Jump to content

ΠΑΛΑΒΗ ΤΙΜΗ ΣΕ GECUBE 1800 XT 512...

fazeriozos

Recommended Posts

Ε μάλλον τελείωσαν και αυτές. Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο: Αν κάποιος έχει αγοράσει μια τέτοια κάρτα πριν κανα 6μηνο με 300+ ευρώ, αν του πάθει κάτι, με ποια τιμολόγηση θα του κοπεί πιστωτικό? οεο?

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Ασε που άμα μπεις στο site πλέον δεν μπορείς να την βρεις, μόνο από το λινκ.κρίμα έστειλα ενα φίλο μου αλλά δεν την είχαν. καλή ευκαιρία πάντως.

Παίδες να ρωτήσω, αν έχω πιστωτικό και κάνω μια Παραγγελία, από το πλαίσιο μέσω Ιντερνετ και δηλώνω παραλαβή από το τοπικό κατάστημα, μπορώ στη παραλαβή από κει να χρησιμοποιήσω το πιστωτικό?Η πρέπει να κάνω την αγορά μέσω του καταστήματος του τοπικού για να χρησιμοποιήσω το πιστωτικό?

Αρχική απάντηση από ergotelis

Παίδες να ρωτήσω, αν έχω πιστωτικό και κάνω μια Παραγγελία, από το πλαίσιο μέσω Ιντερνετ και δηλώνω παραλαβή από το τοπικό κατάστημα, μπορώ στη παραλαβή από κει να χρησιμοποιήσω το πιστωτικό?Η πρέπει να κάνω την αγορά μέσω του καταστήματος του τοπικού για να χρησιμοποιήσω το πιστωτικό?

Το πιστωτικό το χρησιμοποιείς όπως και όπου το θες.

(Post #21 of 24)

Αρχική απάντηση από gznp

Ε μάλλον τελείωσαν και αυτές. Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο: Αν κάποιος έχει αγοράσει μια τέτοια κάρτα πριν κανα 6μηνο με 300+ ευρώ, αν του πάθει κάτι, με ποια τιμολόγηση θα του κοπεί πιστωτικό? οεο?

Μιας και μιλαμε για την συγκεκριμενη καρτα γραφικων,η οποια ειναι καταργημενο μοντελο, και οχι καταργημενη τεχνολογια οπως οι καρτες AGP,ειναι υποχρεωμενοι να στην αντικαταστησουν με την ιδια ή ισαξια.

Αρχική απάντηση από tristeno

Και το πιστωτικό θα είναι με βάση την αξία της συγκεκριμένης ή ισάξιας την ίδια περίοδο.

Δηλαδή αναπροσαρμόζεται αυτό?Εγώ τώρα έχω απόδειξη πιστωτικού στα χέρια μου, δε μένει αυτό ίδιο?

Εδώ όμως είναι το θέμα:

Το να μου την αντικαταστήσουν με ίδια το κόβω χλωμό γιατί μάλλον τους τελείωσαν :D

Οπότε πάμε στην επιλογή της ισάξιας. Το Πλαίσιο δε φημίζεται για καλός κριτής στο θέμα "ισάξιος", γενικά έχω ακούσει να θεωρούν ισάξιες κάρτες του στυλ X800 GTO όταν η χαλασμένη είναι X800 XT. Εδώ θέλει λίγο περισσότερο παίδεμα η ιστορία και μάλλον αρκετή υπομονή.

Εν τέλει θα καταλήξει ο κάθε αγοραστής 7800GTX και 1800XT 512 είτε χωρίς κάρτα είτε με ένα πιστωτικό. Το να μου θεωρήσουν σαν ισάξια την 7900GT δε θα με χαλούσε, θα με χαλούσε όμως το εξής:

Να πάω σαν κύριος, να ζητήσω πιστωτικό (που το δικαιούμαι), και να πάρω από μια απόδειξη της τάξης των 525 ευρώ ένα πιστωτικό στα 199. Εκεί, τελικά τι δικαιούμαι εγώ? Δε ζητάω βέβαια τα 525 ευρώ στο πιστωτικό, αυτό είναι ίσως και υπερβολή. Αλλά και η καραμέλα της "τελευταίας τιμολόγησης" που πιπιλάνε τελευταία στο Πλαίσιο είναι εξ ίσου υπερβολική.

Αρχική απάντηση από gznp

Να πάω σαν κύριος, να ζητήσω πιστωτικό (που το δικαιούμαι), και να πάρω από μια απόδειξη της τάξης των 525 ευρώ ένα πιστωτικό στα 199. Εκεί, τελικά τι δικαιούμαι εγώ? Δε ζητάω βέβαια τα 525 ευρώ στο πιστωτικό, αυτό είναι ίσως και υπερβολή. Αλλά και η καραμέλα της "τελευταίας τιμολόγησης" που πιπιλάνε τελευταία στο Πλαίσιο είναι εξ ίσου υπερβολική.

Όντως το να δώσεις 500+ ευρώ και να είναι πλέον 170 και να μη βρίσκεις ισάξιο είναι λίγο τραγικό....

Αρχική απάντηση από chroma

Απαξ και είναι στα χέρια σου το πιστωτικό δεν αλλάζει.

Ευχαριστώ!

Πιστωτικό δίνεται μόνο στην αρχή, τις πρώτες μέρες και μετά μόνο σε περίπτωση που δεν έχουν δυνατότητα αντικατάστασης στην τιμή αγοράς και όχι στην τρέχουσα τιμή.

Αυτό έλειπε να γυρίσω την EN7600GTX που είχα αγοράσει πανάκριβα και να μου δίναν πιστωτικό για να αγοράσω δύο κάρτες με τις σημερινές σκοτωμένες τιμές.

