Astrix Σεπτέμβριος 26, 2006 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2006 πριν τρεξεις το παιχνιδι κλεισε οτι antivirus τρεχει εκεινη την στιγμη.... ειδικα αν εχεις norton antivirus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 26, 2006 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2006 μηπως εχεις αφησει κανα Vanderpool Tech. enable στο ΒΙΟΣ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 26, 2006 Author #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gkaVanderpool Tech Τι κάνει αυτό? Και γιατί θα πρέπει να το απενεργοποιήσω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 26, 2006 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2006 πανε στο ΒΙΟΣ της μητρικης στη πρωτη σελιδα εχει μια επιλογη με virtualization tech . για κανε το disable και δες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 26, 2006 Author #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2006 Βρε, το που θα το βρω ξέρω. Τι κάνει δεν ξέρω και ποιός ο λόγος να επηρεάζει το BF? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BILL5 Οκτώβριος 19, 2006 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2006 παιδια εχω και εγω προβλημα με το bf2 δεν μπενει κανενα patch απο το 1.1 μεχρι το 1.4 καμια λυση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Οκτώβριος 19, 2006 #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2006 To BF2 είναι τρομερά ευαίσθητο στο o/c... αν είσαι με overclocking, γύρνα σε default κάνε απεγκατάσταση και μετά πάλι εγκατάσταση...Αν δουλέψει, τότε μάλλον ήταν το o/c σου και σημαίνει ότι δεν είσαι σταθερός για bf2...Αν θέλεις να κάνεις μετά o/c να ξέρεις ότι αν έχεις εγκαταστήσει το bf2 με την cpu σου στα 3GHz (π.χ.) και δουλεύει, μόλις το πας 3.2GHz τότε δεν θα δουλέψει... θα πρέπει να κάνεις την εγκατάσταση στα 3.2GHz ξανά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Οκτώβριος 19, 2006 #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2006 Αρχική απάντηση από Jaco To BF2 είναι τρομερά ευαίσθητο στο o/c... αν είσαι με overclocking, γύρνα σε default κάνε απεγκατάσταση και μετά πάλι εγκατάσταση...Αν δουλέψει, τότε μάλλον ήταν το o/c σου και σημαίνει ότι δεν είσαι σταθερός για bf2...Αν θέλεις να κάνεις μετά o/c να ξέρεις ότι αν έχεις εγκαταστήσει το bf2 με την cpu σου στα 3GHz (π.χ.) και δουλεύει, μόλις το πας 3.2GHz τότε δεν θα δουλέψει... θα πρέπει να κάνεις την εγκατάσταση στα 3.2GHz ξανά... Επιεικώς.....υπερβάλεις. 1 χρόνο σε clockαρισμένο μηχάνημα-τα το έχω και δεν βγάζει κιχ. Από ξένα forums δεν προκύπτει κάτι τέτοιο, οπότε μένουμε στο ότι το BF2 - η καλύτερα η EA- απλά είναι απρόσμενο. O/ced ή όχι δεν παίζει ρόλο. Πρόβλημα ingame ναι, μπορεί να βγάλει λόγω o/c (Locks-restarts-CTD κτλ), αλλά ο wizard έχει πρόβλημα εγκατάστασης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 19, 2006 Author #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2006 Και ο Wizard! όταν το πάθαινε αυτό δεν είχε καθόλου o/c Η πλάκα είναι ότι με το 2142 δεν έχω κανένα πρόβλημα... Και είναι και κλοκαρισμένο του κερατά..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Οκτώβριος 19, 2006 #30 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2006 :OT: ’λλη αίσθηση να οδηγάς ένα τέτοιο Φοβερή κίνηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Οκτώβριος 19, 2006 #31 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2006 Όσον αφορά το o/c δεν το λέω επειδή μου ήρθε... το λέω από προσωπική εμπειρία δική μου σε 2 pc μου, αλλά και από φίλους δικούς μου...Αν δεν είναι έγκυρη η γνώμη μου υπάρχει και πιο επίσημη..."Overclocking: Battlefield 2 is sensitive to overclocking. If you've overclocked any components on your system and are having problems such as crashes, reboots and graphical anomalies, the first thing to do is set everything back to default speeds and try running the game. If you don't experience the same problems at default speed, or they're reduced in severity, then your overclock is the primary culprit. Either permanently reduce your overclock and/or increase cooling to regain stability. Don't assume that because other games run with stability at a particular speed that BF2 will do the same."http://www.tweakguides.com/BF2_3.htmlhttp://www.tweakguides.com/BF2_1.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Οκτώβριος 20, 2006 #32 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2006 Θα ξεκιναγε και θα ειχες προβλημα..................Αλλα θα ξεκιναγε πρωτα.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Οκτώβριος 20, 2006 #33 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2006 Αρχική απάντηση από Jaco"Overclocking: Battlefield 2 is sensitive to overclocking. If you've overclocked any components on your system and are having problems such as crashes, reboots and graphical anomalies, the first thing to do is set everything back to default speeds and try running the game. If you don't experience the same problems at default speed, or they're reduced in severity, then your overclock is the primary culprit. Either permanently reduce your overclock and/or increase cooling to regain stability. Don't assume that because other games run with stability at a particular speed that BF2 will do the same." Δεν λέει κάτι.Αυτό ισχύει σε οποιαδήποτε βαριά εφαρμογή. -Δεν τρέχει σε o/ced μηχάνημα; Βάλτο στο default και δες αν τρέχει...- ΤΟ BF2 δεν ανήκει σε καμιά έξτρα κατηγορία εφαρμογών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisnitro2000 Οκτώβριος 20, 2006 #34 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2006 αγαπητε φιλε αντιμετωπιζα το ιδιο προβλημα με το most wanted με εσωσε το εξης. Πηγαινε στον πινακα ελεγχου και κατεβασε απο τις επιλογες του ηχου την επιταχυνση υλικου μια η και δυο σκαλες.Εμενα επαιξε. Αυτο το προβλημα το αντιμετωπιzει και το san andreas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.