Wizard! Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2006 Μετά την εγκατάσταση εκ νέου του λειτουργικού, αφού έγινε αναβάθμιση και αλλαγή πλατφόρμας, δε μπορεί να παίξει το BF2. Συμπτώματα: Ξεκινάει, δείχνει το λογότυπο, κάνει spin το dvd, μαύρη οθόνη (full-screen) και επιστρέφει στο dekstop χωρίς καμμία αναφορά λάθους (ούτε στο event viewer) Ενέργειες: Patch 1.20 - τίποτα Patch 1.22 - τίποτα Patch 1.30 - τίποτα Uninstall - Reinstall - τίποτα Uninstall - Καθαρισμός registry/files - Install - τίποτα Software: Windows XP SP2, ATI Catalyst 6.8 (και με 6.7 δεν παίζει). Δεν τρέχει τίποτα άλλο (ούτε AV, ούτε FW) Καμμία ιδέα? :...: υ.γ.: Μην κάνετε ερωτήσεις για πειρατικές κόπιες, ή cracks κλπ... Δεν έχω προσβάλει κανένα στο forum (έτσι νομίζω τουλάχιστον) μη με προσβάλετε κι εσείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
madg Αύγουστος 22, 2006 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2006 μηπως θελει καμια πιο καινουρια εκδοση dx?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
$pIdy_mc Αύγουστος 22, 2006 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2006 Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 18:48] Μην κάνετε ερωτήσεις για πειρατικές κόπιες, ή cracks κλπ... Δεν έχω προσβάλει κανένα στο forum (έτσι νομίζω τουλάχιστον) μη με προσβάλετε κι εσείς Σιγά μην σε προσβάλουμε με κάτι τέτοιο...Κακό είναι που θες να σώσεις την τσέπη σου :nuke: lol...tespa Σύγκρινε τις απαιτήσεις του BF2 με του PC σου, γιατί αυτό το παιχνίδι είναι αρκετά βαρύ' και δες αν λείπει tpt..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 22, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2006 Το pc μου, φαίνεται στην υπογραφή μου... Είναι υπερ αρκετό. ’λλωστε το είχα και έπαιζε, και μετά την αναβάθμιση δεν παίζει... DX, έχω το 9.0c. Αυτό ζητάει. Αρχική απάντηση από $pIdy_mc Σιγά μην σε προσβάλουμε με κάτι τέτοιο...Κακό είναι που θες να σώσεις την τσέπη σου ’λλο το ένα, άλλο το να ζητάς βοήθεια για σπασμένο παιχνίδι Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Αύγουστος 22, 2006 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2006 Έχεις εικονικά drive; Μήπως η προστασία του παιχνιδιού τα βρίσκει και δε ξεκινά; Δοκίμασες κανένα anti blacklisting πρόγραμμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
$pIdy_mc Αύγουστος 22, 2006 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2006 Αρχική απάντηση από Wizard!’λλο το ένα, άλλο το να ζητάς βοήθεια για σπασμένο παιχνίδι lol πράγματι :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 22, 2006 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2006 Το event viewer το τσέκαρες να δεις αν λέει τίποτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 22, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2006 Αρχική απάντηση από chroma Έχεις εικονικά drive; Μήπως η προστασία του παιχνιδιού τα βρίσκει και δε ξεκινά; Δοκίμασες κανένα anti blacklisting πρόγραμμα; Έχω τα Deamon Tools, αλλά έπαιζε και με αυτό παλιότερα... Θα δοκιμάσω...Αρχική απάντηση από astrolabos Το event viewer το τσέκαρες να δεις αν λέει τίποτα; Τίποτα απολύτως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_daemon_ Αύγουστος 22, 2006 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2006 Γράψε στο forum του BF2 για το πρόβλημα σου και πιθανόν να σου πουν για software compatibilities γιατί απαυτά που λες κάποιο άλλο πρόγραμμα παρενοχλεί το BF2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Αύγουστος 22, 2006 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2006 το ειχα παθει κι εγω παλιοτερα.η λυση ειναι οτι ειτε η συσκευη αναγνωσης αρχιζει να παραδιδει πνευμα ειτε το δισκακι σου αρχισε να χαλαει απο τις γρατσουνιες σε βαθμο να ξεκιναει το σπιν για να διαβασει δεδομενα αλλα να σταματαει αποτομα.αλλαξα συσκευη αναγνωσης (αντι για το NEC3500 στο Samsung που κανει καλυτερη αναγνωση) και περασα σε μια κοπια το αυθεντικο σε πολυ χαμηλη ταχυτητα εγγραφης.κατα 99% λοιπον κατι δεν διαβαζεται σωστα.τωρα αυτο θα ειναι ειτε το image που εφτιαξες ειτε το δισκακι/συσκευη ειναι στα τελευταια του.κανε καινουριο image στη χαμηλοτερη δυνατη ταχυτητα ή φτιαξε νεο δισκακι καιγοντας το παλι στην χαμηλοτερη ταχυτητα αφου περασεις ενα καθαρισμα με οινοπνευμα το αυθεντικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 19, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2006 Και μετά το 1.40, πάλι τα ίδια... Το BF2 αχρηστεύτηκε... Φταίω εγώ τώρα να ζητήσω τα χρήματά μου πίσω? ’μα το είχα πάρει πειρατικό θα έφταιγα...??