Futuristic Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2006 Εχω εγκαταστήσει έναν διπύρηνο 4400+ αλλά έχω πρόβλημα με τα windows. Μερικές φορές δεν μου βλέπει το cpuclock τον δεύτερο πυρήνα, ποτέ δεν δούλεψε το cool & quiet καθώς επίσης τρώει και διάφορα κολήματα!!! Έχω εγκαταστήσει έναν driver από το site της AMD αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι το έκανα σωστά.Τι ακριβώς πρέπει να κάνω;
Futuristic Αύγουστος 24, 2006 Author #3 Αύγουστος 24, 2006 Παιδιά HELPPPP!!!! τίποτα δεν έγινε. Τα windows βλέπουν μόνο τον ένα πυρήνα. Σε κάποια στιγμή είδαν 2 και μετά οταν έκανα reboot χωρίς να πειράξω τίποτα βλέπουν πάλι έναν μόνο!!!!!!!! Τι να κάνω;
Futuristic Αύγουστος 24, 2006 Author #5 Αύγουστος 24, 2006 Ναι ετσι ειναι αλλα στους processors μου δείχνει έναν μόνο!!!!!!!!!!
Chosen Αύγουστος 24, 2006 #6 Αύγουστος 24, 2006 Στον Device Manager, στον υπολογιστή, σου λέει "ACPI Multiprocessor PC" ή όχι;
spc Αύγουστος 24, 2006 #7 Αύγουστος 24, 2006 Αρχική απάντηση από Chosen Στον Device Manager, στον υπολογιστή, σου λέει "ACPI Multiprocessor PC" ή όχι; Καταλαβαίνω ότι στην μεγαλοαλυσίδα Super Market έχετε δουλειά αλλά κάντε ένα κόπο να διαβάζετε και τα προηγούμενα post πριν απαντάτε.Λειτουργικό - ΧP;Μητρική - Τελευταίο BIOS;OC ;Οδηγοί μητρικής - Τελευταίοι;Εγκατάσταση - ''Καθαρή'';
Futuristic Αύγουστος 24, 2006 Author #8 Αύγουστος 24, 2006 Εγκατάσταση καθαρή. Βιοs τελευταίο. ΟC OXI!!!! οδηγοί τελευταίοι. XP.και λέει acpi multiprocessor
spc Αύγουστος 24, 2006 #9 Αύγουστος 24, 2006 Αρχική απάντηση από Futuristic Εγκατάσταση καθαρή. Βιοs τελευταίο. ΟC OXI!!!! οδηγοί τελευταίοι. XP.και λέει acpi multiprocessor Αν είναι όλα έτσι και ''χάνει'' τον 2ο πυρήνα, μόνο hardware πρόβλημα μπορώ να σκεφτώ (cpu είναι συνήθως το τελευταίο που ''πεθαίνει'' αλλά πάλι μνήμες να δημιουργούν το πρόβλημα είναι λίγο απίθανο - ίσως μητρική (όχι πως ''κολλάει'' και αυτό πολύ)).Ρυθμίσεις BIOS υποθέτω ΟΚ (aka default - χωρίς καμία ''περίεργη'' ρύθμιση) ;Αν και δεν μου ''κολλάει'', άντε και να δοκιμάσεις να βγάλεις τα πάντα από πάνω από την μητρική (και cpu), να κάνεις clear cmos και να ξαναβάλεις μόνο ram + vga (που να ξέρεις ότι είναι οκ) για ένα τελευταίο τεστ πριν το RMA.
OverFlow Αύγουστος 24, 2006 #10 Αύγουστος 24, 2006 Ειναι bug(μαλλον)της MSI.Σ'ενα παρομοιο συστημα μου εκανε τα ιδια που κανει και το δικο σου.Οταν ανοιγε το ΡC(από σβηστό) τον εβλεπε τον χ2 μια χαρα,αλλα οταν γινοταν restart,τον εβλεπε μονοπυρηνο.
spc Αύγουστος 24, 2006 #11 Αύγουστος 24, 2006 Αρχική απάντηση από OverFlow Ειναι bug(μαλλον)της MSI.Σ'ενα παρομοιο συστημα μου εκανε τα ιδια που κανει και το δικο σου.Οταν ανοιγε το ΡC(από σβηστό) τον εβλεπε τον χ2 μια χαρα,αλλα οταν γινοταν restart,τον εβλεπε μονοπυρηνο. Αν ειναι η NEO 4 που έχει στην υπογραφή του μου κάνει λίγο εντύπωση γιατί δεν θυμάμαι να κάνει τέτοια περίεργα...
Dagalidis Αύγουστος 24, 2006 #12 Αύγουστος 24, 2006 Οντως είναι κάπως περίεργο το πρόβλημα. αλλά μάλλον πρέπει να είναι θέμα μητρικής και ΟΧΙ επεξεργαστή.Μήπως κανένα δεύτερο πέρασμα με BIOS UPDATE λύσει το πρόβλημα ?
Futuristic Αύγουστος 24, 2006 Author #14 Αύγουστος 24, 2006 Αυτο ακριβώς συμβαίνει που λέει ο overflow!!!!!!
nicksoti Αύγουστος 24, 2006 #15 Αύγουστος 24, 2006 Xp pro ή Home; Sp2 έχεις βάλει; Αν και φαίνεται για κάποιο πρόβλημα bios. Για δοκίμασε κανα clear cmos.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.