Jump to content

ΠΑΛΑΒΗ ΤΙΜΗ ΣΕ GECUBE 1800 XT 512...

fazeriozos

Recommended Posts

Εννοειται οτι καιρος ειναι τις συγκεκριμενες κινησεις του ΠΛΑΙΣΙΟΥ να τις ακολουθησουν και οι ανταγωνιστες του....ελα λεμε και μου λειπει ενα 24 wide.....:devil:

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από fazeriozos

Εννοειται οτι καιρος ειναι τις συγκεκριμενες κινησεις του ΠΛΑΙΣΙΟΥ να τις ακολουθησουν και οι ανταγωνιστες του....ελα λεμε και μου λειπει ενα 24 wide.....:devil:

Ειναι κινησεις της ΑΤι και οχι του πλαισιου...:D

Σε πολλα απο τα μαγαζια,η ΑΤι δινει πιστωτικα για την μειωση των τιμων ωστε να μην χασουν απο τα κερδη τους...;)

Και εννοειται οτι σε μια εννιαια αγορα(Ελλαδα) οι τιμες πεφτουν σε ολα μαζι τα μαγαζια...εκτος απο περιπτωση ξεστοκαρισματος...

Πχ 1800ΧΤ/ΧΤΧ = ξεστοκαρισμα = bad stock = δεν θα ξαναρθουν

1900ΧΤ/ΧΤΧ = μειωση τιμων = ερχεται 1950 αλλα θα υπαρχουν στην αγορα

Καλακλοκαρισματα σε ολους και μεγεια σας...:D

Ειναι κινησεις της ΑΤι και οχι του πλαισιου...

Σε πολλα απο τα μαγαζια,η ΑΤι δινει πιστωτικα για την μειωση των τιμων ωστε να μην χασουν απο τα κερδη τους...

Και εννοειται οτι σε μια εννιαια αγορα(Ελλαδα) οι τιμες πεφτουν σε ολα μαζι τα μαγαζια...εκτος απο περιπτωση ξεστοκαρισματος...

Πχ 1800ΧΤ/ΧΤΧ = ξεστοκαρισμα = bad stock = δεν θα ξαναρθουν

1900ΧΤ/ΧΤΧ = μειωση τιμων = ερχεται 1950 αλλα θα υπαρχουν στην αγορα

Καλακλοκαρισματα σε ολους και μεγεια σας...

Συμφωνω με τον Gorilako ,απλα απο οτι δαινεται το ΠΛΑΙΣΙΟ κινηθηκε γρηγοροτερα απο τουε υπολοιπους στην αγορα.

Βεβαια ακομα και σημερα ,και με γνωμονα οτι βουηξε το internet με τις συγκεκριμενες προσφορες,δεν παρατηρησα στο skroutz τουλαχιστον μειωση τιμων σε ΑΤΙ στ αυπολοιπα μαγαζια.

Τελος,ακομα μια μερα το e-shop χωρις Conroe,αντε ρε παιδια να τους φερουν και αυτοι μπας και ειναι σε καλυτερη τιμη απο τους υπολοιπους ,να τσιμπησουμε και τον Ε6600 μαζι με μια P5B Deluxe......:inlove:

Οff topic συνέχεια: Το Πλαίσιο που κόζαρα λίγο δεν είδα να έφερε 6600, στην Τσιμισκή δεν ξέρουν καλά καλά αν έχει φέρει γενικά 6600 σε κατάστημά τους στην Ελλάδα, μόνο το site λένε τους έχει.

Αρχική απάντηση από dellman

Yπάρχει ετοιμοπαράδοτος και 6600 και 6700 ήδη πήραν κάποιοι σήμερα

Γουάου!

Τους πήρε 2-3 εβδομάδες παραπάνω αλλά τα κατάφεραν!

:p

Αν και off topic ,τo ειπαμε οτι τα MULTIRAMA κινηθηκαν γρηγοροτερα απο τους υπολοιπους στην εισαγωγη Conroe στην Ελλαδα,αν και κατα την γνωμη μου παντα το να εχεις λιγους να παιζουν μπαλα στην διαθεση Conroe στην ελληνικη αγορα ,δεν ειναι και οτι καλυτερο για τους καταναλωτες διοτι οι τιμες παραμενουν ψηλα.

Αυτος ειναι και ο λογος που εξακολουθω να περιμενω ποτε επιτελους θα τους φερει το e-shop μπας και πεσουν και αλλο οι τιμες.

Πάντως, εγώ με τις 2 1600ΧΤ και την Α8R32MVP έφαγα τρελή ήτα τελικά.... Το λέω επειδή κάποιοι ενδιαφέρθηκαν.....

