nickthegreek Αύγουστος 27, 2006 #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2006 H καλύτερη προστασία για ipod και γενικότερα για gadgets (πχ psp, gps κτλ) είναι το invisible shield. https://www.shieldzone.com/. Στέλνουν δωρεάν στην Ελλάδα σε 6-8 μέρες, πληρώνεις με paypal και εγγύηση μία ζωή. Φανταστείτε ότι αν το στείλεις για σερβις και πρέπει να βγάλεις το αυτοκόλλητο σου ξαναστέλνουν νεο χωρίς καμία χρέωση. Ασε που σου δίνουν τα λεφτά πισω αν δεν ικανοποιηθείς (μεσα σε 30 μέρες). Εγώ ένα τέτοιο θα παραγγείλω. Δείτε τα βιντεάκια και θα πάθετε πλακα. Το χτυπάν με κλειδί και δεν παθαίνει τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strategos Αύγουστος 27, 2006 #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2006 ναι το ξερω, αλλα αντε να το βρεις και πληρωσεις με Paypal. Παντως και τα σιλικονης καλα ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Αύγουστος 30, 2006 #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2006 Αυτο εδω τι σας λεει? ιν τερμς οφ βαλιου Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Αύγουστος 30, 2006 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2006 lol... iPocket? Χμ... Εισαι σίγουρος? Γιατι δεν κάνεις οικονομία λιγακι να παρεις το iPod να τελειωνεις? Καλύτερο ήχο δεν εχεις ξαναακούσει. Δεν είναι μονο το design... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Αύγουστος 30, 2006 #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2006 Aν θές κατι διαφορετικό, κοιτα αυτοhttp://www.pixmania.com/gr/gr/174297/art/supportplus/mp3-player-q-be-512-mb-ao.htmlΤο εχω δεί απο κοντά και είναι σαν ενα μικρό κυβακι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Αύγουστος 30, 2006 #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2006 Αρχική απάντηση από jogi [Σήμερα, στις 01:55] lol... iPocket? Χμ... Εισαι σίγουρος? Γιατι δεν κάνεις οικονομία λιγακι να παρεις το iPod να τελειωνεις? Καλύτερο ήχο δεν εχεις ξαναακούσει. Δεν είναι μονο το design... αν ειμαι σιγουρος γιατι? εχει μιση τιμη απτο ipod και το πιο βασικο ραδιοφωνο. Ο ηχος ειναι τοσο χαλια?, γιατι αν θελω να ακουσω συναυλια παω στο μεγαρο Το μονο περιεργο που βλεπω να παιζει ισως ειναι η εγγυηση, οπου στην σελιδα τους βπεπω πολυ οργανωση για το rma k κυλιομενα γραμματα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.