jim_600v Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2006 Γεια σας παιδια ειστε ολοι καταπληκτικοι (φανταστικε τροχονομε) ΛΟΛ Λοιπον το προβλημα μου ειναι οτι θελω να κανω το bios μου update αλλα δεν βρισκω καινουργια εκδοση στο site το μοβο ειναι αυτο της υπογραφης Οριστε και ενα screenshot απο to cpuz: Ευχαριστω εκ των πρωτερων Edit: ΛΟΛ δεν εχω υπογραφη σε αυτο το site :P :P :P :P :P :P :tomato: :tomato: :tomato:
inertiacreep Αύγουστος 22, 2006 #2 Αύγουστος 22, 2006 Καλημέρα και καλώς ήρθες στον Λάμπη...Εφ'όσον δε βρίσκεις καινούριο BIOS σημαίνει οτι δεν υπάρχει. Δεν ξέρω κατα πόσο βγάζουν ακόμα νέες εκδόσεις για μητρικές 2-3 ετών. Από την άλλη, αν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα, δεν υφίσταται λόγος...τώρα να υποθέσω οτι έχεις επάνω το τελευταίο?edit : Με μια ματιά στο site της Leadtek, υπάρχουν καμια 10αριά νεώτερα updates, λοοολ, αλλά για βρές ακριβώς το μοντέλο της μητρικής, γιατί στο cpu-z δεν είναι και τόσο ακριβές.
stratos1978 Αύγουστος 22, 2006 #3 Αύγουστος 22, 2006 Ψαξε εδω να βρεις ποια ειναι ακριβως η μητρικη σου.... Αν και η τελευταια εκδοση BIOS για την μητρικη σου ειναι αυτη Flashed in Windows ....και αυτη Flashed in DOS .....και οι δυο ειναι 03/08/2004
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.