g_0x Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2006 πως θα μπορουσε να ανοιγει το firefox οταν μου λεει οτι εχω μειλ αντι λοιπον να μου ανοιγει τον ΙΕ μιας και αυτον δε τον χρησιμοποιω καθολου.???αν ξερει κανεις να πει γιατι απο τα σετινγκς δεν ωρηκα τιποτε...
d0t Αύγουστος 24, 2006 #2 Αύγουστος 24, 2006 νομιζω ειναι μια ρυθμιση που διαλεγεις κατα την εγκατασταση και μετα δεν μπορεις να το αλλαξεις... το ψαχνω κι εγω, η πιο ευκολη λυση ειναι η επανεγκατασταση του προγραμματος
schumifer Αύγουστος 24, 2006 #3 Αύγουστος 24, 2006 Λογικά ανοίγει τον προκαθορισμένο. Μήπως ξέχασες να κάνεις την αλεπού προκαθορισμένο φυλλομετρητή?
o polonos Αύγουστος 24, 2006 #4 Αύγουστος 24, 2006 μπορεις πολυ ευκολα να το ρυθμησεις απλα να πας στα εργαλια>επιλογες και στην πρωτη καρτελα ειναι δευτερη επιλογη τσεκαρε το κουτακη και κανε ενα restart το firefox και την επωμενη φορα που θα το τρεξεις θα σου δωσει την επιλογη αν το θελεις για domain browser;)
g_0x Αύγουστος 24, 2006 Author #5 Αύγουστος 24, 2006 τελικα οντως δεν τον είχα για βασικο browser.και το καλο είναι οτι αν είναι ήδη ανοικτός το google mail το ανοιγει σαν καρτελα και όχι ξεχωριστο παραθυρο browser.ευχαριστώ πολυ!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.