anubis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2006 για ριξτε ιδεες. Το ιδιο το εχω δει και σε αλλα μηχανακια. Δεν εχει σχεση που λεει "FEAR". Link to comment Share on other sites More sharing options...
anubis Αύγουστος 23, 2006 Author #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2006 και για του λογου το αληθες ...................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Αύγουστος 23, 2006 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2006 Το σύστημα είναι overclocked? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anubis Αύγουστος 23, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2006 οχι, οχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Αύγουστος 23, 2006 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2006 Χαλασμενη ραμ?Υψηλη θερμοκρασια ισως.Δοκιμασετην με το memtest και δες αν βγαζει errors. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anubis Αύγουστος 23, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2006 δυστυχως πρεπει να δοκιμασω καθε μια απο τις 4 μνημες μου ξεχωριστα. Θα βαζω μια μνημη καθε φορα για να δω με ποια μου δημιουργει το προβλημα (που δε συμβαινει παντα) και οταν την εντοπισω θα την τσεκαρω με το memtest Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Αύγουστος 23, 2006 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2006 Τρεξε το memtest και με τις 4 για να δεις αν οντος φταιει η μνημη και μετα κανε αυτο που λες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
disssconected Αύγουστος 28, 2006 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2006 ώπα στάκα λίγο....αυτό μου το βγάζει και εμένα στο λαπτοπ....επειδή δεν έχω πολύ μνήμη...δεν το έχω παρατηρήσει στο main pc μου αλλά στο λαπτοπ είναι συχνό φαινόμενο μετά απο κάποια εφαρμογή αλλα κυρίως παιχνίδι........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Αύγουστος 28, 2006 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2006 1-2 μου έρχονται στο μυαλό: μνήμες και βλαμένοι drivers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anubis Αύγουστος 29, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2006 δεν εχω κανει ακομα τα τεστ που λεγαμε γιατι δεν το παρουσιαζει σε ολα τα παιχνιδια-προγραμματα. Στα FIFA2005, San Andreas, Silent Hunter πχ, δεν το βγαζει σε καμμια περιπτωση! Μεχρι στιγμης μονο στα FEAR και Condemned το βγαζει. Οσο για ποσοτητα μνημης εχω αρκετη πιστευω Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Αύγουστος 29, 2006 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2006 Είναι αστάθεια μνήμης. Είμαι 90% σίγουρος πως στο memtest θα βγάλει πολύ σφάλμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.