Jump to content

the system has recovered from a serious error

o polonos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδια πριν λιγο εφαγα μια μπλε οθονη και ελεγε κατι για psyhical memory. του εβγαλα της μνημες κανω ενα restart και μου βγαζει the system has recovered from a serious error. Ολο το συστημα αργει παρα πολυ δυσκολευεται να ανοιξει ακομα και το mozilla firefox. Και το led του σκληρου δισκου ειναι συνεχια αναμμενο (χωρις να κανω κατι). Χθες εκανα ενα bios update λετε να ειναι απο αυτο??? Αν κανω φορματ τι bios θα εχω μετα??? Τα φοτα σας

αν κανεις format δε προκειται να αλλαξει το bios σου

πολυ πιθανον να φταει το bios που εβαλες , εφοσον ολα πριν λειτουργουσαν στην εντελεια

γιατι δε δοκιμαζεις να ξαναβαλεις το παλιο να δεις τι παιζεται??

ξερω γω...??

απο εκει που κατεβασες το καινουριο στη σελιδα της albatron δεν εχει και τα παλιο bios??

το κατεβασα αλλα εχω αλλη μια απορια. Επιδη το update θα το κανω απο winflash εχω μια ερωτηση οταν τρεχω το winflash στην οθονη μου βγαζει boot block και DMI block ποια απο τα δυο να τσεκαρω???

Αρχική απάντηση από Georgesod [Σήμερα, στις 16:50]

Καλύτερα με τον παραδοσιακό τρόπο ;)

δεν μπορω γιατι δεν θελει νa κανει boot απο το flopy:X:

φιλε δεν μπορω να απαντησω αμεσα σε αυτο που ρωτησες

δεν ειμαι και εξπερτ σε αυτο το θεμα

Ξέρω εγώ....τσέκαρε στην ιστοσελίδα της μητρικής....google it...yahoo it....τι να σου πω...(μακάρι να μην μου τύχει ποτέ τέτοιο πρόβλημα...).

Κάνε τα όλα check από το WinFlash να ησυχάσεις. Βεβαιώσου όμως ότι έχεις το ΣΩΣΤΟ Bios γιατί μετά δεν σε σώνει τίποτα!

Αν έχεις αμφιβολία για κάτι, ρώτα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.