Jump to content

ΠΑΛΑΒΗ ΤΙΜΗ ΣΕ GECUBE 1800 XT 512...

fazeriozos

Recommended Posts

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Αυτή που πρίν λίγο έκανε 449??? Και η πιό φτηνή στο skroutz κάνει 352??? wtf???

Ρε παιδιά μήπως κάτι δεν πάει καλά? Ή μήπως ήρθε η ώρα να πάρω VGA?

λιποθυμωωωωωωω!!!

(vouda....μαλλον βρηκες καρτα!)

:rant:

τι στον π@#$ο ουτε 50€ δεν θα πιανει η Χ1800ΧΛ!!!!!:hehe:

Πο#@$ανα καρτα αν δεν πιασεις 800 στο πυρηνα το χειμωνα θα κανεις παρεα στο παρκινγκ!!

Τηλεφωνησα στο καταστημα της Μεταμορφωσης με μια κοπελα που ειναι στον παγκο αναβαθμισης και μου ειπε οτι ισχυει αν και υπαρχουν λεει στην αποθηκη ουτε 20 κομματια.....

οποιος προλαβει.....:jump:

Αρχική απάντηση από fazeriozos [Σήμερα, στις 12:40]

Οταν λες 4 ακομα ,στο καταστημα ή γενικα σε ολο το ΠΛΑΙΣΙΟ?

αν ο πωλητης ηταν ειλικρινης...

γενικα στην αποθηκη ειπε...

στα καταστηματα ειπε οτι δεν υπαρχουν καν

Ρε τί έχει πάθει το Πλαίσιο τελευταία? Σκοτώνει top gpu? Πάμε καλά?Είχε αρχίσει με την 6800le,συνέχισε με 7800GTX και τώρα Χ1800ΧΤ??? Πολύ περίεργο δεν είναι?

Αρχική απάντηση από fazeriozos

Εστω και ετσι η τιμη ηταν κορυφαια,αρκει να δουλευουν σωστα....!!!!!

Αυτό ακριβώς...την επόμενη φορά θα είμαι προετοιμασμένος!

εεεμ ετσι ειναι αυτα!

Ποσταρουν στο lab τετοια πραματα?

:hehe:....

καλα τα πηγαν εε?Σε 3 ωρες πουλησαν καμμια 20αρια κομματια!

(αν αληθευουν τα νουμερα!)

Κοπριτης αν μπορεις και οταν σου ερθει πες αν ειχε τιποτα προβληματα κλπ!

Μου κανει εντυπωση τοσο ξεστοκαρισμα!

Και 200€ να την βαζαν παλι θα εφευγε!Αντε 199 οπως με την GTX.

Ειναι γεγονος οτι τωρα τελευταια παρατηρω οτι παιζουν συνεχεια τρελες τιμες στο ΠΛΑΙΣΙΟ και κυριως σε εξεζητημενα προιοντα....τι θελουν να χτυπησουν το e-shop?

Kαι μιας και ανεφερα το e-shop τι γινεται και δεν εχουν φερει ακομα τους Conroe?

:wassat:

Tρελή τιμή για πολύ καλή κάρτα , Και απο Αυστραλία οδοιπορικώς-θαλάσσια να επρεπε να πάς να την πάρεις ιδιόχειρα απο το Plaisio πάλι σύμφερε . Ζαλίζομαι ένα ποτήρι νερό :p

Αρχική απάντηση από Tsunami

Ρε τί έχει πάθει το Πλαίσιο τελευταία? Σκοτώνει top gpu? Πάμε καλά?Είχε αρχίσει με την 6800le,συνέχισε με 7800GTX και τώρα Χ1800ΧΤ??? Πολύ περίεργο δεν είναι?

Καθόλου.

''Σκοτώνει'' παλιά μοντέλα που έχουν αντικατασταθεί προ καιρού για να μην ''του μείνουν''.

Ποσο παλια μπορει αραγε να θεωρηθει μια 7800GTX,μια 1800 XT,ή ακομα και μια 7900GX2(399)....?????

Κατι αλλο πρεπει να παιζει και οπως προαναφερα πιστευω οτι κατι παιζει με το E-SHOP....

Ακομα και εγω που συνηθιζα να ψωνιζω απο το e-shop,και κακα τα ψεμματα στην ιστοσελιδα του ΠΛΑΙΣΙΟΥ δεν εμπαινα σχεδον ποτε,τον τελευταιο καιρο μπαινω σχεδον καθημερινα στην σελιδα τους γιατι ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ολο και κατι θα σφαξουν..

Την ιδια σκεψη πιστευω οτι θα εχουν και αλλοι λαμπιτες εδω μεσα.

Αρα ετσι δεν χανει πελατες το e-shop?!!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.