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Σεπτέμβριος 19, 2006 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2006 δοκίμασε με no-cd, αν δουλέψει τότε όντως φταίει το δισκάκι ή/και dvd driveεπίσης κατέβασε την τελευταία έκδοση του punkbuster και κάνε update το bf2 (αν και χλωμό το βλέπω καθώς το pb επηρρεάζει μόνο το online gaming) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 19, 2006 Author #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2006 Δεν το έχω καν εγκαταστήσει το ΡΒ... Σπάνια παίζω online...Διάβασα στο BF2 Forum της EA, να κατεβάσω ένα αρχείο (debugwiz.exe) και να του δώσω να διαβάσει το *.dmp από το profile μου, ώστε να δω που σκάει... Πάντως αν βγάλω το δισκάκι, μου βγάζει μήνυμα ότι δεν είναι μέσα. Δε δοκίμασα με κάποιο image να δω αν βγάζει μήνυμα για το κλείδωμα. Φαίνεται όμως να περνάει το στάδιο του ελέγχου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Σεπτέμβριος 19, 2006 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2006 Αρχική απάντηση από Wizard!... Το BF2 αχρηστεύτηκε... Αρχική απάντηση από Wizard! ... Σπάνια παίζω online... Εμ λογικό είναι να αχρηστευτεί βρε. Πήρες το BF2 αλλά δεν το παίζεις online? Το δικαιολογώ αν δεν θέλει να εγκατασταθεί....:wassat: Δοκίμασες αν με το ίδιο DVD εγκαθίσταται κανονικά σε άλλο PC? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 19, 2006 Author #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2006 Παίζω 4-5 ωρες το μήνα, για να ξελαμπικάρει λίγο το μυαλό... Όταν μπήκα online ήμουν ο τυφλός ανάμεσα στους τρίφθαλμους Τι να κάνω??? Με το καλημέρα, έχανα... Δεν είναι διασκέδαση αυτό Ναι, το dvd παίζει κανονικά σε άλλο pc... κι επίσης το reader είναι καινούριο (αλλαγή από rma) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Σεπτέμβριος 19, 2006 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2006 Μυστήριο αλλά επίσης....δες pic Η τοποθεσία της reg φαίνεται στην μπάρα κάτω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Σεπτέμβριος 19, 2006 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2006 Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 12:35] Παίζω 4-5 ωρες το μήνα, για να ξελαμπικάρει λίγο το μυαλό... Όταν μπήκα online ήμουν ο τυφλός ανάμεσα στους τρίφθαλμους Τι να κάνω??? Με το καλημέρα, έχανα... Δεν είναι διασκέδαση αυτό Get some skill dude , παιχνιδι 10 ωρων ειναι, μαθαινεις πως λειτουργουν τα squads, το commander screen, το UAV κλπ και αφου εχεις ψοφησει 5893935834 φορες απο αεροπλανο/ελικοπτερο/τανκ/APC/artillery/ μαθαινεις να τα αποφευγεις οσο πιο πολυ μπορεις, τωρα με την 1.4 ειναι αρκετα καλυτερα επειδη υπαρχουν server με no vechicle mode ( πουσαι ρε greekfragma να σε βιασω τωρα που δεν εχεις τα φλωρο οχηματακια σου :devil: ) Μιλαμε η ζωη ενος (90% of the time ) πεζου στρατιωτη σε server που εχει οχηματα ειναι ΚΟΛΑΣΗ, 30-28 στην karkland με no vechicles 0 λιγο καιρο πριν την 1.4 30-12 + veteran medic badge μετα την 1.4 στον ιδιο server και πιστα karkland με no vechicle 1, τωρα το εχω αφησει λιγο το παιχνιδι επιτηδες για να φτασει ο κολλητος μου τις 60ωρες παιχνιδιου που εχω (συμφωνα με τα stats), λες και αμα πας απτις 22 ωρες στις 60 θα σημαδευεις καλυτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 19, 2006 Author #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2006 Αρχική απάντηση από GruntGR... και αφου εχεις ψοφησει 5893935834 φορες ... ... για να φτασει ο κολλητος μου τις 60ωρες παιχνιδιου που εχω ... Για να πεθάνω τόσες φορές, ή για να φτάσω εγώ τις 60 ώρες παίζοντας 4-5 ώρες το μήνα, χρειάζομαι χρόνια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 20, 2006 Author #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2006 @@ καπαμά με μπούκοβο (για τους βόρειους ) Ούτε με image έπαιξε, ούτε με το nocd... Το δε dump που κάνει είναι 14kb και ειλικρινά δεν ξέρω τι πρέπει να δω από εκεί μέσα... Τα νεύρα μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Σεπτέμβριος 20, 2006 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2006 1.Να σου πώ....είπες ότι η εγκατάσταση τελειώνει κανονικά έτσι;Λοιπόν κάνε ένα installation και στο άλλο PC που είπες ότι δοκίμασες το DVD, και μπες στον κόπο να αντιγράψεις αυτό το directory του BF2 πάνω από την "χαλασμένη" εγκατάσταση στο 1ο PC. (Καλού κακού βάλε το 1.4 και στις δύο). Αν τρέξει τότε πάει να πει ότι κάνει δεν περνάει σωστά από το DVD στο 1ο PC....Συνεχίζουμε μετά..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.