Jump to content

Ελληνικο Προσωπο 2006.....*απολαυστε Υπευθυνα*

greekfragma

Recommended Posts

σε τοσα ποστ βλεπω να μιλατε γι'αυτη τη σεμνη και χαμηλοβλεπουσα κοπελα αλλα ενας δεν μας εχει δωσει το ονομα της...απλα για να δουμε και τα υπολοιπα χαρισματα της :D :D

Αρχική απάντηση από spresv

μαλλον καταλαβαν οτι ηταν τυπογραφικο γιατι δεν πρεπει να χουν ξαναδει ορθογραφικο στα ποστ μου :p

sorry κιολας ....αλλα ουτε μια φορα δεν ειδα τι εγραψες!!!Ποσο μαλλον για τα ορθογραφικα!

Εχω μπει τοσες φορες και ενα μαμημενο λινκ δεν εχουν βαλει να δουμε και τα υπολοιπα χειλακια της!!:rant:

:rofl::hehe:

Εντάξει έχω δει και καλήτερες....με πολύ καλήτερο πρόσωπο...μην μου πείτε τώρα οτι αυτή την λέει στην Γωγώ (Μαστρογιάννη). Αν και της φαινότανε για ελληνίδα...

Αν κοψεις το κεφαλι λογικα κατι λεει.... Ειδαλλως, συμφωνω με τον DJD. Ο Bugs Bunny και ο Roger Rabbit σε οικογενειακη συσκευασια ειναι... Να μην μιλησω για την μυτη και το κεφαλι που ειναι ιδια ο Porky Pig. Τελικα σε Cartoon επρεπε να ειναι η γκομενα και οχι σε τσοντοsite.

Εχει τα προσοντα...

Ξεφτιλα και ο τιτλος. Cartoon face 2006 επρεπε να λεγεται...

Υ.Γ. Μετα απο μια ψαχτικη στο νετ, βρηκα και αλλες φωτο. Κορυφαιες...

post-51-1416072750,6801_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 06:32]

Αν κοψεις το κεφαλι λογικα κατι λεει.... Ειδαλλως, συμφωνω με τον DJD. Ο Bugs Bunny και ο Roger Rabbit σε οικογενειακη συσκευασια ειναι... Να μην μιλησω για την μυτη και το κεφαλι που ειναι ιδια ο Porky Pig. Τελικα σε Cartoon επρεπε να ειναι η γκομενα και οχι σε τσοντοsite.

Εχει τα προσοντα...

Ξεφτιλα και ο τιτλος. Cartoon face 2006 επρεπε να λεγεται...

Υ.Γ. Μετα απο μια ψαχτικη στο νετ, βρηκα και αλλες φωτο. Κορυφαιες...

Θα κάνεις τον fragma να κλαίει τώρα, έχει φάει το ιντερνετ να βρει το τηλέφωνο της...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.