Jump to content

Το google talk ανοιγει τον IE

g_0x

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

πως θα μπορουσε να ανοιγει το firefox οταν μου λεει οτι εχω μειλ αντι λοιπον να μου ανοιγει τον ΙΕ μιας και αυτον δε τον χρησιμοποιω καθολου.???

αν ξερει κανεις να πει γιατι απο τα σετινγκς δεν ωρηκα τιποτε...

νομιζω ειναι μια ρυθμιση που διαλεγεις κατα την εγκατασταση και μετα δεν μπορεις να το αλλαξεις... το ψαχνω κι εγω, η πιο ευκολη λυση ειναι η επανεγκατασταση του προγραμματος

Λογικά ανοίγει τον προκαθορισμένο. Μήπως ξέχασες να κάνεις την αλεπού προκαθορισμένο φυλλομετρητή?

μπορεις πολυ ευκολα να το ρυθμησεις απλα να πας στα εργαλια>επιλογες και στην πρωτη καρτελα ειναι δευτερη επιλογη τσεκαρε το κουτακη και κανε ενα restart το firefox και την επωμενη φορα που θα το τρεξεις θα σου δωσει την επιλογη αν το θελεις για domain browser;)

τελικα οντως δεν τον είχα για βασικο browser.και το καλο είναι οτι αν είναι ήδη ανοικτός το google mail το ανοιγει σαν καρτελα και όχι ξεχωριστο παραθυρο browser.

ευχαριστώ πολυ!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.