Jump to content

aDsl Vivodi και πάγια τέλη ΟΤΕ

BanOr

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα.

Τι λέει?Ζεστη,ε?

λοιπον..Ωρα να σας ρωτήσω...

Έχω συνδεση DSLnet 1024/256 απο Vivodi και το κόστος είναι στα 55 ..μεχρι εδω εγώ είμαι οκ...αλλά καπου εδώ μπαίνει και το θέμα ΟΤΕ στην μέση...που λέει οτι τα τέλη είναι 120 ..

[p]Ώρα να σας αναλυσω...

1.1 Κλήσεις

5-6 κλήσεις..____________________________________ 3,22

1.2 Εφάπαξ και Περιοδικά τέλη

1.2.1 ΤΕΛ.ISDN2 ΒΑΣ.ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΗΣ 31.80 19%

1.2.2 ΠΑΓΙΑ ΤΕΛΗ ADSL ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ(Π3) 65.80 19%

Συνολο Εφάπαξ και Περιοδικών τελών(χωρίς Φ.Π.Α)____97,60

’λλα τέλη Λογαριασμου

μπλα μπλα...

Γ.Σύνολο Φ.Π.Α _________________________________ 19,15

Και ρωτάω τί πρεπει να κόψω στον ΟΤΕ?Τα παγια τέλη adsl τι είναι ακριβώς αφού μπάινω με vivodi..???:help:

δε με λες ρε παλικαρε γιατι τωρα αρχισω και φρικαιρνω.εχω κουτι απο βιβοντι.υποτιθεται οτι ολα ειναι μεσα για τρεις μηνες.λες να μου ερθει κανας λογαριασμος για κερατιατικα?

Η συνδεση μου είναι απεριοριστου χρόνου..Μηπως για αυτό??

g_0x περιμενε να μας απαντήσουν οι "μαστορες"

κατσε.αφου πληρωνεις στη βιβοντι 55Ε καθε μηνα.ο ΟΤΕ τι θελει και ανακατεβεται?αφου τα λεφτα τα δινεις στη βιβοντι και μετα αυτη τα δινει στον ΟΤΕ.Θελει να σου τα παρει διπλα?

και παλι υποτιθεται οτι η κυρια βιβοντι μπαινει στον κοπο να σου κανει τη γραμμη dsl και οχι να τα πληρωσεις εσυ....αυτο νομιζω...

παντως για πες για το κουτι το δικο μου.υπαρχει περιπτωση να πληρωσω τιποτε κερατιατικο?εχεις ακουσει καμια περιπτωση τετοια?

στον ΟΤΕ πληρονετε την γραμμη και στην vivodi πληρονετε την συνδεση. Μα καλα δεν σας τα ειπαν??

υποτιθετε οτι στο κουτι που περνω είναι ολα μεσα πληρωμενα.μετατροπη, γραμμη, προσβαση. το ιδιο και στα παγια.δεν γινεται να πληρωνει ο αλλος 55Ε και να παιρνει μονο τη προσβαση.και οσους ρωτησα μου ειπανε οτι ολα είναι μεσα.καμια αλλη επιβαρυνση.

εγω ξερω γιατι ρωτησα σημερα οτι στα προπληρωμενα πακετα πληρονεις Α)των παροχεα σου και Β)των πΟΤΕ για την γραμμη. Τωρα στην δικη σας περηπτωση μπορει να παιζει τπτ αλλο (που δεν νομιζω)

δηλαδη τι κοστος θα μου ερθει στο λογαριασμο περιπου?μπορεις να με διαφωτισεις γιατι χανω τη γη κατω απο τα ποδια μου τωρα...

g_0x μην τρομάζεις... Δεν θα σου ρθει τίποτα. Ο BanOr έχει δικιά του γραμμη στον οτε και παροχέα vivodi... Στο dslcube ειναι όλα προπληρωμένα...

!!!!! Ρε παιδιά μην με ανχόνεται, γιατί έχω προπληρωμένο πακέτο Vivodi !!!

Ρώτησα πάντως πριν πάρω το πακέτο και μου είπαν ότι δεν θα πληρώνω tpt για το διάστημα των 5 μηνών που είναι το προπληρωμένο μου....

αυτο λεω ρε παιδες και εγω.ολα μεσα είναι.και ο BanOr παντως δε θα επρεπε να πληρωσει.ας χτυπησει ενα τηλεφωνακι σε βιβοντι και οτε καλυτερα.

στα πακετα,εκτος των χρηματων που προπληρωνεται,δεν πληρωνεται ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!

απλα τσεκαρετε,μηπως σας υποχρεωνουν για περαιτερω διαμονη μετα τη ληξη του πακετου(πχ προπληρωσατε 6 μηνες,αλλα ειστε υποχρεωμενοι να συνεχισετε για 6 μηνες ακομα,με ΧΧΧ χρηματα)!

μετα τη ληξη του πακετου,αν δεν ζητησετε να κοπει η συνδεση εγκαιρα,μετατρεπεται σε αοριστου,με διαφορετικα δεδομενα σε καθε παροχεα! συνηθως,ειναι πιο ακριβα απο οτι πληρωσατε το πακετο βεβαια,αλλα εχετε το + οτι μπορειτε να τη διακοψετε οσο θελετε,κ οτι συνεχιζετε χωρις ουτε μια ημερα διακοπης ιντερνετ.

Αρχική απάντηση από antreas9 [Σήμερα, στις 09:56]

στα πακετα,εκτος των χρηματων που προπληρωνεται,δεν πληρωνεται ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!

Εξαρταται απο το πακετο! στην vivodi μπορει να μην πληρονεις τπτ αλλο αλλα στην ΟΤΕΝΕΤ πλεον πληρονεις και την γραμμη σου:D :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.