Πάντως πρόλαβα και αγόρασα την Albatron 7800GTX 199 και τις έβαλα σε SLI.

Είμα απόλυτα ευχαριστημένος με την κάρτα αυτή.

Είναι ολόιδια με την ASUS που είχα, έχει ίδιες επιδόσεις και κλοκάρει το ίδιο καλά.

Ο λόγος που πιστεύω οτι κάνει αυτές τις προσφορές το Πλαίσιο πρέπει να είναι το DirectX10.

Λέτε να έχουν πληροφορίες για κυκλοφορία καρτών που το υποστηρίζουν?

Πάντως κάτι παίζει στα σίγουρα.

Αρχική απάντηση από mariosalice

Ο λόγος που πιστεύω οτι κάνει αυτές τις προσφορές το Πλαίσιο πρέπει να είναι το DirectX10.

Λέτε να έχουν πληροφορίες για κυκλοφορία καρτών που το υποστηρίζουν?

Πάντως κάτι παίζει στα σίγουρα.

Καμία σχέση.

Εδώ δεν έχει βγει ακόμα στο δίκτυο τίποτα συγκεκριμένο για μοντέλα με DX10 θα ξέρουν στο Πλαίσιο (αν ξέρουν καταρχήν τι είναι το DX :p) ;

Απλώς ξεστοκάρουν παλιά μοντέλα που έχουν αλλάξει εδώ και καιρό (6800LE AGP, 7800GTX, 7900GX2, 1800XT).

Απλά πράγματα.

Σε κάθε περίπτωση, για κάποιον που κοιτάει την ουσία και όχι το να έχει το τελευταίο μοντέλο, αυτές οι προσφορές λένε με τα 1000.

Εννοείται ότι κάτι παίζει, δεν τα κάνουν και τυχαία αυτοί. Απλά, από τη στιγμή που έχουμε πρόβλημα με το πιστωτικό (απο-και-κλείεται να δεχτώ 199 ευρώ πιστωτικό (κι ας την πήρα 300τόσα από το flea) όταν η απόδειξη που κρατάω είναι 525 ευρώ), ποια κάρτα θα θεωρηθεί ισάξια με την 7800GTX? Η πρώτη λύση είναι προφανής (7900GT), όταν βγει όμως το dx10 δεν μπορεί κάλλιστα κάποια 8800GT (λέμε τώρα) να θεωρηθεί ισάξια?

Mιλαμε για καρτες που εχουν σταματησει να παραγονται και εχουν σχεδον 1 χρονο στην αγορα, λογικο ειναι να θελει να τις ξεστοκαρει....

Αρχική απάντηση από gznp

......, θα με χαλούσε όμως το εξής:

αν αυτο ισχυει νομικα....τοτε μολις βρηκαν τροπο να κοψουν τον τσαμπουκα απο πολλους rma-αδες!!!

Ε ρε γλεντια......γουσταρω ελλαδα!!:hehe::D

Αρχική απάντηση από spc

Καμία σχέση.

Εδώ δεν έχει βγει ακόμα στο δίκτυο τίποτα συγκεκριμένο για μοντέλα με DX10 θα ξέρουν στο Πλαίσιο (αν ξέρουν καταρχήν τι είναι το DX :p)

σφαζεις σημερα!!:p

Και πάλι τον τσαμπουκά δεν στον κόβουν τελείως (και 200 ευρώ που γλιτώνεις χωρίς να μπλέξεις με μεταχειρισμένα-πωλήσεις-κτλ μια χαρά είναι) ;)

Eγώ, αν και είδα το post νωρίς το πρωί, κρατήθηκα στο τσακ....

Δεν αντέχω άλλες αναβαθμίσεις πλέον. Ούτε το κουτί να ανοίγω πάλι. Βαρέθηκα.

Θα μείνω με την Χ800ΧΤ ως το DX10.

’σε που φοβήθηκα και το τροφοδοτικό μου, μου φαίνεται πολύ πεινασμένη σε ρεύμα όπως τη βλέπω....

Πάντως ναι, η αλήθεια το Πλαίσιο βγάζει καλές προσφορές τελευταία.

Είχε βγάλει νομίζω και 3800χ2 100 ευρώ.

Και γενικά στις κάρτες γραφικών, εκεί που παλιά ήταν φαρμακείο, φαίνεται να έχει αλλάξει η κατάσταση. Και τις χ1800gto-xl, τις έχει πλέον σε πολύ καλές τιμές. Ενώ λίγους μήνες παλιότερα, είχε πχ την Χ800GTO 200 ευρώ, όταν αλλού την εύρισκες 150.

Αρχική απάντηση από gznp

Και πάλι τον τσαμπουκά δεν στον κόβουν τελείως (και 200 ευρώ που γλιτώνεις χωρίς να μπλέξεις με μεταχειρισμένα-πωλήσεις-κτλ μια χαρά είναι) ;)

o τσαμπουκας ειναι να πας εκει και να ζητησεις 525€.

(οχι εσυ ....γενικα μιλαω.......και ουτε ειμαι υπερ ή οχι του τσαμπουκα!Δεν μπαινω σε αυτο το τριπακι).

Αρχική απάντηση από ΝTG

o τσαμπουκας ειναι να πας εκει και να ζητησεις 525.

(οχι εσυ ....γενικα μιλαω.......και ουτε ειμαι υπερ ή οχι του τσαμπουκα!Δεν μπαινω σε αυτο το τριπακι).

Ανάλογα με τα κέφια και τι μουσική άκουγα πριν ψιλοπάει το τι φασαρία θα κάνω (θα φροντίσω να παίζει Marilyn Manson και τα συναφή :p)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.