Jump to content

Αγορα mp3 player...

carlitofj

Recommended Posts

Παιδια βρισκομαι κοντα στην αγορα ενος mp3 player αλλα δν ξερω τι ακριβως...μπορω να διαθεσω μεχρι και 200Ε και θα ηθελα να μν ειναι κατω απο 1gb!!!Περιμενω τις προτασεις σας.

Σήμερα που ήμουν ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ είδα αυτο της sony στα 200 με 20αρη σκληρό:

sony NW-HD5

http://www.sony.gr/view/ShowProduct.action?product=NW-HD5&productsku=NWHD5R.EU8&site=odw_el_GR&pageType=Overview&category=PAW+Network+Walkman

Είναι προηγούμενο μοντέλο βέβαια.

Αρχική απάντηση από NTEMIAN [Σήμερα, στις 22:50]

Μα συγκρίνοντε τα 2gb με τα 20gb του sony?’σε που έχει δυνατότητα να αποθηκεύσει και αρχεία εικόνας και δεδομένων εκτός απο mp3.

lol.......άλλη χάρη έχει το ένα και άλλη το άλλο :p Εμένα προσωπικά μου αρέσει το ipod :D

Ψάε λίγο σε site για αγορές e-shop,plaisio κ.τ.λ.

Για μεγάλη ποικιλία mp3 θα βρεις εδώ :)

Θα ακούσεις πάρα πολλές γνώμες..Γνώμη μου πάνε σε ένα μαγαζί δες τα απο κοντά και διάλεξε. Μετά ψαξε να δεις ποιος το έχει φτηνότερα. Εμένα προσωπικά μου αρέσει το ipod. Tο θεωρώ μακραν το ποιο όμορφο απο τα άλλα. Πολλοί θα πουν για την χωριτικότητα. Οκ αλλα πιστεύω ότι σε 2gb χωράω αρκετα τραγουδια που θα με συνοδεύουν αρκετές ώρες.

Ειπαμε μην ειναι και ολοκληρο θηριο...Αυτο της Sony μου φαινεται πολυ μεγαλο...Ασε μην το βαλουμε στην τσεπη και παθουμε και καμια ζημια.Δεν ειμαστε για τετοια.Εμενα προσωπικα μου αρεσει πολυ το ipod αλλα νομιζω οτι ειναι πραγματικο κλεψιμο(δε νομιζω να εχω αδικο).

Eχω δει και το συγκεκριμενο της Samsung και μου αρεσε πολυ.Ξερει κανεις τπτ γι'αυτο?

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Catalog_Id=15&Secton_id=957&Product_Id=340733

Δεν σε υποχρεωσε κανεις να παρεις ipod:) Kαι εγώ πιστεύω ότι τα λεφτά που ζητάει είναι πολλά για αυτά που προσφέρει. Αλλα το design, το ονομα κτλ πληρώνονται πως να το κάνουμε. Και όμως βλέπεις που παρόλο είναι πολύ πιο ακριβό απο τα άλλα mp3 players χωρίς να έχει κάποιες έξτρα λειτουργείες όπως άλλα (πχ ενσωματομένο radio tuner) είναι πρώτο στις πωλήσεις..

ΥΓ Δεν έχω πιάσει πιο ελαφρύ mp3 player απο το ipod.

Αρχική απάντηση από carlitofj [Σήμερα, στις 23:28]

Eχω δει και το συγκεκριμενο της Samsung και μου αρεσε πολυ.Ξερει κανεις τπτ γι'αυτο?

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Catalog_Id=15&Secton_id=957&Product_Id=340733

Δεν στο προτείνω, γιατί μόλις το πιάσεις, το παίξεις και το βάλεις και μια φορά στην τσέπη σου θα γεμίσει με δαχτυλιές και θα σου βγαίνει η πίστη για να δεις τι πας να επιλέξεις απ το menu :TD:

Το έχω αυτό της Samsung, όσο για τις δαχτυλιές που λέει ο

$pIdy_mc ναι ισχύει αλλά μόνο καλαίσθητα, η οθόνη πάντα φαίνεται. Το μόνο "ελλάτωμα" είναι οτι πρέπει να συνηθίσεις τα ορισμένα από τα κουμπιά του, που είναι αφής. Κατά τα αλλά είμαι ευχαριστημένος προς το παρρόν :)

Και γω με ipod nano 2GB(μαύρο κιόλας) πιστεύω είσαι ΟΚ. Πάμε στα 210 ευρώπουλα όμως.

Απ την άλλη και το Samsung που είδες βλέπω ότι έχει 35 ώρες αυτονομία μπαταρίας ενώ το ipod έχει 14!!!

Αλλά και πάλι ipod ψηφίζω! Είναι επανάσταση το εργαλείο!!!

Μπορει να ειναι επανασταση το ipod αλλα νομιζω πως το samsung ειναι πιο ωραιο...Ετσι τουλαχιστον φαινεται απο την εικονα!Ειδικα τα πληκτρα αφης με τρελαινουν λιγο:D !

Όντως τα πλήκτρα αφής είναι κάτι πολύ θετικό και σημαίνει αντοχή στο χρόνο!

Έχε όμως και υπόψη σου ότι η Apple και συγκεκριμένα το itunes κατέχει το 80% περίπου της παγκόσμιας μουσικής Ιντερνετικής αγοράς(Μέχρι τώρα τουλάχιστον). Δηλαδή μέσω itunes βρίσκεις μουσική που άλλοι μπορεί να μη βρίσκουν(εύκολα τουλάχιστον).

Κοίτα για το Samsung δίνει διαστάσεις 42,2- 89.8 -11,4mm

Το ipod παίζει στα 40- 90 -6,9 mm και βάρος 42gr

Για μένα το καλύτερο είναι όπως είπε και παραπάνω ο nickthegreek είναι να πάς να τα δεις από κοντά, να τα βάλεις στα χέρια, σου να "παίξεις" μαζί τους! Τότε πιστεύω θα καταλάβεις τι ζητάς.

Όσων αφορά για την τσέπη που λες μη το βάλεις και πάθει τίποτα κτλ, υπάρχουν θήκες ειδικές και σε διάφορα χρώματα που το προστατεύουν απ οτιδήποτε. Για να μη πω και ένα κάρο άλλα αξεσουάρ που κυκλοφορούν συγκεκριμένα για το ipod.

Να ξέρεις βέβαια πως τα ipod είναι πολύ ευαίσθητα και πρέπει να το προσέχεις σαν τα μάτια σου αν το πάρεις !!!!!

Ένας φίλος μου πήρε το ipod 60 GB Shuffle 500 και μέχρι τώρα του έχει χαλάσει δύο φόρες, επειδή δεν το προσέχει όπως πρέπει.....:X:

shuflle 60gb δεν υπαρχει , με 220 euro υπαρχει το νανο 4gb απο www.papasotiriou.gr και για τις γρατζουνιες παρε τα νανο tubes ειναι 5 θηκες σιλικονης με 30 ευρω οι οποιες εμενα με εικοναποιησαν αφου δουλευει μια χαρα χωρις να τις βγαλω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.