Jump to content

Aποδειξη για mp3player απο plaisio. Παρακαλώ..

nickthegreek

Recommended Posts

λες να παω να τους το πω spc? Αν υπάρχει έστω και μία περίπτωση να μπορώ να βρω το δικιο μου με το s/n δεν έχω πρόβλημα να κάνω και φασαρία για να μπουν στον κόπο να το ψάξουν..Γίνεται όμως στα σίγουρα? Αν μιλήσω με το INKA λες να μπορέσουν να με βοηθήσουν?

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply

ρε καπου ο γοριλακος ανεφερε σε ενα αλλο θρεντ οτι μπορουνε να σου βγαλουνε αντιγραφο αποδειξης.δε θυμαμαι ποιο ηταν να στο επισηναψω και αποτι καταλαβα ο γοριλακος πρεπει να εχει κατι σε μαγαζι.οποτε το παλικαρι κατι ξερει παραπανω.

ρε σου ειπα παντως μιλα με ινκα.μην εισαι χαζος.99Ε τζαμπα?

ασε που και εγω ειχα ενα mp3 και ειχε σβηστει το σ/ν γιατι ηταν σε αυτοκολλητο και οχι σφραγισμενο και το εστειλα στην εταιρια και μου το εδωσε πισω γιαυτο το λογο χωρις να το φτιαξει.νομιζω και εγω μ...κια εκανα γιατι ασχετα απο το σ/ν το προιον ηταν της εταιριας....τεσπα.μη μασας.ετσι καποιοι κεδιζουνε φραγκα και κανουνε περιουσιες επειδη ολοι οι αλλοι δε ξερουμε τα δικαιωματα μας.

θα το κυνηγήσω...Χρόνο έχω. Και δεν είναι για τα λεφτά...

Αντιγραφο αποδειξης πραγματι μπορουν να βγάλουν αλλα ούτε θυμάμαι πότε το πήρα ούτε η αρχική απόδειξη ήταν επώνυμη. Ηταν απλή απόδειξη "πελάτη λιανικής".

Αρχική απάντηση από nickthegreek

λες να παω να τους το πω spc? Αν υπάρχει έστω και μία περίπτωση να μπορώ να βρω το δικιο μου με το s/n δεν έχω πρόβλημα να κάνω και φασαρία για να μπουν στον κόπο να το ψάξουν..Γίνεται όμως στα σίγουρα? Αν μιλήσω με το INKA λες να μπορέσουν να με βοηθήσουν?

Τυπικά θες την απόδειξη.

Αλλά αν υπάρχει οργάνωση (και νομίζω ότι το Πλαίσιο την έχει) και καλή θέληση (και αυτό το έχει σίγουρα) βρίσκεται άκρη.

Αρχική απάντηση από dellman

ΠΑς με τη συσκευασία και το mp3 στο Πλαίσιο και εξηγείς ότι έχασες την απόδειξη. Θα βρεθεί λύση...

Αυτό ακριβώς. ;)

Αρχική απάντηση από nickthegreek [Σήμερα, στις 14:35]

θα το κυνηγήσω...Χρόνο έχω. Και δεν είναι για τα λεφτά...

Αντιγραφο αποδειξης πραγματι μπορουν να βγάλουν αλλα ούτε θυμάμαι πότε το πήρα ούτε η αρχική απόδειξη ήταν επώνυμη. Ηταν απλή απόδειξη "πελάτη λιανικής".

ΤΙ θα το κυνηγήσεις ? Κάνε αυτό που σου είπα και τέρμα. Είναι απλά τα πράγματα γιατί πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό?

Πηρα ρε παιδια στο KEΠΚΑ σήμερα το πρωι και μου είπαν ότι αφου δεν έχω την αποδειξη δεν μπορω να κανω τίποτα. Πριν κατέβω υπάρχει κανα άλλος οργανισμος απο τον οποίο μπορώ να ενημερωθώ?

Δεν βλέπω να γίνεται τίποτα ρε παιδιά. Και να κατεβω στο κεντρο οι του πλαισιο τα ίδια θα μου πουνε..

edit Αυτό με το s/n μου είπαν οτι δεν μπορει να γίνει. Και στο πλαισιο και στο ΚΕΠΚΑ.

Μήπως τρομπάρουν λίγο στο ΚΕΠΚΑ? Όταν δούλευα σε ένα κομπιουτερομάγαζο και ερχόταν κάποιος με μια συσκευή για αντικατάσταση δεν έδινα ιδιαίτερη σημασία στην απόδειξη (και αν δεν είχε δε με ένοιαζε) το σ/ν κοιτούσα αν αγοράστηκε από το κατάστημα και πότε, για να δω αν το κάλυπτε η εγγύηση, εκτός αν χωρίς την απόδειξη σε θεωρούν ελαφροχέρη

Αρχική απάντηση από dellman

Πήγες στο Πλαίσιο? ¨Εκανες αυτό που σου πα?

