Jump to content

προβλημά με Outlook

disssconected

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από o polonos

πρεπει να βαλεις των κωδικο που βαζεις για να μπεις στο internet (αυτο που σου εδωσε ο provider σου πχ forthnet):flower:

Δεν γίνεται τίποτα....:getlost::wall: :wall: :wall: :rant: Κάτσε ποιον ακριβώς κωδικό εννοείς? που μπορώ να τον βρώ? Έψαξα διάφορα χαρτια της Forthnet, δεν βρήκα κάτι...

Αρχική απάντηση από Chosen

Για δοκίμασε στο όνομα χρήστη να βάλεις ολόκληρο το email σου.

Τίποτα δυστυχώς....μήπως να μου λέγατε τι ακριβώς να έβαζα στο πεδίο ''διακομιστής εισερχόμενης/εξερχόμενης αλληλογραφίας''? (για Λογαριασμό yahoo.gr ετσι...).

Αρχική απάντηση από disssconected [Χθες, στις 23:50]

Δεν γίνεται τίποτα....:getlost::wall: :wall: :wall: :rant: Κάτσε ποιον ακριβώς κωδικό εννοείς? που μπορώ να τον βρώ? Έψαξα διάφορα χαρτια της Forthnet, δεν βρήκα κάτι...

οταν εβαλες internet δεν σου εδοσαν usarname και password??? λοιμπον αυτα ακριβος πρεπει να βαλεις δοκιμασε αυτα που εβαλα στην εικονα και αν και παλι τπτ εδω ειμαστε

post-4643-1416072746,5191_thumb.jpg

W8....λοιπόν...στο incoming mail server θα βάλω mail.yahoo.CO.UK ή .GR? (yahoo.gr έχω κάνει...). Το ίδο ισχύει και για το outgoing mail server...τι κατάληξη να βάλω? Μετά...στο user name και στο password να βάλω αυτά που βάζω για να μπώ στον λογαριασμό yahoo.gr? δεν βρήκα κάποιον κωδικό που να μου έδωσε η forthnet...στα more settings αλλάζω τίποτα? (συγγνώμη που σας πρήζω τα νεύρα...:o :o )

Αρχική απάντηση από disssconected [Σήμερα, στις 15:56]

W8....λοιπόν...στο incoming mail server θα βάλω mail.yahoo.CO.UK ή .GR? (yahoo.gr έχω κάνει...). Το ίδο ισχύει και για το outgoing mail server...τι κατάληξη να βάλω? Μετά...στο user name και στο password να βάλω αυτά που βάζω για να μπώ στον λογαριασμό yahoo.gr? δεν βρήκα κάποιον κωδικό που να μου έδωσε η forthnet...στα more settings αλλάζω τίποτα? (συγγνώμη που σας πρήζω τα νεύρα...:o :o )

αυτο με πρασινο βελος βαζεις ως username και με κοκκινο ως password. Και κατάληξη βαλε .CO.UK. ελπιζω να σε φωτησα! :cool: :cool:

post-4643-1416072747,6007_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 23:47]

Το username/password για την σύνδεση internet και αυτό για το email, είναι δυο διαφορετικά πράγματα.

νομιζω οτι κανεις λαθος http://www.otenet.gr/hd/

"Στην παρακάτω καρτέλα συμπληρώστε το πεδίο Your Name με το Ονοματεπώνυμό σας, το πεδίο E-mail Address με την e-mail διεύθυνσή σας (είναι της μορφής username@OTENET.gr), συμπληρώνετε επίσης τα πεδία User Name και Password με το User name (Όνομα χρήστη) και το Password (Κωδικός πρόσβασης) της dial up σύνδεσής σας.

και το Password (Κωδικός πρόσβασης) της dial up σύνδεσής σας.

Αυτό ισχύει μόνο στην περίπτωση που έχεις email από τον internet provider και μόνο όταν ο παροχέας χρησιμοποιεί κοινά credentials για την σύνδεση και το email. Η συζήτηση εδώ έχει να κάνει με την χρήση Outlook για email Yahoo.

Ο γενικός κανόνας είναι ότι αυτά τα δυο είναι ξεχωριστά πράγματα, απλά τυχαίνει και μερικοί παροχείς τα συνδέουν (για ευκολία?)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.