Στα 3D, έκανε κάτι κουλά μετά από 2-3 λεπτά. Διαπίστωσα, ότι όσο μείωνα τη συχνότητα της cpu (multi), λιγόστευαν, ενώ με underclock, και αφαιρώντας και 1 dimm, όλα ΟΚ. Λέω άρα τροφοδοτικό, παραδίξως τα 33Α στη 12άρα του Enermax δεν αρκούν. Πάω τσιμπάω ένα Chieftec 560, 120 ευρώ. Και μαντέψτε: ακριβώς τα ίδια. Τελικά το κύκλωμα τροφοδοσίας της μητρικής μάλλον ζορίζεται, διότι (λίγο αργά), διαπίστωσα ότι σε φορτίο, με τις 2 1600 πάνω, κάτι σφυρίζει πάνω της! Οπότε βρέθηκα ξαφνικά να έχω σκάσει 120 τσάμπα στο Chieftec, και μητρική για RMA. Καλά να πάθω, που ήθελα να τσιμπήσω και προσφορά, πανάθεμά με, και άντε να εξηγείς τώρα τι και πως........ τα νεύρα μου!

Επαναλαμβάνω οι Χ1600ΧΤ οι συγκεκριμένες του πλ@ισίου ειναι με ddr2 , ακα ΔΕΝ πανε βάλε και την χασούρα απο το crosfire [γιατι δεν παιρνεις 100% αυξηση ουτε με sli πόσο μάλλον με crosfire ] δλδ με λίγα λόγια με μια 6800gs [120-130e @ πλαισιο] θα ήσουν άρχοντας.

By the way δώσε ενα rivatuner - atitool να δουμε και την συχνότητα των μνημών που ξέρεις μπορεί και να μην θυμάμαι καλα .

Xμ, δεν είναι ακριβώς έτσι, 7800 βγάζουν 3dmark05, με ελαφρώς underclocked cpu, και cod2 DX9, 1280x1024, 2AA/4ΑF, normal details, είναι απολύτως playable (και εννοώ playable σε server με 30 παίκτες, που δεν σε παίρνει να πεφτεις κάτω από 40 fps με την καμία και πουθενά). H 6800GS τον πίνει άνετα και από την X800Xt που ήδη έχω, εκτός από ορισμένες πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις, όπως το Cod2.

Στην θεση σου φιλε μου,αν εβλεπα οτι δεν μπορω να βγαλω ακρη με το καταστημα ή την τεχνικη υποστηριξη θα ζητουσα να μιλησω με τα κεντρικα και πιο συγκεκριμενα με τους υπευθυνους που εισαγουν αυτα τα προιοντα.

Στο παρελθον μου εχει τυχει παρομοια περιπτωση με μια ανεκδιηγητη Chaintech,και αφου ειδα και αποειδα μιλησα με καποιον product manager στα κεντρικα και το θεμα λυθηκε την ιδια μερα!

Τελος,η εμπειρια σου ειναι σιγουρα πολυ ασχημη και ευτυχως που την παρεθεσες στο φορουμ ωστε να αποτραπουν παιδια να κανουν τον ιδιο συνδιασμο hardware.

Αν και χωρις να κανω τον συνηγορο του διαβολου ,οι προσφορες του ΠΛΑΙΣΙΟΥ αυτες τις ημερες

εδωσαν την ευκαιρια σε πολυ κοσμο να αγορασει σε εξευτελιστικα χαμηλες τιμες που ποτε δεν φανταζοταν οτι θα αποκτουσε.

Βλεπε παραδειγμα 7800GTX,7900 GTX,1800 XTX,1900 XT/XTX.

Ιδιως για το τελευταιο παραδειγμα,ειμαι ευτυχης κατοχος μια πανεμορφης ASUS 1900 XT ,με μολις 299....!!!!

Υποτίθεται, ότι οι κύριοι στους οποίους μίλησα, είχαν κάποιο πόστο με βαρύτητα. Και όλοι στη Μεταμόρφωση αν κατάλαβα καλά.

Και δεν διστάζω ποτέ να γράφω υπέρ και κατά ενός προιόντος ή ενος καταστήματος. Να ξέρουν ότι ανά πάσα στιγμή, ότι και θα επιβραβευτούν, αλλά και θα εκτεθούν στους υποψήφιους πελάτες τους.

Πάντως, καλού κακού, όσοι έχετε πάρει Α8R32, για δοκιμάστε με 2η κάρτα πάνω να κάνετε crossfire, δανειστείτε από κάποιον φίλο. Διότι αν διαπιστώσετε πρόβλημα σε μερικόυς μήνες, τότε μπορεί να σας την κοστολογίσουν πολύ φτηνότερα από τα 100 ευρώ που κάνει σήμερα.

Εγώ θυμάμαι ότι σχεδόν όλες οι μητρικές με το 480 είχαν πρόβλημα, γι αυτό όταν βγήκε το 580 έφερε μια μικρή "επανάσταση".

Παιδια να ρωτησω κατι..Πηρε ενα φιλαρακι μια Gecube X1800XT απο το Πλαισιο με τα 169.Το γεγονος οτι ειναι OEM (οπως διαβαζω εδω) τους διαφοροποιει καπου σε σχεση με τους retail?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.