Jump to content

Δέχομαι attack hlp plz!!!

Sapelas

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά, τις τελευταίες μέρες δέχομαι συνέχεια επιθέσεις από 2 ip μπορείτε να μου πείτε αν μπορώ να κάνω κάτι με κάποιο πρόβλημα για να τους κόψω τη φόρα?? Η μία IP είναι:

62.1.125.102 κ τις τελευταίες μέρες μου έκανε επίθεση 1256 φορές. Συνοδεύεται από το εξής μύνημα: Intrusion.Win.DCOM.exploit

Αλλες 2 IP που μου εχουν επιτεθεί είναι οι εξής: 62.1.133.234 και 62.1.66.155

Την προηγούμενη φορά που δέχτηκα επίθεση η βοήθειά σας ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη αφού από την επόμενη μέρα κιόλας το πρόβλημα λύθηκε. Ακόμα δεν έμαθα πώς αλλά θα εκτιμούσα την βοήθειά σας. Οι ίδιες IP εμφανίζονται να μου επιτίθενται κ όταν συνδέω το φορητό στην DSL στο σπίτι.

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Παναγιώτης

κατα τα την αποψη μου πρεπει να δημιουργισεις ενα κανονα στο firewall που χρησιμοποιεις ωστε να μην περνουν αποκριση απο το pc σου μετα πρεπει να σκευτης πως βρησκουν την ip σου αν εχεις static την πατησες . αυτη μαλλον θα σε εχουν κανει upload καποιο μικρο προγραμμα που θα τους ιδοποιει ποτε μπενεις και πια ειναι η ip σου για να βρεις αυτο το κακοβουλο προγραμμα (spyware ή trojan ή backdoor ή και κανα rootkit ) κανε χρηση καποιων προγραμματων με την προθεση anti- μετα αφου εισαι συγκουρος οτι το PC σου εισαι καθαρo

δες αν σου κανουν επηθεση . (Για να δεις άμα έχεις στατική ip τρέξε την εντολή

ipconfig /all από το cmd όταν είσαι μέσα στο ίντερνετ κάπου θα έχει ένα πεδίο με το όνομα της συνδέσεις που χρησιμοποιείς για να μπαίνεις στο ίντερνετ σημειοσε την κάπου αποσυνδεόσου και συνδεσου και ξανά κανε την πάρα πανό διαδικασίες συγκρίνετε της δυο ip

εάν είναι ιδέες τότε έχεις static αλλιώς δεν έχεις static .

Αφού σου εμφανίζονται, όταν το συνδέεις σε 2 διαφορετικές DSL συνδέσεις, μάλλον κάτι "από μέσα" κάνει τη δουλειά. Για θυμίσου αν εγκατέστησες τίποτα περίεργο τελευταία. Η αν είχες κανα τσακωμό σε κανα forum που μπαίνεις συχνά.......

Αν δεν βρεις άκρη με τα αντιβιωτικά, κάνε κανα format.

Παιδιά μπαίνω από την ίδια DSL γραμμή, o φορητός είναι από format to έκανα προχθές. Χρησιμοποιώ το zonealarm 6 στο φορητο κ το sysmech6 στο σταθερό. Τα antispy τα τρέχω βρίσκουν κάτι το σβήνω κ τελειώνει η ιστορία αλλα ήδη έχω τις 7000 επιθέσεις στο φορητό. (το zone έχει log κ με ενημερώνει). ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΠΤ??

Το client ip adress αλλάζει στο φορητό ακόμα δεν έχω περάσει προγράμματα ύποπτα ο σταθερός έχει κάτι μλκιες αλλά καθαρίζω με antispy. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται.

Τρέχω winxp sp2.

Δεν χρειαζετε να ανησυχεις αν εχεις καλο firewall και κανεις συχνα windows update.

Δεν μπορεις να σταματησεις το port scanning που σου κανουν, ειναι συχνο φαινομενο.

Μπορεις ομως να μπλοκαρεις την ΙΡ του απο το firewall.

Αρχική απάντηση από defiant

Μπορεις ομως να μπλοκαρεις την ΙΡ του απο το firewall.

Ναι αυτό θα σου πρότεινα και εγώ...με παραξενεύει όμως πως κατάφεραν και τρύπωσαν μέσα απο subnet και firewall router....βεβαιώσου επίσης πως το firewall του router είναι σε λειτουργία και updated (αν και αυτό το φροντίζει αυτόματα το router...)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.