Jump to content

Νεος σε DSLR + τελικα Nikon D50

Recommended Posts

DSC_8540.JPG.xs.jpg

DSC_8539.JPG.xs.jpg

οπως βγηκαν απο τη μηχανη με τον 28-200 και σε basic ποιοτητα, σε 400 και 1600 iso. λεπτομερειες δε χρειαζονται, στο exif φαινονται ολα. εχω και τα αντιστοιχα raw, αλλα δεν υπαρχει τροπος να τα κανω crop και να μεινουν raw. εκτος αν θελεις να βγαλω jpg και απο αυτα.

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

αστο δεν χρειαζεται μαλλον!

Ο θορυβος απο iso 1600 στο raw φανταζομαι δεν ειναι στα ιδια επιπεδα με το 1600 που βλεπω στο jpg!!Σωστα?

Απλα ηθελα να δω το θορυβο ..σε iso 400 και max γιατι με την αλλη φωτογραφια τρομαξα!

Το θορυβο θελω να αποφυγω μιας και εχω μονιμα "κλειδωμενο" iso 50 στην μινολτα για να πεσω παλι σε θορυβο?

Κατι κακο θα εκανε ο αλλος που δεν φαινεται!

(ευτυχως τραβηξες και με 200mm)

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από esdee [Χθες, στις 19:40]

2ωρες ακομα για φορτιση και μετα :D :D :D

Αντε βρε παλικάρι ΜΕΓΕΙΕΣ στην ΟΜΟΡΦΗ Κυρά σου (D-50).... :T::D:inlove:

Σου έυχομαι να την λιώσεις στο τράβηγμα (εεεεε πσσσσιτττ Φωτογραφίες εννοώ)... :o:D

Welcome to DSLR Nikon Club...

Η μηχανή σου είναι θαυμάσια και πολύ καλύτερη σε αίσθηση στο χέρι από μία Cannon 350D....

Nikon Forever αφού τώρα έκανες τον γάμο με τους φακούς.... :daisy:

παιδια απλα εχω λιωσει στις photo!

Βεβαια παλευω στο auto ακομα μιας και δεν ειχα υπομονη για να διαβασω manual για σημερα!

σε σχεση με τις pocket digicams που ειχα μεχρι τωρα μπορω να πω οτι αυτα που τραβαγανε οι προηγουμενες ηταν snapshot και οχι photo :p

o φακος του κιτ (18-55) ειναι οτι πρεπει για να ξεκινησω!

το macro που με ενδιεφερε πολυ, μου φανηκε καταπληκτικο!

τωρα μενει ενα καλο flash και μια θηκουλα γιατι χτες την εβγαλε στο κουτι της DFI :D

post-1377-1416072762,422_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από .38-.45

σε καθρεπτη θα τη βαλεις, d50 does the d50.

το φλας παιζει κανονικα ttl ??

ttl?οτι παιζει κανονικα παιζει.

edit εχει και αυτες τις ρυθμισεις το flash απο πισω...

post-1377-1416072763,4821_thumb.jpg

TTL (Through The Lens).

αναβει το φλας, η μηχανη μετραει μεσα απο το φακο, κι οταν αποφασισει οτι ειναι ενταξει, το σβηνει.

http://www.moosepeterson.com/techtips/flash.html

http://www.planetneil.com/nikon/flash.html

οι "ρυθμισεις", ειναι για να υπολογιζεις την αποσταση που φωτιζει το φλας σε σχεση με το διαφραγμα.

thanks guys! Νομιζω πως το θεμα μπορει να κλειδωσει πλεον αφου αφορουσε απλα και μονο τις γνωμες για το τι DSLR να αγορασω και οχι τις προσωπικες μου απορειες κ καλλιτεχνικες ανυσηχιες! η συνεχεια εδω

:flower:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.