Μα δεν θέλει ο άνθρωπος!

Με το ζόρι δλδ;

Αν δεν φτάσει τις 100 απαντήσεις το thread και τις 10+ σελίδες, δεν κουνάει λέμε!

:p

πηγα. Τους το πηγα με το κουτι. Τους παρακάλεσα. Τους είπα μήπως με το s/n. Μου λενε αν δεν έχεις απόδειξη δεν μπορουμε να κανουμε τίποτα....To ίδιο είπε και ο προισταμενος όταν ζητησα να μιλήσω μαζί του.

@spc :p

Αρχική απάντηση από nickthegreek [Σήμερα, στις 12:02]

πηγα. Τους το πηγα με το κουτι. Τους παρακάλεσα. Τους είπα μήπως με το s/n. Μου λενε αν δεν έχεις απόδειξη δεν μπορουμε να κανουμε τίποτα....To ίδιο είπε και ο προισταμενος όταν ζητησα να μιλήσω μαζί του.

@spc :p

και στο ελεγα εγω:whistling :whistling Το ιδιο ειχα και εγω. Λυπαμαι που δεν καταφερες τπτ:bye: :bye: :bye:

@@ια... Όοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολες οι σοβαρές εταιρίες (WD, Seagate, APC κλπ) πως ξέρουν πότε πουλήθηκε το τάδε προϊόν, και σου κάνουν RMA χωρίς απόδειξη και χωρίς να ζητήσουν απόδειξη αγοράς κλπ? Απλά βαρεμάρα και ανοργανωσιά του Πλαίσιο (και του κάθε Πλαίσιο) είναι αυτό

Εγώ πάντως είχα αλλαξει καρτα μνήμης χωρίς απόδειξη. Απλώς θυμόμουν περίπου πότε την αγόρασα και την ψάξανε, βρήκανε 2-3 την ίδια μερα και υποθέσανε ότι η μία θα ειναι η δικιά μου. S/N δεν κοιτάξανε πουθενα. Βασικα καλούς τρόπους θέλει και να το παίξεις και λίγο χαζούλης!!!!

παιδες σε μικρο μαγαζι στη θεσσαλονικη(σε σχεση με το μεγεθος του πλαισιου) πηγα τη 9550 που μου καηκε απο λαλακια δικια μου. η αποδειξη ειχε αλοιωθει και δε βλεποταν και δε τους την εδειξα καν.τα παιδια την πηρανε και τη στηλανε πισω στην αντιπροσωπεια και σε 20εργασιμες ειχα νεα καρτα που την εχω σκισει μεχρι σημερα.μια χαρα γινεται.τωρα αν το πλαισιο βαριεται.

Και κατι αλλο.Αν ρε μαγκες εγω την αποδειξη την εβαλα για την εφορια να εχω και καμια επιστροφη φορου πως δηλαδη θα τους την γυρισω στο πλαισιο?αφου θα την εχω δωσει την εφορια.παπαριες σου λενε μου φενεται.

Αρχική απάντηση από g_0x [Σήμερα, στις 16:39]

παιδες σε μικρο μαγαζι στη θεσσαλονικη(σε σχεση με το μεγεθος του πλαισιου) πηγα τη 9550 που μου καηκε απο λαλακια δικια μου. η αποδειξη ειχε αλοιωθει και δε βλεποταν και δε τους την εδειξα καν.τα παιδια την πηρανε και τη στηλανε πισω στην αντιπροσωπεια και σε 20εργασιμες ειχα νεα καρτα που την εχω σκισει μεχρι σημερα.μια χαρα γινεται.τωρα αν το πλαισιο βαριεται.

Είπαμε: Αν υπάρχει οργάνωση και θέληση όλα γίνονται.

Αρχική απάντηση από g_0x [Σήμερα, στις 16:39]

Και κατι αλλο.Αν ρε μαγκες εγω την αποδειξη την εβαλα για την εφορια να εχω και καμια επιστροφη φορου πως δηλαδη θα τους την γυρισω στο πλαισιο?αφου θα την εχω δωσει την εφορια.παπαριες σου λενε μου φενεται.

U know φωτοτυπία; :p

Αρχική απάντηση από g_0x

Και περιμένεις από την απόδειξη του πλαισίου να δεις άσπρη μέρα από την εφορία;;;;;;;;;;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.