o polonos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2006 Παιδια πριν λιγο εφαγα μια μπλε οθονη και ελεγε κατι για psyhical memory. του εβγαλα της μνημες κανω ενα restart και μου βγαζει the system has recovered from a serious error. Ολο το συστημα αργει παρα πολυ δυσκολευεται να ανοιξει ακομα και το mozilla firefox. Και το led του σκληρου δισκου ειναι συνεχια αναμμενο (χωρις να κανω κατι). Χθες εκανα ενα bios update λετε να ειναι απο αυτο??? Αν κανω φορματ τι bios θα εχω μετα??? Τα φοτα σας
gocu Αύγουστος 22, 2006 #2 Αύγουστος 22, 2006 αν κανεις format δε προκειται να αλλαξει το bios σουπολυ πιθανον να φταει το bios που εβαλες , εφοσον ολα πριν λειτουργουσαν στην εντελειαγιατι δε δοκιμαζεις να ξαναβαλεις το παλιο να δεις τι παιζεται??
gocu Αύγουστος 22, 2006 #4 Αύγουστος 22, 2006 ξερω γω...??απο εκει που κατεβασες το καινουριο στη σελιδα της albatron δεν εχει και τα παλιο bios??
gocu Αύγουστος 22, 2006 #6 Αύγουστος 22, 2006 για τσεκαρε εδω να δειςhttp://www.station-drivers.com/page/albatron.htm
o polonos Αύγουστος 22, 2006 Author #7 Αύγουστος 22, 2006 το κατεβασα αλλα εχω αλλη μια απορια. Επιδη το update θα το κανω απο winflash εχω μια ερωτηση οταν τρεχω το winflash στην οθονη μου βγαζει boot block και DMI block ποια απο τα δυο να τσεκαρω???
o polonos Αύγουστος 22, 2006 Author #9 Αύγουστος 22, 2006 Αρχική απάντηση από Georgesod [Σήμερα, στις 16:50] Καλύτερα με τον παραδοσιακό τρόπο δεν μπορω γιατι δεν θελει νa κανει boot απο το flopy:X:
gocu Αύγουστος 22, 2006 #10 Αύγουστος 22, 2006 φιλε δεν μπορω να απαντησω αμεσα σε αυτο που ρωτησεςδεν ειμαι και εξπερτ σε αυτο το θεμα
disssconected Αύγουστος 28, 2006 #12 Αύγουστος 28, 2006 Ξέρω εγώ....τσέκαρε στην ιστοσελίδα της μητρικής....google it...yahoo it....τι να σου πω...(μακάρι να μην μου τύχει ποτέ τέτοιο πρόβλημα...).
jpavly Αύγουστος 28, 2006 #13 Αύγουστος 28, 2006 Κάνε τα όλα check από το WinFlash να ησυχάσεις. Βεβαιώσου όμως ότι έχεις το ΣΩΣΤΟ Bios γιατί μετά δεν σε σώνει τίποτα!Αν έχεις αμφιβολία για κάτι, ρώτα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.