βελτιωσανε δηλαδη πολυ στην ποιοτητα αποικονισης"

Επισης τα ips δεν ειναι τα καλυτερα οσον αφορα τις ταινιες

Κατ' αρχάς ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις :)

Ψήνομαι άσχημα για αυτήν τώρα , και παίζει να την παραγγείλω και σήμερα

http://www.trustedreviews.com/article.aspx?page=7267&head=0

21" με S-PVA και τιμή στα 550 ευρώ , αλλά δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη

http://www.pixmania.com/gr/gr/259402/art/samsung/ieuic-tft-21-syncmaster-2.html#avisconso2

Edit:

Η αρχική της τιμή όμως φαίνεται υπερ-πλασματική :...:

Εκπτώσεις θεωρητικά πότε σταματάνε;

σιγουρα. Εαν εχει παραπλησια τιμη η εδω αντιπροσωπεια (αντε λιγο μεγαλυτερη) με βαση το pixmania την χτυπησα.

Αρχική απάντηση από CaptainMilo

Ψήνομαι άσχημα για αυτήν τώρα , και παίζει να την παραγγείλω και σήμερα

http://www.trustedreviews.com/article.aspx?page=7267&head=0

21" με S-PVA και τιμή στα 550 ευρώ , αλλά δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη

http://www.pixmania.com/gr/gr/259402/art/samsung/ieuic-tft-21-syncmaster-2.html#avisconso2

Edit:

Η αρχική της τιμή όμως φαίνεται υπερ-πλασματική :...:

Εκπτώσεις θεωρητικά πότε σταματάνε;

Ti ακριβως εννοεις?(το 821€?)

Νομιζω οτι υπαρχει ενας ειδικος να μας πει ποσο κανει η συγκεκριμενη εδω περα απο αντιπροσωπεια!

Και αν κρινω απο τον mariosalice που πηρε απο εκει την 244 ..τοτε ειναι πολυ καλη λυση!

Επειδή ψάχνομαι και εγώ για τέτοιου είδους οθόνη σε μερικούς μήνες και επειδή έχω λίγο μεσάνυχτα με τις tft το glossy τι ακριβώς είναι;

glossy=γιαλιστερή οθόνη..

Kαι τι είναι πιο ξεκούραστο;Λογικά οι matt τότε εφόσον δεν θα γυαλίζει.Έτσι δεν είναι;

Αρχική απάντηση από Spyrious

Kαι τι είναι πιο ξεκούραστο;Λογικά οι matt τότε εφόσον δεν θα γυαλίζει.Έτσι δεν είναι;

Ξεκούραστες είναι και οι 2, αλλά αν έχεις πηγή φωτός πίσω σου και καθρεφτίζει στο glossy άστο...

glossy=γιαλιστερή οθόνη..

γυαλιστερή, από το ύαλος και ουχί από τον αιγιαλό.

Αρχική απάντηση από sotiris

γυαλιστερή, από το ύαλος και ουχί από τον αιγιαλό.

μιας και θες να γινεις spc στη θεση του spc φανταζομαι θα ξερεις και την τιμη της απο αντιπροσωπεια να μας πεις και εμας!!!

Αρχική απάντηση από ΝTG

μιας και θες να γινεις spc στη θεση του spc φανταζομαι θα ξερεις και την τιμη της απο αντιπροσωπεια να μας πεις και εμας!!!

όχι αλλά ξέρω ένα site που είναι καλύτερο από όλες τις αντιπροσωπείες:

www.skroutz.gr

Τελικά πήρα την Samsung 215 TW

Τελική τιμή μαζί με μεταφορικά : 575 ευρώ

Σύμφωνα με την Pixmania η οθόνη αναμένεται στις 31/8 οπότε μόλις την παραλάβω θα γίνει και σχετικό review και side by side comparison με την υπάρχουσα LG (αν μπορέσω να επιδιορθώσω ότι μπορώ)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.